reklama
Mysza84
Fanka BB :)
;-)idę zrobić kawusię co by mi się oczka dobrze otworzyły![]()
No u mnie też już pora na następną kawkę...strasznie wczoraj pobalowaliśmy i dzisiaj jestem nieprzytomna.
dzisiaj mam szczytny plan ogarnąć mieszkanko z grubsza oczywiście ;-) a i pralka niestety jakimś cudem się naprawiła , coś tam mój R kablami poruszał
( fachowiec) i działa nie leci w każdym razie, a ja już się nakręciłam na nową :-to dobrze że się nam żalisz kochana,przecież trzeba takie rzeczy wyrzucać z siebieto jest nie do pomyslenia, czy oni nie widzą jak wielką przykrość Wam sprawiają?zero taktu
Tosiu my Cię rozumiemy doskonale w tym temacie pamiętaj o tym
mówiłam, a raczej pisałam Ci wczoraj kochana że dziś będzie lepszy dzień:-) cieszę się że już masz lepsze samopoczucie,tak trzymaj
Witam się z późnego rana;-)
mam duży problem.wczoraj podczas przytulanek dosłownie rozrywało mi chyba jajnikinie wiem o co chodzi.wcześniej też mnie pobolewały ale wczoraj to już masakra.i było strasznie dużo śluzu.przepraszam za opis.ale tylko Wam mogę o tym napisać i się poradzić
![]()
dzięki kochana
ja już nie ma siły - nie chce mi się nawet tam jeżdzić :-(a najgorsze jest to że oni angazują w każdy zakup moja teściową tj ciągna kase od niej a ta się żali mojemu W. - dostała kartke co ma kupic dla wnuka - żałosne
Takie zakupy dla mnie byłby przyjemnością i nie miałabym ochoty komus tego zlecać :-(
Druga sprawa moje chrześniaczka w niedziele kończy 2 lata i nie wiem co mam jej kupić może macie jakieś pomysły - nie wiem co taka dwulatka powinna dostać :-(
Trzecia sprawa od wtroku ciągnie mnie podbrzusze że wytrzymac nie mogę :-( napewno nie fasolka bo staranka były we wtorek wieczorem :-(
Przepraszam Was dziewczynki za wisielczy humor :-( - mega turbo wielka chandra
Mysza84
Tośka może kup jej jakieś ciuszki...i do tego jakąś zabaweczkę.
Ja to jestem zwolennikiem praktycznych prezentów, bo dzieci to teraz mają już tyle zabawek że szok i każda następna za chwilkę znowu trafia w kąt.
Ja mojej chrześnicy kupowałam np. pościel z kubusiem puchatkiem, ubranka, gry takie rozwijające, książki, coś do pokoju.
Wracaj szybko do dobrego humorku!
Ja to jestem zwolennikiem praktycznych prezentów, bo dzieci to teraz mają już tyle zabawek że szok i każda następna za chwilkę znowu trafia w kąt.
Ja mojej chrześnicy kupowałam np. pościel z kubusiem puchatkiem, ubranka, gry takie rozwijające, książki, coś do pokoju.
Wracaj szybko do dobrego humorku!
dzięki kochanaja już nie ma siły - nie chce mi się nawet tam jeżdzić :-(
a najgorsze jest to że oni angazują w każdy zakup moja teściową tj ciągna kase od niej a ta się żali mojemu W. - dostała kartke co ma kupic dla wnuka - żałosne
Takie zakupy dla mnie byłby przyjemnością i nie miałabym ochoty komus tego zlecać :-(
Druga sprawa moje chrześniaczka w niedziele kończy 2 lata i nie wiem co mam jej kupić może macie jakieś pomysły - nie wiem co taka dwulatka powinna dostać :-(
Trzecia sprawa od wtroku ciągnie mnie podbrzusze że wytrzymac nie mogę :-( napewno nie fasolka bo staranka były we wtorek wieczorem :-(
Przepraszam Was dziewczynki za wisielczy humor :-( - mega turbo wielka chandra
Masz rację Tośka to żałosne żeby dać teściowej kartkę co ma kupić dla wnuka, ja też nigdy bym sobie nie odmówiła tej przyjemności kupowania malutkich ubranek i gadżetów i jeszcze najlepiej jak ktoś by chciał coś kupić żeby wcześniej to ze mną skonsultował

Nie martw się
i nie denerwuj, tak już jest że czasem inni nie zwracają uwagi na to co czujesz i na Twoje problemy, liczą się tylko oni tu i teraz i nikt inny, ale takich ludzi nie zmienimy i ich nastawienia
jedynie możemy starać się nie zwracać uwagi, ja do dziś sądzę że to było złośliwe że moja przyjaciółka właśnie zaszła w 3 ciąże kiedy ja się staram i nie mogę
(żart- ona wpadła) być może ja jutro dołączę do Twojego grona mega turbo wisielczego humoru (oby nie)

K
Kinga85
Gość
Erba wyczytałam że byłaś na badaniu i całkiem możliwe że coś tam jest..
3mam kciuki mocno i czekamy na wynik testu! powodzenia i myśl pozytywnie bo to ważne
pozdrawiam wszystkie staraczki
miłego dnia
i czy mogę prosić o odwiedzinki: Posadź Drzewo 2.0 Dziękuję z góry
pozdrawiam wszystkie staraczki
miłego dnia
i czy mogę prosić o odwiedzinki: Posadź Drzewo 2.0 Dziękuję z góry
batonik24 a kiedy ostatnio testowałaś ?
niestety wczoraj po południu i nic jedna czerwona krecha, już nie mam złudzeń że @ przylezie :-(
reklama
Mysza84
niestety wczoraj po południu i nic jedna czerwona krecha, już nie mam złudzeń że @ przylezie :-(
To może lepiej było tak na początku z porannego moczu. Nie trać nadzieji.
Podziel się:

nie wiem o co chodzi.wcześniej też mnie pobolewały ale wczoraj to już masakra.i było strasznie dużo śluzu.przepraszam za opis.ale tylko Wam mogę o tym napisać i się poradzić