no to super, apetycik jest, humorek też więc wszystko widzę idzie dobrze a o usg się nie martw kochana zobaczysz malutką, zdrową fasolineczkęwitam kochana ja czuje sie wysmienicie mam dobry humor i dobry apetyt troszke senna popoludniami ale pozatym super
tak usg mam 15 marca wiec trzymam kciuki aby sasoleczka bila wlasnym serduszkiem i rosla
apetyt jak zwykle na ogorki kiszone ostre i kwasne pewnie znow synek hehe
co tam u ciebie kruszynko????
reklama
Mysza84
Fanka BB :)
Clearblue Teststickor till Clearblue Fertilitetsmonitor
ceny sa tez podane nie oszukancze hehe korona stoi 3,8 wiec jakby jakas chciala to chetnie kupie
pomoc zawsze nawzajem mozemy
To ile to będzie na polskie ???
Ja zmykam kochane! Idę się szykować bo moja przyjaciółeczka pewnie już jest blisko a ja jeszcze nic nie zrobiłam w tym kierunku żeby dobrze wyglądać.
Buźki :* miłego dnia!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochana a ten jest wielokrotnegoi uzytku??? bo ja taki wczoraj na ebay znalazlam za 40 zl a z przesylka jakies 70-80 zlClearblue Teststickor till Clearblue Fertilitetsmonitor
ceny sa tez podane nie oszukancze hehe korona stoi 3,8 wiec jakby jakas chciala to chetnie kupie
pomoc zawsze nawzajem mozemy
Mysza84
Fanka BB :)
kochana a ten jest wielokrotnegoi uzytku??? bo ja taki wczoraj na ebay znalazlam za 40 zl a z przesylka jakies 70-80 zl
A to nie jest ten który tutaj jest za 530zł Apo-Discounter.pl ???
Scully
mamusia :)
Witam Was kochane dziewczynki
niedawno wróciłam od ginekologa. Byłam tam pierwszy raz. Z polecenia. Powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona. Kobitka bardzo miła, delikatna (jeszcze nikt mnie tak nie badał jak ona) a do tego chyba zna się na rzeczy. Potwierdziła teze mojego pierwszego lekarza, że mam policystyczne jajniki :-( Niestety. No ale jest się na czym oprzeć. Mówiła, że była owulka w tym miesiącu więc jest szansa :-) Tyle, że nie mogę już brać clo, bo można je maksymalnie 6 miesięcy brać, a ja juz 9 miesiąc biorę :-( No i że jeśli nie uda sie jeszcze przez dwa miesiące to mnie wysyła do Kliniki Niepłodności. Czy któraś z Was była może w takiej klinice i może jakąs polecić?
Pozdrówka
najwazniejsze, ze lekarz dobry jest 
Betusia przykro mi... tylko czemu ta @ sie spoznila... Dostalam trzynastke!!! Ale sie ciesze! Chociaz jedna dobra wiadomosc dzisiaj...
13?? super

a szkoda gadac zrobil mi cytologie bo 3 lata niemialam robionej i to nieszczesne usg i blona sluzowa 13 mm a pecharzyk czy jako niewiem wkoncu co z tych nerow ma 10 mm wiec za malo i ze w tym cyklu niemam sobie robic nadziei ani na ciaze ani na owu :-(i ze do pol roku moze jej niebyc bo wszystko moze sie normowac po tabsach do 3-4 cykle a jak do roku nie zajde to wtedy mam przyjsc i mnie zakwalifikoje na nieplodnosc wtorna i bedzie leczyl wiec ja dalej bede pila ziolka i to przez caly cykl teraz i potem do niby owu ktorej niewaidomo czy bedzie :-(i moge sie zaopatrzyc w testy owu chyba sobie odloze kase i kupie te co swersonka ma z buzkami te elektroniczne wiec kochane jeszcze tu z wami posiedze pare miesiecy![]()
bedzie dobrze
pij ziółka, a nóz pomoga
;-):-)Dziewczyny ale powiem Wam, ze zaczynam się bać zachodzić w ta ciąże... W ciągu dwóch dni moje dwie koleżanki straciły fasolki....
Pierwsza koleżanka z pracy. Nie wiem, czy pamiętacie jak mówiłam, ze dwie laski u mnie w pracy są w ciąży? Jednej się udało za pierwszym razem. I jej powiedziałam, ze jest fuksiara i ze jej zazdroszczę... Okazało się, ze miała pusta ciąża :-(Zabieg.... I jest mi strasznie głupio, ze tak gadałam...![]()
Drugi przypadek jest jeszcze smutniejszy - dzisiaj byłam na herbatce z psiapsiółkami z dzieciństwa.Obydwie w ciąży. I gadałyśmy sobie i się śmiałyśmy... I jedna po naszym spotkaniu szla na usg. Okazało się, ze serduszko nie bije15tc.... Czyli powtórzyła się sytuacja z jej pierwszej ciąży, bo wtedy tez serduszko przestało bić w 13tc... A ona tak się cieszyła, ze ma już ten 13 tydzień za sobą i jest wszystko w porządku...
Wiec strach sie bac!!!
przykro... :-(
Kobietki, a u mnie rewolucja na całego
I nie wiem czy się cieszyć czy martwić
Lewy jajnik kuje jak szalony i jeszcze plamienia po @ mam (a dziś 10dc) - tylko dziś już lekki brąz.Tylko to kłucie martwi mnie... Któraś tak w wym dniu też ma?? Ja zawsze mam długie cykle i późno kuje... może cykl będzie krótszy lub ziółka pomagają (nr. 3)...

Znowu zaczynasz?! Wczoraj z rana tez mowilas, ze nic z tego, a wieczorem bylo bzykanko...No więc moje drogi chłop zgwałcony wczorajniestety to chyba był jedyny raz w tej owulce ponieważ oboje chorzy jesteśmy :-(
Więc oficjalnie ten cykl mogę uznać za stracony :-(
Miłego dnia babeczki ja jestem on-line dzisiaj cały dzionek![]()
:-(mysza 84-jedna gruba wyrazna czerwona krecha..
dzis minelo 17 dni od przytulasow..![]()
Znowu zaczynasz?! Wczoraj z rana tez mowilas, ze nic z tego, a wieczorem bylo bzykanko...
:-(
nie krzyczy na mnie :-(
to chyba wiosenne przesilenie u mnie :-( że taka marudna jestem
;-)cześć laseczki jak tam samopoczucia?
Ja mam maksymalnego stresa, do niechcianej @ zostały tylko 2 dni a jakoś mam przeczucie że jednak przyjdzie :-baffled:
mi zostaly 3 dni- do soboty...
odliczmy razem...?
reklama
Nie krzycze na Ciebie tylko obok.;-)nie krzyczy na mnie :-(
to chyba wiosenne przesilenie u mnie :-( że taka marudna jestem
Mialysmy sie wspieraz w tym cyklu jak ktoras zacznie swirowac, wiec to robie

Podziel się: