reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie śpię;-)oglądam moich chirurgów kochanych na necie:-)i właśnie się popłakałam bo wyjęła lekarka przez cesarskie cięcie dzidzie i za daleko przecięła i ramię jej uszkodziła i pokazali tą dzidzie jak ją ratowali a ja w ryk normalnie jak dziecko a przecież to tylko film:zawstydzona/y: sama miałam cesarke może dlatego tak zareagowałam...

reklama
Hej dziewczynki witam się porannie !

postaram się nadrobić to co naskrobałyście wieczorekim - ja niestety nie miałam mocy na siedzenie przy kompie :-( zaczynają wracać do mnie złe humory, może spowodowane jest to tym że moja teściowa angazuje wszystkich do okoła w zakup wózka dla syna mojego szwagra który ma się urodzić w kwietniu - nie moge o tym słuchac już :-( jakby sobie sami nie mogli tego kupić na allegro :wściekła/y:
z kazdą pierdołą dzwoni do mojego W. a mi się nie chce o tym słychać a co dopiero gadać :-(
przepraszam za te żale ale nie mam się komu wygadać - niestety

Miłego dnia dziewczynki

hej tez sie wiatam

dzisiaj chwila prawdy o 15.45 (monitoring :/) i ciekawe czy ziolka cos daly ... az mam stresa :(

Tośka wspolczuje bo tez bym miala nerwa jak cholera... niektorzy ludzie sa malo domyslni... niestety

hej tez sie wiatam

dzisiaj chwila prawdy o 15.45 (monitoring :/) i ciekawe czy ziolka cos daly ... az mam stresa :(

Tośka wspolczuje bo tez bym miala nerwa jak cholera... niektorzy ludzie sa malo domyslni... niestety

:-( juz mam dość co chwile coś a mi jest mega przykro :-(a jeszcze mam tak nieporadnego szwagra ze przykro ze wszystkim do mamusi a mamusia do mojego W. - masakra, a jak się profi o coś szwagra to on nie ma czasu :wściekła/y: nawet ojca ze szpitala nie ma czasu odebrac :wściekła/y: kretyn

byłam dziś u tego gina II czyli prywatnie, jezdze do Szubina do niego ok 40 km...Ameryki nie odkrył, ale zrobił USG. mam dominujący pecherzyk znów w lewym jajniku 10x15 (dziwne bo kłuje mnie prwy jajnik?)
Ma u mnie plusa, bo zostawił sobie wszystkie wyniki badań i usg jakie do tej pory robiłami chce je wszystkie przejrzeć do soboty, bo mam u niego byc na monitoringu...ogólnie w porzadku facet, śmieszny trochę, ale nie o poczucie humoru chodzi, tylko tak sie smiesznie zachowuje...cały czas gada:-D
zmartwiłąm się, bo on odradza mi staranka w tym cyklu ze wzgl na HSG...no nie wiem co o tym mysleć, mówił o tym, ze pzry cewnikowaniu bedzie ranka w szyjce macicy...
ogólnie bardzo dobre wrazenie i co dziwne, nie wziąl jeszcze kasy odemnie...powiedziął, ze jak skończymy cykl to policzymy...mam nadzieję,z e mnie nie skasuje wtedy 1500 czy coś :-D

super gin jakis :tak:

kurczę... na ebay nie jestem zarejestrowana...:dry: szkoda, że to nie allegro :tak: zobaczę i oczywiście dziękuję :tak:;-):-)

hej dziewczyny
Wpadlam tylko na chwilke pow co u mnie po badaniu .
Wypatrzyła moja gin kurcze zapomnialam jak sie to fachowo nazywa w kazdym razie jest ma 1.2mm na miesiaczke za duze na ciaze za malo chciala dac luteinę , ale pytala sie czy nie zostawic tego matce naturze bo gen zeby nie bylo wad . jak nie bedzie malpy do sob mam zrobic testa jak wyjdzie pozyt to za tydz do ginka .

trzymam kciukaski :tak::-D

hej tez sie wiatam

nie ma się co stresować :tak: co ma być to będzie :tak: trzymam kciukaski :tak: daj potem znać :tak:

Witam się z rana przy kawce. Trzeba pracować, ale jutro piątek i weekend :-D Dalej plamienia mam lekko różowe. Owulacja czy co?? :confused: Tak szybko?? :confused:

Witajcie Kobietki :*

Znowu produkcja pełną parą...ponad 20stron od wczoraj. Zaraz nadrobie.

missiiss trzymam mocno kciuki &&&&&&& będzie dobrze kochana.

Miłego dnia życzę!

Czy u Was też pojawia się ta denerwująca reklama Activii ?!?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kobietki ale dzxis sie ladny dzien zaczal sloneczko swieci tylko niewiem po jaka holere ten mroz hihihi a ja juz lepszy mam humor niz w czoraj juz spokojniej do tego wszystkiego podchodze oczywiscie nikt z rodziny niewie ze siue staramy bo by mi tylko ciagle gadali i sie wypytywali tylko moja super szwagierka wie bo super babka z niej i o wszystkim sobie gadamy jak siostry bo ja siostry niemam :zawstydzona/y: ale ja traktuje jak siostre :tak:

reklama
dzieki dziewuchy za kciuki :)

olkale ja wlasnie dlatego nie zdecydowalam sie na histero bo nie chcialam czekac ze starankami :) kazdy lekarz i to mowil z enie dosc ze rana to mechanicznie jest rozwierana delikatnie i ze trzeba kolejny cykl rzeczekac po tym zabiegu wiec ja nie robi :)

Do góry