reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:tak:dzisiaj mam szczytny plan ogarnąć mieszkanko z grubsza oczywiście ;-) a i pralka niestety jakimś cudem się naprawiła , coś tam mój R kablami poruszał :laugh2:( fachowiec) i działa nie leci w każdym razie, a ja już się nakręciłam na nową :-:)-D

to dobrze że się nam żalisz kochana,przecież trzeba takie rzeczy wyrzucać z siebie:tak: to jest nie do pomyslenia, czy oni nie widzą jak wielką przykrość Wam sprawiają?zero taktu:no: Tosiu my Cię rozumiemy doskonale w tym temacie pamiętaj o tym:tak:

mówiłam, a raczej pisałam Ci wczoraj kochana że dziś będzie lepszy dzień:-) cieszę się że już masz lepsze samopoczucie,tak trzymaj:tak:
Witam się z późnego rana;-)
mam duży problem.wczoraj podczas przytulanek dosłownie rozrywało mi chyba jajniki:szok: nie wiem o co chodzi.wcześniej też mnie pobolewały ale wczoraj to już masakra.i było strasznie dużo śluzu.przepraszam za opis.ale tylko Wam mogę o tym napisać i się poradzić:zawstydzona/y:

dzięki kochana :zawstydzona/y: ja już nie ma siły - nie chce mi się nawet tam jeżdzić :-(
a najgorsze jest to że oni angazują w każdy zakup moja teściową tj ciągna kase od niej a ta się żali mojemu W. - dostała kartke co ma kupic dla wnuka - żałosne
Takie zakupy dla mnie byłby przyjemnością i nie miałabym ochoty komus tego zlecać :-(

Druga sprawa moje chrześniaczka w niedziele kończy 2 lata i nie wiem co mam jej kupić może macie jakieś pomysły - nie wiem co taka dwulatka powinna dostać :-(

Trzecia sprawa od wtroku ciągnie mnie podbrzusze że wytrzymac nie mogę :-( napewno nie fasolka bo staranka były we wtorek wieczorem :-(

Przepraszam Was dziewczynki za wisielczy humor :-( - mega turbo wielka chandra

Tośka może kup jej jakieś ciuszki...i do tego jakąś zabaweczkę.
Ja to jestem zwolennikiem praktycznych prezentów, bo dzieci to teraz mają już tyle zabawek że szok i każda następna za chwilkę znowu trafia w kąt.

Ja mojej chrześnicy kupowałam np. pościel z kubusiem puchatkiem, ubranka, gry takie rozwijające, książki, coś do pokoju.

Wracaj szybko do dobrego humorku!

dzięki kochana :zawstydzona/y: ja już nie ma siły - nie chce mi się nawet tam jeżdzić :-(
a najgorsze jest to że oni angazują w każdy zakup moja teściową tj ciągna kase od niej a ta się żali mojemu W. - dostała kartke co ma kupic dla wnuka - żałosne
Takie zakupy dla mnie byłby przyjemnością i nie miałabym ochoty komus tego zlecać :-(

Druga sprawa moje chrześniaczka w niedziele kończy 2 lata i nie wiem co mam jej kupić może macie jakieś pomysły - nie wiem co taka dwulatka powinna dostać :-(

Trzecia sprawa od wtroku ciągnie mnie podbrzusze że wytrzymac nie mogę :-( napewno nie fasolka bo staranka były we wtorek wieczorem :-(

Przepraszam Was dziewczynki za wisielczy humor :-( - mega turbo wielka chandra

Masz rację Tośka to żałosne żeby dać teściowej kartkę co ma kupić dla wnuka, ja też nigdy bym sobie nie odmówiła tej przyjemności kupowania malutkich ubranek i gadżetów i jeszcze najlepiej jak ktoś by chciał coś kupić żeby wcześniej to ze mną skonsultował :laugh2::laugh2:

Nie martw się:no: i nie denerwuj, tak już jest że czasem inni nie zwracają uwagi na to co czujesz i na Twoje problemy, liczą się tylko oni tu i teraz i nikt inny, ale takich ludzi nie zmienimy i ich nastawienia:wściekła/y: jedynie możemy starać się nie zwracać uwagi, ja do dziś sądzę że to było złośliwe że moja przyjaciółka właśnie zaszła w 3 ciąże kiedy ja się staram i nie mogę :laugh2:(żart- ona wpadła)

być może ja jutro dołączę do Twojego grona mega turbo wisielczego humoru (oby nie) :sorry2:

Erba wyczytałam że byłaś na badaniu i całkiem możliwe że coś tam jest.. :) 3mam kciuki mocno i czekamy na wynik testu! powodzenia i myśl pozytywnie bo to ważne:)

pozdrawiam wszystkie staraczki;)
miłego dnia

i czy mogę prosić o odwiedzinki: Posadź Drzewo 2.0 Dziękuję z góry

reklama
Do góry