reklama
no podejrzane to wszystko;-)musiałam lecieć do sklepu bo mój R dzwonił i zażyczył sobie na obiad naleśniczkicoraz bardziej zaczynam go podejrzewać, wczoraj wyciągnął mnie wieczorem do sklepu po żelki dziś naleśniczki
to nie tak miało być;-) z dwojga złego to już niech chociaż on będzie w ciąży
![]()
baska2243
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny 
Miałam dać znać co i jak.. więc..
znowu nici z fasolki..
(( eh.. za tydzień zaczniemy 3 miesiąc starań.. oby owocnych..
kupiłam dzisiaj olek z wiesiołka, folik do tego pije siemie lniane i sok z marchewek .. może to pomoże.. w każdym razie mam taką nadzieje..
)
Pozdrawiam was kochane
i powodzenia..
znowu nici z fasolki..
kupiłam dzisiaj olek z wiesiołka, folik do tego pije siemie lniane i sok z marchewek .. może to pomoże.. w każdym razie mam taką nadzieje..
Pozdrawiam was kochane
<tulam> przykro mi że znów nic z tego ale pamiętaj że każdy kolejny cykl jest nową nadzieją na dzidzieHej dziewczyny
znowu nici z fasolki..(( eh.. za tydzień zaczniemy 3 miesiąc starań.. oby owocnych..
kupiłam dzisiaj olek z wiesiołka, folik do tego pije siemie lniane i sok z marchewek .. może to pomoże.. w każdym razie mam taką nadzieje..)
Pozdrawiam was kochanei powodzenia..
![]()
przepraszam ze tak malo sie udzielam ostatnimi czasy ...![]()
ale mam prosbe wlasnie szykuje sie do ginka i prosze was bardzo -trzymajcie za mnie kciuki zeby ten pecherzyk dominujacy choc jeden byl a moze az jeden ale zeby byl![]()
boje sie jak cholera ide sie szykowac bede pod wieczor buziaczki kochane... stresa am jak nie wiem :/![]()
Trzymam trzymam - kochana doskonale cię rozumiem - ja tez ostatnio forum troche zaniedbuje

Tośka z tą stroną to dałaś czadu...uśmiałam się jak nie wiem!
hehe staram się

;-)musiałam lecieć do sklepu bo mój R dzwonił i zażyczył sobie na obiad naleśniczkicoraz bardziej zaczynam go podejrzewać, wczoraj wyciągnął mnie wieczorem do sklepu po żelki dziś naleśniczki
to nie tak miało być;-) z dwojga złego to już niech chociaż on będzie w ciąży
![]()
hehe no może będzie jak w juniorze
1 mln dolców Hej dziewczyny
znowu nici z fasolki..(( eh.. za tydzień zaczniemy 3 miesiąc starań.. oby owocnych..
kupiłam dzisiaj olek z wiesiołka, folik do tego pije siemie lniane i sok z marchewek .. może to pomoże.. w każdym razie mam taką nadzieje..)
Pozdrawiam was kochanei powodzenia..
![]()
będzie dobrze - może spróbuj ziółka

Cześć dziewczyny, ja do tej pory pisalam na ciaża po poronieniu bo na poczatku lutego stracilam w ostatnim dniu 14tc moje malenstwo ale po @ chcemy zacząć staranka o fasolkę o ile pozbedziemy sie wrednego gronkowca, wyniki powinnam miec jakoś w okolicach owulacji, mam nadzieję ze tak się ułozy że zdązę. Miała któraś z was może gronkowca? Nie wiem wiec czy tak do konca powinnam juz pisac w tym temacie bo staranka dopiero planujemy, ale co tam, jestem dobrej myśli i mam nadzieje że już niedlugo staranka będą w toku 
właśnie oznajmiłam mojemu R że koniecznie w tym m-cu musi iść zbadać żołnierzy
a on na to czy z nim pójdę bo on się boi tej pani co bada nasienie bo się nazywa M. Rzeźnik i się boi że mu "Wacka" obetnie 

rozbawił mnie do łez 

Cześć dziewczyny, ja do tej pory pisalam na ciaża po poronieniu bo na poczatku lutego stracilam w ostatnim dniu 14tc moje malenstwo ale po @ chcemy zacząć staranka o fasolkę o ile pozbedziemy sie wrednego gronkowca, wyniki powinnam miec jakoś w okolicach owulacji, mam nadzieję ze tak się ułozy że zdązę. Miała któraś z was może gronkowca? Nie wiem wiec czy tak do konca powinnam juz pisac w tym temacie bo staranka dopiero planujemy, ale co tam, jestem dobrej myśli i mam nadzieje że już niedlugo staranka będą w toku![]()
witamy serdecznie
a on na to czy z nim pójdę bo on się boi tej pani co bada nasienie bo się nazywa M. Rzeźnik i się boi że mu "Wacka" obetnie
rozbawił mnie do łez
![]()
hahaha!!! niezły z Tego Twojego M żartowniś
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczyny, ja do tej pory pisalam na ciaża po poronieniu bo na poczatku lutego stracilam w ostatnim dniu 14tc moje malenstwo ale po @ chcemy zacząć staranka o fasolkę o ile pozbedziemy sie wrednego gronkowca, wyniki powinnam miec jakoś w okolicach owulacji, mam nadzieję ze tak się ułozy że zdązę. Miała któraś z was może gronkowca? Nie wiem wiec czy tak do konca powinnam juz pisac w tym temacie bo staranka dopiero planujemy, ale co tam, jestem dobrej myśli i mam nadzieje że już niedlugo staranka będą w toku![]()
Przykro mi z powodu straty :-(Trzymam kciuki za staranka - ja gronkowca nie miałam więc nie pomoge :-(
rozbawił mnie do łez
![]()
heheh też bym się bała na jego miejscu

Podziel się:
coraz bardziej zaczynam go podejrzewać, wczoraj wyciągnął mnie wieczorem do sklepu po żelki dziś naleśniczki