reklama
P
pysia_23
Gość
ja też większość ciuszków zamówię przez net bo jest spory wybór i można wybierać do woli a w sklepie to pokażą kilka modeli i każą wybierać i osoby stojące w kolejce się denerwują, że jedna mamcia zastanawia się pół godziny nad kaftanikiem a potem jeszcze śpioszki pajacyki i reszta a tak na spokojnie mozna poprzebierac po wybrzydzac i wybrac bez stresu to co nam się podoba 
kerna
http://www.lauraziobro.pl
oj wy tu o ciuchach...ja sie tak zastanawiam jak będzie dziewczynka to będę ostro odsprzedawać ciuchy po Michale:-) marzy mi sie mała księżniczka w słodkiej sukieneczce....oj marzy

Beniaminka
Fanka BB :)
Mnie również Kerna
:-)
agamati1
Witajcie dziewczyny!!!
Dopiero wróciłam z pracy (od 8 do 13 prowadziłam lekcje, dalej rada pedagogiczna, a na deser zebranie z rodzicami) - padam z nóg
Dobrze, że jutro piątek:-)
Dopiero wróciłam z pracy (od 8 do 13 prowadziłam lekcje, dalej rada pedagogiczna, a na deser zebranie z rodzicami) - padam z nóg

beti14011984
oj wy tu o ciuchach...ja sie tak zastanawiam jak będzie dziewczynka to będę ostro odsprzedawać ciuchy po Michale:-) marzy mi sie mała księżniczka w słodkiej sukieneczce....oj marzy![]()
no mnie też sie marzy dziewczynka

KAROLINA84
Witam kochaniutkie 
ja już po wizycie i jestem mega szczesliwa ,okazało sie ze wszystko jest ok,przyziernosć karkowa1,3 ,kosc nosowa ok.
Widziałam mojego szkraba jak podskakiwał machał rączkami i nóżkami aż ciezko było uchwycić to moje maleństwo
lekarka powiedziała ze dzidziuś jest zdrowy,mierzy 60mm co jest odpowiednie do 12 tygodni i 4 dni więc jest wszystko w normie, wierzcie mi dziewczyny ze jestem tak szczesliwa ze mogła bym skakac z radości jjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuppppppppiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja już po wizycie i jestem mega szczesliwa ,okazało sie ze wszystko jest ok,przyziernosć karkowa1,3 ,kosc nosowa ok.
Widziałam mojego szkraba jak podskakiwał machał rączkami i nóżkami aż ciezko było uchwycić to moje maleństwo
beti14011984
Witam kochaniutkie
Widziałam mojego szkraba jak podskakiwał machał rączkami i nóżkami aż ciezko było uchwycić to moje maleństwolekarka powiedziała ze dzidziuś jest zdrowy,mierzy 60mm co jest odpowiednie do 12 tygodni i 4 dni więc jest wszystko w normie, wierzcie mi dziewczyny ze jestem tak szczesliwa ze mogła bym skakac z radości jjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuppppppppiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
super cieszę się
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
oj wy tu o ciuchach...ja sie tak zastanawiam jak będzie dziewczynka to będę ostro odsprzedawać ciuchy po Michale:-) marzy mi sie mała księżniczka w słodkiej sukieneczce....oj marzy![]()
mnie juz w sumie wsio obojetne,byle by tylko zdrowiutkie w 39 tc sie urodzilo(mam dziewuszke juz ,wiec chlopcem nie pogardze,ale drugie dziewcze rownie mocno kochac bede)
gratulacje udanych wizyt
klade sie bo napracowalam sie dzis bardzo
reklama
P
pysia_23
Gość
Mi też się marzy mała księżniczka.Puki co będę kupowała ciuszki zielone, żółte i białe bo są uniwersalne.
Później jak już sie urodzi to na pewno dostanie prezenty w postaci ubranek w odpowiednim do płci kolorku więc żaden problem.
Praktycznie wyprawkę zbieram od zera bo ciuszki wszystkie po starszym nosił młodszy potem dałam je w spadku siostrzenicy i nic mi nie zostało, ale dostanę od siostry T. sporo ubranek uniwersalnych a jak będzie laseczka mała to i sporo ciuszków dla małej damy bo chrześnica T. ma ok 7 miesięcy a jak będzie chłopiec to odkupie od koleżanki ciuszki po jej synku co się urodzi pod koniec marca więc mały Jaś będzie starszy od mojej dzidzi o 5,5 miesiąca i śmiało odsprzeda nam swoje za małe ciuszki, które nam wpadną w oko
Później jak już sie urodzi to na pewno dostanie prezenty w postaci ubranek w odpowiednim do płci kolorku więc żaden problem.
Praktycznie wyprawkę zbieram od zera bo ciuszki wszystkie po starszym nosił młodszy potem dałam je w spadku siostrzenicy i nic mi nie zostało, ale dostanę od siostry T. sporo ubranek uniwersalnych a jak będzie laseczka mała to i sporo ciuszków dla małej damy bo chrześnica T. ma ok 7 miesięcy a jak będzie chłopiec to odkupie od koleżanki ciuszki po jej synku co się urodzi pod koniec marca więc mały Jaś będzie starszy od mojej dzidzi o 5,5 miesiąca i śmiało odsprzeda nam swoje za małe ciuszki, które nam wpadną w oko