noooo fajnie fajnie...kiedys takie wypady byly u nas non stop,staly sie norma i czlowiek przestal je doceniac...teraz wsyztsko sie zmienilo i doecniac sie zaczelo takie niby zwykle rzeczy...Elizka Twoj to Ci super niespodzianki widze robi tez tak chce![]()
reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
a my mamy dien ponuraka ;-)
normalnie nie wiem co go ugryzlo dzis. placze, i marudzi. jak nie moje dziecko.
Mój tak miał parę dni temu. Nawet momentami płakał tak , że broda mu się trzęsła
to mam nadzieje,ze uda wam sie wynajacU nas kawalerki są za około 500-600 a dwupokojowe około 700 i wzwyż więc to okazja![]()
hmmm no wlasnie ,wiec mozna i taniej znalesc...ale ta ich niania byla rozrywana i licytowali sie o nia...jedni dawali 2,5tys ale miala sie zajmowac 2dzieci a tutaj jednym ,wiec wiadomo,ze lepiej...ppoza tym musi dojezdzac pod warszawe i jest dyzpozycyjna kiedy tylko chca ..A moja Szwagierka ma nianie tez po pedagogice, dziewczyna pracowała w pzredszkolu i prywatnie u ludzi i płaci jej 1500 zł za 8 godz pięc dni w tyg. Mieszka na Bemowie.
Daffi Ty musisz się rozejrzeć ile nianie kosztują w Twojej miejscowości, u mnie w Olecku bede płacić niani z doświadczeniem za 7 godz 700 zł;-) więc jak widac duże są rozbierzności!!!
Daffi Ty faktycznie musisz sie rozejrzec po ogloszeniach w twoich rejonach ,bo jak widac ceny sa kosmicznie rozne ...
Pauluś89
Grudzień 2009
Hot chocolate
Mama Macola ;)
akozka, nasz Maciejka śpi bardzo dlugo. Wczoraj zasnął o 20 i wstał o 7 ;-) Też się martwiłam czy to nie za długo, ale dziewczyny mi doradziły, żeby go nie wybudzać jak ładnie przybiera na wadzeSpanie - ciągle słyszę od Mamy, że za długo pozwalam Małej spać bez jedzenia. Zasypia teraz koło 23-24 i wstaje 7:45 - 8:30. Czy to za długo? Naprawdę mam ją budzić w nocy, skoro tak pięknie śpi??? Po pobudce dostaje butlę, zjada i koło 10-11 znowu w kimę na 2-3 godzinki. Wydawało mi się, że tak powinno być, a Matula mnie straszy cały czas...

luuuzna
Mama Alanka
Wróciłam,
Jeszcze ciut i nabawię się niezłej przepukliny:-( Gin mnie zbadała i stwierdziła, ze naprawde jeszcze troche bym go tak nosila, to bym sobie narobila....mam odpoczywac z 2 tyg minimum i nie dzwigac tyle malego!!!
tylko teraz problem....nie ma kto mi pomóc :-( teściowa w pracy, mama z tatą bo jest chory, no wszsycy coś robią....babcia się zdeklarowała, że jutro przyjedzie....ktoś mi musi pomóc, bo inaczej będzie jeszcze gorzej
Jeszcze ciut i nabawię się niezłej przepukliny:-( Gin mnie zbadała i stwierdziła, ze naprawde jeszcze troche bym go tak nosila, to bym sobie narobila....mam odpoczywac z 2 tyg minimum i nie dzwigac tyle malego!!!
tylko teraz problem....nie ma kto mi pomóc :-( teściowa w pracy, mama z tatą bo jest chory, no wszsycy coś robią....babcia się zdeklarowała, że jutro przyjedzie....ktoś mi musi pomóc, bo inaczej będzie jeszcze gorzej
D
daffodill
Gość
ja nie szukalam.. pewnoego razu szlam kolo salonu na wystawie byla jedna ktora mnie w sobie rozkochala i juz.... przymierzylam tylko 3 ale i tak wzielam ta co mi sie wczesniej p0odobala... raz 2 zalawtilam ta sprawe jak i bolerko welon czy bizuterie:-)To co doczytałam:
Suknia ślubna - muszę przyznać, że to jest jedna z wielu rzeczy, które sprawiają, że nie spieszy mi się do kościołaNa samą myśl, że mam łazić i szukać i przymierzać... brrrr! To ja już wolę sobie odpuścić i żyć dalej w konkubinacie ;-) Naprawdę podziwiam te, które miały cierpliwość jeździć od sklepu do sklepu i szukać czegoś sensownego. Z resztą nie tylko przy sukni ślubnej, ale ogólnie przy ciuchach. Ja to najchętniej włożyłabym jakiś worek, byle wygodnie i z głowy
:-).
ja szybko robie zakupy bo nie nawidze lazic po sklepach!!!!!!
D
daffodill
Gość
tak wiem.. maz mnie juz w ciazy gonil ale nie poszlam... ja nie bede nosic okularow tylko szkla... nie znioslabym okularow nigdy w zyciu.W ustawieniach musisz sobie zmienic- widocznie masz tak ustawione zeby sie nie wyswietlalo.
Daffi Ty sie moze zapisz do okulisty bo szkoda oczu! Pamietaj ze jesli masz jakas wade to bedzie sie ona poglebiac i bedzie coraz gorzej- a wtedy to i problemy z prawem jazdy, z praca przy kompie, aktywnoscia fizyczna itd. Za okulary zaplacisz raz i spokoj a wada moze Ci sie wtedy cofnie. Ja np nosze tylko do ogladania tv, na zajecia i gdy jezdze samochodem
Akozka- ja bym nie budzila, budzic sie podobno powinno dzieci ktore maja problemy z przybieraniem na wadze, wczesniaki i chyba bobaski do konca 1 miesiaca zycia( nie pamietam dokladnie) ale wydaje mi sie ze akurat w przypadku Misi jest to zbedne
reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
No widzisz dobrze, że poszłaś. Faktycznie to problem jeśli dziecka nosić nie możeszWróciłam,