reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

ja właśnie też dzisiaj się temu przyglądałam i chyba zamówię. Canpola widzialam za 10 zl, wiec nie majatek, a moze akurat sie przyda.
A ja od rana zadowolona, bo już doszła do mnie przesyłka z pościelą :-) wklejam zdjęcie (nie mam jeszcze łóżeczka wię tylko rozłożyłam, to z kokarda to baldachim):
przepiękna ta pościel, naprawdę żałuje ze nie robią 120x90 :(

Dzięki za odpowiedzi ;-)

Właśnie robię zamówienie na doz.pl i te gaziki wszystkie są nasączone alkoholem tak być powinno ? Czy zamiast oilatum może być emolium? No i ostatnie pytanie czy lepszy bephanaten czy maltan na podrażnione sutki????

albo kupujesz nasaczone alkoholem
albo same gaziki jałowe 5x5 i spirytus 70 %

bepanthen jest uniwersalny bo nadaje sie tez na odparzenia na pupke dzidzi
a maltan i purelan tylko na brodawki

reklama
Hej mamuśki...
Ja jakoś po tej przeprowadzce nie mam na nic czasu, wiecznie coś kupuję, przemeblowuję, sprzątam:baffled: internet jest ale nie siedzę na nim (jakiś odwyk czy co?). Ale chciałam pokazać co kupiliśmy -oczywiście to nie wszystko -to tylko to co zmieściło się w kadrze -no i oczywiście 90% ubranek ma napis "jestem dumą i miłością tatusia" albo "kocham tatusia" albo "jestem oczkiem w głowie tatusia" itp itd:errr::confused2: nie muszę mówić kto króluje na zakupach:-p

Załączniki

• w
    w
    41,6 KB · Wyświetleń: 112
  • niezbędznik małe&#1.JPG
    niezbędznik małe&#1.JPG
    46,4 KB · Wyświetleń: 101
  • ł
    ł
    39,7 KB · Wyświetleń: 100
Hej mamuśki...
Ja jakoś po tej przeprowadzce nie mam na nic czasu, wiecznie coś kupuję, przemeblowuję, sprzątam:baffled: internet jest ale nie siedzę na nim (jakiś odwyk czy co?). Ale chciałam pokazać co kupiliśmy -oczywiście to nie wszystko -to tylko to co zmieściło się w kadrze -no i oczywiście 90% ubranek ma napis "jestem dumą i miłością tatusia" albo "kocham tatusia" albo "jestem oczkiem w głowie tatusia" itp itd:errr::confused2: nie muszę mówić kto króluje na zakupach:-p
przepiekne zakupki
posciel w Twoim łóżeczko jeszcze ladniej wygląda niz na zdjeciach w necie

reklama
Do góry