zabka znowu tylko my aktywne?
ja też już jestem aktywna bo mój R mnie do sklepu wyciągnął bo mu się żelek zachciało

sama nie wiem już kto u nas zachodzi w ciążę ja czy on 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zabka znowu tylko my aktywne?

sama nie wiem już kto u nas zachodzi w ciążę ja czy on 
najwazniejsze, ze lekarz dobry jest
bedzie dobrzepij ziółka, a nóz pomoga
;-):-)
Kobietki, a u mnie rewolucja na całegoI nie wiem czy się cieszyć czy martwić
Lewy jajnik kuje jak szalony i jeszcze plamienia po @ mam (a dziś 10dc) - tylko dziś już lekki brąz.
Tylko to kłucie martwi mnie... Któraś tak w wym dniu też ma?? Ja zawsze mam długie cykle i późno kuje... może cykl będzie krótszy lub ziółka pomagają (nr. 3)...![]()
cały czas tzrymam kciuki, zeby nie przyszła @;-)cześć laseczki jak tam samopoczucia?
Ja mam maksymalnego stresa, do niechcianej @ zostały tylko 2 dni a jakoś mam przeczucie że jednak przyjdzie :-baffled:
ja po zadnym wolnym nie wpadam w wir racy...choć oststnio to się zmuszam, bo tak mnie wkrecili w jakieś organizacje spotkań, ze nawet na BB nie mam czasu..o któej ja tu do Was zagladam...skandalMaćku jak tam w pracy po wolnym
wpadłaś już w wir pracy
bo ja niespecjalnie
![]()
no całe szczeście,z e skracacie je...A po drugie?
Moze ale nie musi;-) Bo lekarze twierdza, ze dobrze brac na 3 miesiace przed ciaza - a ze u mnie te trzy miesiace sie tak jakos wydluzyly...;-)
Ja juz w sumie biora prawie od roku, ale mialam dluzsza przerwe. Teraz skonczylo mi sie opakowanie i znowu sobie troche odpoczne![]()
no to tylko potwierdza fakt, ze każdy ma zachcianki nawet facet, a nie tylko kobieta w ciazyja też już jestem aktywna bo mój R mnie do sklepu wyciągnął bo mu się żelek zachciałosama nie wiem już kto u nas zachodzi w ciążę ja czy on
![]()

Batonik trzymam kciuki żeby @ nie przylazła!!!A jakies objawy??????
bo mam je regularnie co miesiąc 

:d :d :dnie wierzę już w moje objawyBo mam je regularnie co miesiąc
Dziś znowu zrobiłam sikacza i nic jedna czerwona krecha :-(
poza tym to lewy jajnik nadal boli, kawa mi smakuje, mam dwie mega żyły na cyckach i swędzi mnie lewy sutek![]()
nic tu do śmiechu maleńka, Ty tam lepiej dobre rozeznanie rób wśród lekarzy bo kto wie może będziemy się leczyć u tego samego:d :d :d

Nie wierzę już w moje objawybo mam je regularnie co miesiąc
dziś znowu zrobiłam sikacza i nic jedna czerwona krecha :-(
poza tym to lewy jajnik nadal boli, kawa mi smakuje, mam dwie mega żyły na cyckach i swędzi mnie lewy sutek![]()
Moze jeszcze za wcześnie na tescik? Ja tez mam zawsze wszystkie objawy ciazy a i tak @ przyłazi!!
Tylko ze najgorsze jest to czekanie czy bedzie fasolka?czy @ przylezie? W głowe idzie dostac od tego !!!!!
to fakt , ale ja już chyba odpuściłam sobie ten cykl i już się tak nie napalam
jak w piątek dostane @ to zaraz dzwonię do ginka i idę na badanko