Hej laseczki nadrobilam dopiero 2 strony a tu ostro widze bylo na forum. NO wiec u mnie ok maly zasnal wczoraj 3 noc sam troche poplakal i zasnalNO to radzicie karmic codziennie p no 19;30 mimo ze np karmienie wypada na 21 dac mu szybciej wtedy ?
Kasiu Ty musisz odpoczac ja nie moge tego czytac bo sie wkurzam kobieto wez Ty jedz do domu najedz sie daj malego mezowi mamie albo siostrze na rece bo Ty musisz dbac o siebie bo jestes taka drobniutka i anemia i ak czytam o tym co przeszlas to bym Cie tu do mnie sciagnela i bym Ci obiadki gotowala hihi wiec prosze zrob cos dla siebie podziwiam Cie bo to ciagle sciaganie mleka plus dzieciaczek ktory jest jak piszesz bardzo przyzwyczajony do mamy i nie da jej chwilki odsapnac to ja bym wymiekla w sumie jestem sama caly czas ale maly da sie wyspac i na rekach nosze go moze z pol godz przez caly dzien tak to mata kanapa lozeczko fotelik hustawka teraz od godziny lezy pod karuzelka i do niej gada a jak mu sie znudzi to go biore zbey sobie lezal kolo mnie musisz malego twarda reka bo ja miekka jestem tez ale sie wzielam w garsc bo mi ciezko tak malego bylo nosic ciagle i problem bolacych plecow i reki zniknal![]()
wiem ze tak bylo by mi lzej pomalu probuje a mame mam daleko, siostry tez jedna jezdzi po calym swiecie bo robi doktorat druga na studiach w krk..a maz od 7 do 17 pracy...
wlasnie go nakarmilam wlozylam do lozeczka w sypialni zobaczymy za ile zacznie plakac...
a jak mnie dlugo nie ma to tak placze ze sie zanosi a potem rozczulony szlocha jeszcze pol godz u mnie na rekach...
i czasami si euspokoi albo zasypia ze zmeczenia..