Witam
Nie nadrbiam !!!
Zauwazylam ,ze omawiany temat to niania i zdrada a na watku albumowym skora niemowlat
Na temat zarobkow nian to ja nie dyskutuje bo u mnie sa inne stawki. Normalnie ok.10-12 euro za godzine ale polki biora nawet 5 byleby cos zlapac.
W Polsce mialam nianiei placilam jej 200 zl. To byla dziewczyna w ciazy i nie chcialo jej sie siedziec w domu. !4 lat temu nie bylo dostepu do neta

Teraz mialaby co robic- siedzialaby na BB

. Mysle ,ze sporo jest ludzi , ktorych nie stac na wykwalifikowana nianie z papierami. Ludzie tacy szukaja poprostu kogos odpowiedzialnego z dobrym sercem.
O zdradach - ja to moge podoradzac

. Najpierw ja bylam zdradzana wiec znam wszystkie sztuczki facetow

(pewnie nie wszytkie ale sporo) a potem i ja zdradzalam (smutne ale prawdziwe-zycie) wiec wiem jak sie ukrywa klamstwa

. Marta ma racje - w zyciu by nie zostawil telefonu (Marta chyba tez cos wie o klamstewkach facetow hi hi). I jeszcze jedno -wczesniej zdradzane kobiety nigdy nie ufaja a swoim brakiem zaufANIA SAME MOGA POCHNAC FACETOW DO ZDRADY. Ciezko znalezc granice ale trzeba nad tym pracowac.
Max jak do tej pory nie mial zadnych problemow ze skora. Dupki nawet nie mial zaczeriwenionej. Smaruje dupke ylko a noc wzelina a cialko oliwka bambino. W dzien niczego niczym nie zmaruje. Przecieram lekko chusteczka i tye. I nagle caly prawy policzek w kaszce. I po kilku dniach ta kaszka taka zaczeroweniona i skora cala sucha. Od skroni przez policzek , dookola usteczek i pod brodka. Tak sie zastanaialam co to i wpadla ,ze to oliwka. Przez 2 lub 3 ostatnie dni Max trzymal glowe przekrecona na jedna tylko strone i ja go niedokladnie smarowalam tzn naoliwiona reka glaskalam tylko pol twarzy w sumie. Teraz cialko smaruje oliwka a buzie przemywam sama woda i niczym nie smaruje. W ciagu 3 dni zeszlo jak reka odjal. Gdybym nie byla taka niedokladana i smarowala mu cala buzie to bym nie wiedziala od czego to. adze jednak ,ze to ni euczulenie . Mysle ,ze poprostu pozatykalam ta tlust oliwka pory. a moze i uczulenie - cokolwiek - juz wiem co mu nie pasi -. Lekarz by pewnie powiedzial ,ze skaza