kasia0305
Fanka BB :)
Ccaroline może właśnie coś zaczyna się dziać, różnie się zaczyna. Trzymam kciuki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ccaroline, nawet się nie waż
nie zostawiaj nas
coś mi się wydaje, że seksik pomógł i jesteś następna;-)![]()

Ale powiem Wam , że dobrze mają te które maja juz jakies rozwarcie bo nie ma nic bardziej wkurzajacego niz po 8 godzinach skurczy dowiedziec sie ze jest 2 cm rozwarcia i bez pomocy połoznej nie wiadomo jak długo by były te 2 cm 
Cholera chyba będzie musiała polubić bo to moja ulubiona zupa.
No i sprawe przemyslalam i wymysliłam co sie moze jeszcze przydac. Teraz szukam juz konkretów i sie pogubiłam
No i musze cos jeszcze wymyslic a nie wiem co... macie jakies pomysły? Na razie znalazłąm łózeczko turystyczne bo czesto wyjezdzamy wiec sie przyda, no i mate edukacyjna ale wiecej pomysłów nie mam
Co może sie jeszcze przydać?
I jeszcze na suficie sie wyswietlaja rozne bajery. Poszukaj na all. Bo ja znalazlam to u nas w Irl.
No własnie w tym problem, że co było potrzebne to kupiłam. Nie miałam termometru ale dostalismy no i teraz te dwie rzeczy mi przychodza do głowy... no nic, pobuszuje na allegro jeszcze, moze cos mi wpadnie do głowy :-) W sumie komplet pościeli jeszcze może sie przydać 
Taki mały zezol.
Wszystko na ostatnia chwile