reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
lena też się dziwię bo np. Steczkowskiej powiedzieli że wcale dzieci nie będzie miała i co 2 synów oczywiście długo tu by można pisać.

Missis mam nadzieję że zobaczy super pęcherzyki

hej dziewczyny
Wpadlam tylko na chwilke pow co u mnie po badaniu .
Wypatrzyła moja gin kurcze zapomnialam jak sie to fachowo nazywa w kazdym razie jest ma 1.2mm na miesiaczke za duze na ciaze za malo chciala dac luteinę , ale pytala sie czy nie zostawic tego matce naturze bo gen zeby nie bylo wad . jak nie bedzie malpy do sob mam zrobic testa jak wyjdzie pozyt to za tydz do ginka .
kochana to bardzo dobre wieści:) trzymamy kciuki i czekamy na pozytywny test ciążowy:)

no ja tez mam nadzieje ze bedzie chociaz jeden rosnacy ... ehhh moze moze....
a o steczkowskie w rozmowach w toku wlasnie tez slyszalam jak sie wypowiadala... oby i nam sie dzidzie urodzily niedlugo cale i zdrowe
ja nie wiem czy mi sie uda zostac jeszcze mama 2010 chyba juz sie zapalpie na 2011 bo watpie ze w marcus ie uda.... a za przedwczesny porod to ja juz dziekuje :(

lena siedza za papierkiem nie wiesz... ?? niestety ... ehh no ale coz zrobic jak lekarze tacy sa ...
no teoretycznie wiem.ale przeraża mnie ta ich pewność siebie.przecież oni mówiąc ludziom takie rzeczy niszczą im życie!:wściekła/y: dla mnie jeżeli kobieta ma usunięte narządy rodne to wtedy z pełną odpowiedzialnością mogą mówic że ona nie może mieć dzieci.w żadnym innym wypadku im nie wierzę:no: ale masz rację mississ lekarze tacy właśnie są...
lena też się dziwię bo np. Steczkowskiej powiedzieli że wcale dzieci nie będzie miała i co 2 synów oczywiście długo tu by można pisać.

Missis mam nadzieję że zobaczy super pęcherzyki
dobry przykład i najgorsze jest to że takich jest więcej.
mi wszyscy mówili że będę bez problemu rodziła bo mam szerokie biodra.co się okazało przy porodzie?że mam za małą miednicę i nie mogę naturalnie rodzić dzieci.tylko cesarka...dowiedziałam się o tym w dniu porodu.miałam wspaniałego lekarza ale do tej pory nie mogę pojąć jak on wcześniej mógł tego nie zauważyć:-(

poczytalam troszku co tam dzis naskrobałyscie . Niestety picolo nie popijamy z mezem , raczej nie bedzie dobrze , wyczytalam to ze słow mojej ginki
ale jak ma tak byc ze sie nie utrzyma to lepiej zeby malpa juz przyszla i mozna nowe staranka zaczynac .

poczytalam troszku co tam dzis naskrobałyscie . Niestety picolo nie popijamy z mezem , raczej nie bedzie dobrze , wyczytalam to ze słow mojej ginki
ale jak ma tak byc ze sie nie utrzyma to lepiej zeby malpa juz przyszla i mozna nowe staranka zaczynac .
nawet o tym nie myśl i tak nie mów, nie wolno:no::no::no::no::no::no: myśl teraz pozytywnie

reklama
Do góry