reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam kochana ja czuje sie wysmienicie mam dobry humor i dobry apetyt troszke senna popoludniami ale pozatym super
tak usg mam 15 marca wiec trzymam kciuki aby sasoleczka bila wlasnym serduszkiem i rosla
apetyt jak zwykle na ogorki kiszone ostre i kwasne pewnie znow synek hehe
co tam u ciebie kruszynko????
no to super, apetycik jest, humorek też więc wszystko widzę idzie dobrze a o usg się nie martw kochana zobaczysz malutką, zdrową fasolineczkę:)będę trzymała kciuki żeby wszystko było w porządku.u mnie bez zmian.jesteśmy na etapie przytulanek,czyli jeszcze długie dni przede mną zanim zabacze 2 kreseczki na teście;)

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Was kochane dziewczynki :tak:
niedawno wróciłam od ginekologa. Byłam tam pierwszy raz. Z polecenia. Powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona. Kobitka bardzo miła, delikatna (jeszcze nikt mnie tak nie badał jak ona) a do tego chyba zna się na rzeczy. Potwierdziła teze mojego pierwszego lekarza, że mam policystyczne jajniki :-( Niestety. No ale jest się na czym oprzeć. Mówiła, że była owulka w tym miesiącu więc jest szansa :-) Tyle, że nie mogę już brać clo, bo można je maksymalnie 6 miesięcy brać, a ja juz 9 miesiąc biorę :-( No i że jeśli nie uda sie jeszcze przez dwa miesiące to mnie wysyła do Kliniki Niepłodności. Czy któraś z Was była może w takiej klinice i może jakąs polecić?
Pozdrówka

:tak:najwazniejsze, ze lekarz dobry jest :tak:

Betusia przykro mi... tylko czemu ta @ sie spoznila... Dostalam trzynastke!!! Ale sie ciesze! Chociaz jedna dobra wiadomosc dzisiaj...

13?? super :tak::-D

a szkoda gadac zrobil mi cytologie bo 3 lata niemialam robionej i to nieszczesne usg i blona sluzowa 13 mm a pecharzyk czy jako niewiem wkoncu co z tych nerow ma 10 mm wiec za malo i ze w tym cyklu niemam sobie robic nadziei ani na ciaze ani na owu :-(i ze do pol roku moze jej niebyc bo wszystko moze sie normowac po tabsach do 3-4 cykle a jak do roku nie zajde to wtedy mam przyjsc i mnie zakwalifikoje na nieplodnosc wtorna i bedzie leczyl wiec ja dalej bede pila ziolka i to przez caly cykl teraz i potem do niby owu ktorej niewaidomo czy bedzie :-(i moge sie zaopatrzyc w testy owu chyba sobie odloze kase i kupie te co swersonka ma z buzkami te elektroniczne wiec kochane jeszcze tu z wami posiedze pare miesiecy :zawstydzona/y:

bedzie dobrze :tak: pij ziółka, a nóz pomoga :tak:;-):-)

Dziewczyny ale powiem Wam, ze zaczynam się bać zachodzić w ta ciąże... W ciągu dwóch dni moje dwie koleżanki straciły fasolki....
Pierwsza koleżanka z pracy. Nie wiem, czy pamiętacie jak mówiłam, ze dwie laski u mnie w pracy są w ciąży? Jednej się udało za pierwszym razem. I jej powiedziałam, ze jest fuksiara i ze jej zazdroszczę... Okazało się, ze miała pusta ciąża :-(Zabieg.... I jest mi strasznie głupio, ze tak gadałam...:zawstydzona/y:
Drugi przypadek jest jeszcze smutniejszy - dzisiaj byłam na herbatce z psiapsiółkami z dzieciństwa.Obydwie w ciąży. I gadałyśmy sobie i się śmiałyśmy... I jedna po naszym spotkaniu szla na usg. Okazało się, ze serduszko nie bije:szok: 15tc.... Czyli powtórzyła się sytuacja z jej pierwszej ciąży, bo wtedy tez serduszko przestało bić w 13tc... A ona tak się cieszyła, ze ma już ten 13 tydzień za sobą i jest wszystko w porządku...
Wiec strach sie bac!!!

przykro... :-(

Kobietki, a u mnie rewolucja na całego :szok: I nie wiem czy się cieszyć czy martwić :baffled: Lewy jajnik kuje jak szalony i jeszcze plamienia po @ mam (a dziś 10dc) - tylko dziś już lekki brąz.
Tylko to kłucie martwi mnie... Któraś tak w wym dniu też ma?? Ja zawsze mam długie cykle i późno kuje... może cykl będzie krótszy lub ziółka pomagają (nr. 3)... :confused:

No więc moje drogi chłop zgwałcony wczoraj :tak: niestety to chyba był jedyny raz w tej owulce ponieważ oboje chorzy jesteśmy :-(
Więc oficjalnie ten cykl mogę uznać za stracony :-(

Miłego dnia babeczki ja jestem on-line dzisiaj cały dzionek :tak:
Znowu zaczynasz?! Wczoraj z rana tez mowilas, ze nic z tego, a wieczorem bylo bzykanko...

mysza 84-jedna gruba wyrazna czerwona krecha..
dzis minelo 17 dni od przytulasow..:angry:
:-(

;-)cześć laseczki jak tam samopoczucia?

Ja mam maksymalnego stresa, do niechcianej @ zostały tylko 2 dni a jakoś mam przeczucie że jednak przyjdzie :-:)baffled:

reklama
Do góry