K
Kinga85
Gość
Erba jeszcze dziś się nie odzywała a ja też jestem ciekawa co u niej??? halo odezwij się do nas! mam nadzieję że bedziesz miała dobre wieści! 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

tak w piątek mam HSG badanie droznosci jajnikówNo to może jakis co zna sie na swojej robocie i zalezy mu na człowieku a nie tylko na kasie.
robisz jakis zabieg?bo nie pamietam?
przecież my ciągle na cos czekamy, na fasolkę, na owulke...;-)Moze jeszcze za wcześnie na tescik? Ja tez mam zawsze wszystkie objawy ciazy a i tak @ przyłazi!!
Tylko ze najgorsze jest to czekanie czy bedzie fasolka?czy @ przylezie? W głowe idzie dostac od tego !!!!!
to fakt , ale ja już chyba odpuściłam sobie ten cykl i już się tak nie napalam
jak w piątek dostane @ to zaraz dzwonię do ginka i idę na badanko
![]()
no już zaliczyłam Wojtynka, jutro też ide do niego, na monitorin, zobaczymy co on wypatrzy i wymierzy...ale jego to nie bardzo polecam...nic tu do śmiechu maleńka, Ty tam lepiej dobre rozeznanie rób wśród lekarzy bo kto wie może będziemy się leczyć u tego samego
jak tam Erba dała znać już? ktoś coś wie![]()
Kobietki
wlasnie..a znacie jaqkiegos dobrego gina na NFZ?
jezeli to mozliwe oczywiscie..
ja czekam do sob..
to czekanie jest straszne;(
tak w piątek mam HSG badanie droznosci jajników
co do lekarza to takie mam wrazenie...nie jaiś bufon taki normalny gin, ale dobrze sie czułam i zdziwił mnie ta kasa, bo gdyby mu zalezało to ciągnał by za każdą wizytą i bałby się ze nie wróce i kasa mu ucieknie...powiedziaąłm,z e na urodzinki chciałbym prezent...dzidzie w brzuszku...mam w kwietniu...
do urodzin to jeszcze masz realne szanse że coś się wykluje w brzuszku
masz rację gdyby nastawiony był na zarobek to po pierwsze nie chciałoby mu się studiować Twoich wyników tylko rzuciłby na nie okiem podczas wizyty a po drugie skasowałby Cię od razu
przecież my ciągle na cos czekamy, na fasolkę, na owulke...;-)
jakby to nasze czekanie zebrać do kupy to by lat świetlnych nie starczyło 
tak w piątek mam HSG badanie droznosci jajników
co do lekarza to takie mam wrazenie...nie jaiś bufon taki normalny gin, ale dobrze sie czułam i zdziwił mnie ta kasa, bo gdyby mu zalezało to ciągnał by za każdą wizytą i bałby się ze nie wróce i kasa mu ucieknie...powiedziaąłm,z e na urodzinki chciałbym prezent...dzidzie w brzuszku...mam w kwietniu...
przecież my ciągle na cos czekamy, na fasolkę, na owulke...;-)
bedzie fasolka zobaczysz!!!!!!!
ja jestem nastawiona ze teraz zachodze i koniec!!!!!!!!!!!!!!!!
zarażacie się nawzajem tym optymizmem i zdecydowaniem widzę 

zarażacie się nawzajem tym optymizmem i zdecydowaniem widzę
a ja jestem nastawiona że w tym miesiącu nie zaszłam i trzeba ostro zakasać rękawy w następnym pod fachowym okiem pana doktora![]()