reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej kobietki ale dzxis sie ladny dzien zaczal sloneczko swieci tylko niewiem po jaka holere ten mroz hihihi a ja juz lepszy mam humor niz w czoraj juz spokojniej do tego wszystkiego podchodze oczywiscie nikt z rodziny niewie ze siue staramy bo by mi tylko ciagle gadali i sie wypytywali tylko moja super szwagierka wie bo super babka z niej i o wszystkim sobie gadamy jak siostry bo ja siostry niemam :zawstydzona/y: ale ja traktuje jak siostre :tak:

To świetnie że humor już lepszy. My o naszych starankach też nikogo nie informujemy... i wiecie tylko WY ;-)

Żabko zamówiłam ten test owulacyjny. Obniżyła cenę do 99zł + 10zł wysyłka i napisała że jak będzie ktoś chciał to może więcej ściągnąć.

reklama
dzieki dziewuchy za kciuki :)

olkale ja wlasnie dlatego nie zdecydowalam sie na histero bo nie chcialam czekac ze starankami :) kazdy lekarz i to mowil z enie dosc ze rana to mechanicznie jest rozwierana delikatnie i ze trzeba kolejny cykl rzeczekac po tym zabiegu wiec ja nie robi :)
tylko po wizycie koniecznie daj znac jak bylo i co i jak :tak: ja bede czekac na forum pozniej na dobre wiesci :tak:

To świetnie że humor już lepszy. My o naszych starankach też nikogo nie informujemy... i wiecie tylko WY ;-)

Żabko zamówiłam ten test owulacyjny. Obniżyła cenę do 99zł + 10zł wysyłka i napisała że jak będzie ktoś chciał to może więcej ściągnąć.
przeciez ona go miala wystawionego za 99 zl czyli nic nieobnizyla a ja chyba sobie kupie z 50 sztuk tych zwyklych i najwyzej je bede robic albo kupie ten z ebay mam nadzieje ze jest wielokrotnego uzytku a jak nie to zrobie sobie zapas tych paskowych bo pisalam ze sversonka ze te testy to tez sie nowe kupoje po tych 7 uzyciach wiec mi szkoda kasy bo paskow do nich nieidzie dokupic :-( wiec kaszana :baffled:

przeciez ona go miala wystawionego za 99 zl czyli nic nieobnizyla a ja chyba sobie kupie z 50 sztuk tych zwyklych i najwyzej je bede robic albo kupie ten z ebay mam nadzieje ze jest wielokrotnego uzytku a jak nie to zrobie sobie zapas tych paskowych bo pisalam ze sversonka ze te testy to tez sie nowe kupoje po tych 7 uzyciach wiec mi szkoda kasy bo paskow do nich nieidzie dokupic :-( wiec kaszana :baffled:

Wczoraj był wystawiony za 120zł i napisała do mnie że obniża do 99zł. Zamówiłam i czekam aż przyjdzie. Zobaczymy co to za wynalazek.
Ja te paskowe z allegro miałam ale one mi się wydają jakieś takie nie pewne, choć teraz już nic chyba nie daje pewności.

Wczoraj był wystawiony za 120zł i napisała do mnie że obniża do 99zł. Zamówiłam i czekam aż przyjdzie. Zobaczymy co to za wynalazek.
Ja te paskowe z allegro miałam ale one mi się wydają jakieś takie nie pewne, choć teraz już nic chyba nie daje pewności.
ja tez mialam juz te paskowe z allegro ale znalazlam na allegro tez te co w aptece raz kupilam i chyba te zamowi mimo ze sa drozsze ale wydaja mi sie pewniejsze zamowie je sobie jak @ przyjdzie

ok kochane ja zmykam haftowac moje male cudenka huihihi wpadne do was pozniej pa :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
;-)witam Kochane staraczki - skrobaczki :laugh2: już od rana skrobią pełną parą :laugh2:

ja dziś leniuchowałam do 10 i musiałam się zmusić do wstania bo pewnie bym jeszcze ze 2 h pospała :rofl2: ale to skandal :baffled:

Hej dziewczynki witam się porannie !

postaram się nadrobić to co naskrobałyście wieczorekim - ja niestety nie miałam mocy na siedzenie przy kompie :-( zaczynają wracać do mnie złe humory, może spowodowane jest to tym że moja teściowa angazuje wszystkich do okoła w zakup wózka dla syna mojego szwagra który ma się urodzić w kwietniu - nie moge o tym słuchac już :-( jakby sobie sami nie mogli tego kupić na allegro :wściekła/y:
z kazdą pierdołą dzwoni do mojego W. a mi się nie chce o tym słychać a co dopiero gadać :-(
przepraszam za te żale ale nie mam się komu wygadać - niestety

Miłego dnia dziewczynki
to dobrze że się nam żalisz kochana,przecież trzeba takie rzeczy wyrzucać z siebie:tak: to jest nie do pomyslenia, czy oni nie widzą jak wielką przykrość Wam sprawiają?zero taktu:no: Tosiu my Cię rozumiemy doskonale w tym temacie pamiętaj o tym:tak:
hej kobietki ale dzxis sie ladny dzien zaczal sloneczko swieci tylko niewiem po jaka holere ten mroz hihihi a ja juz lepszy mam humor niz w czoraj juz spokojniej do tego wszystkiego podchodze oczywiscie nikt z rodziny niewie ze siue staramy bo by mi tylko ciagle gadali i sie wypytywali tylko moja super szwagierka wie bo super babka z niej i o wszystkim sobie gadamy jak siostry bo ja siostry niemam :zawstydzona/y: ale ja traktuje jak siostre :tak:
mówiłam, a raczej pisałam Ci wczoraj kochana że dziś będzie lepszy dzień:-) cieszę się że już masz lepsze samopoczucie,tak trzymaj:tak:
Witam się z późnego rana;-)
mam duży problem.wczoraj podczas przytulanek dosłownie rozrywało mi chyba jajniki:szok: nie wiem o co chodzi.wcześniej też mnie pobolewały ale wczoraj to już masakra.i było strasznie dużo śluzu.przepraszam za opis.ale tylko Wam mogę o tym napisać i się poradzić:zawstydzona/y:

Żabko to podaj proszę link to tych lepsiejszych testów z allegro.

batonik24 heloł ;-)

Lena-R to pewnie przytulanki będą owocne! Może armia tak zadziałała... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry