missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
lena siedza za papierkiem nie wiesz... ?? niestety ... ehh no ale coz zrobic jak lekarze tacy sa ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana to bardzo dobre wieścihej dziewczyny
Wpadlam tylko na chwilke pow co u mnie po badaniu .
Wypatrzyła moja gin kurcze zapomnialam jak sie to fachowo nazywa w kazdym razie jest ma 1.2mm na miesiaczke za duze na ciaze za malo chciala dac luteinę , ale pytala sie czy nie zostawic tego matce naturze bo gen zeby nie bylo wad . jak nie bedzie malpy do sob mam zrobic testa jak wyjdzie pozyt to za tydz do ginka .
no teoretycznie wiem.ale przeraża mnie ta ich pewność siebie.przecież oni mówiąc ludziom takie rzeczy niszczą im życie!lena siedza za papierkiem nie wiesz... ?? niestety ... ehh no ale coz zrobic jak lekarze tacy sa ...
dla mnie jeżeli kobieta ma usunięte narządy rodne to wtedy z pełną odpowiedzialnością mogą mówic że ona nie może mieć dzieci.w żadnym innym wypadku im nie wierzę
ale masz rację mississ lekarze tacy właśnie są...dobry przykład i najgorsze jest to że takich jest więcej.lena też się dziwię bo np. Steczkowskiej powiedzieli że wcale dzieci nie będzie miała i co 2 synów oczywiście długo tu by można pisać.
Missis mam nadzieję że zobaczy super pęcherzyki
nawet o tym nie myśl i tak nie mów, nie wolnopoczytalam troszku co tam dzis naskrobałyscie . Niestety picolo nie popijamy z mezem , raczej nie bedzie dobrze , wyczytalam to ze słow mojej ginki
ale jak ma tak byc ze sie nie utrzyma to lepiej zeby malpa juz przyszla i mozna nowe staranka zaczynac .

myśl teraz pozytywnietrzymaj się ciepłooki kochane spadam na YCD do juterka
Dziękuję za miłe słowa kochane jesteście![]()
nawet o tym nie myśl i tak nie mów, nie wolnomyśl teraz pozytywnie