o to dobra wiadomosc;-)właśnie znalazłam fajny artykuł że najlepszą terapią dla plemników jest seks
Z badań australijskich naukowców wynika, że abstynencja seksualna przynosi wręcz odwrotny skutek. Po porównaniu próbek nasienia okazało się, że w najlepszej kondycji są plemniki u mężczyzn, którzy współżyją codziennie. Unikanie zaś (nawet przez trzy dni) seksu obniża jakość nasienia.
Wiele par, które bez skutku starają się o dziecko, ogranicza współżycie. Robi tak w nadziei, że rzadsze kontakty seksualne pomogą zwiększyć liczbę plemników i poprawią ich jakość. Błąd!

tak mi się zbiera zbiera i juz jezioro mam normalnie, jak kiedys wybuchnę to bedzie imprezka na 100 fajerek 
a ja już chyba nie mam złudzeń że @ przylezie bo coś zauważyłam lekki róż :-( trochę smutno, ale jak to mówiły dziewczyny na pewno się ciąża zagnieżdża 

nie wiem o co chodzi.wcześniej też mnie pobolewały ale wczoraj to już masakra.i było strasznie dużo śluzu.przepraszam za opis.ale tylko Wam mogę o tym napisać i się poradzić