reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

no dobra trochę się obrobiłam,starszak w szkole mała trójca śpi więc zaglądam do was
Malinka ja dziewczynek nie karmię już piersią niestety moje dzieci wszystkie butelkowe a przy bliźniakach to jeszcze większy problem z karmieniem i jak zaczełam dokarmiać butelką to pogardziły piersią ,jeden plus to to że mam więcej czasu bo dziewczynki zjadają i śpią a wcześniej to tylko przy cycu i ssaka zmienialam no a minusów dużo wiadomo mleczko mamy najlepsze i koszty ogromne- jedno mleczko starcza na ok. 2 dni a przecież panienki dopiero się rozkręcają i niedługo będą wsuwały karto dziennie.Co do kaski to i mi to spędza sen z powiek narazie do września jestem na macieżyńskim to kaska jest potem wychowawczy marne 400 złoty niewiadomo jaką dziurę załatać.M pracuje w budowlance a wiadomo tam raz praca jest a raz nie ma ,narazie pracuje drugi tydzień w tym roku :( a do pracy nie prędko wrucę bo nie znajdę jelonka co sie moją ekipą zajmnie a opiekunka do 4 dzieci to cała moja wypłata więc odpada

u mnie zimy ciąg dalszy niestety- kiedy zacznę spacery z dzieciaczkami niewiadomo narazie kiszenie w domu

reklama
no dobra a powiedzcie mi coś więcej o tej diecie Ducana tylko tak łopatologicznie..co jeść i ile dni może swojego M namówię na nią

KAAAAAWYYYYYYY!!!!nie napiszę nic więcej bo muszę sie napić.ktoś wpadnie do mnie na kawkę?zapraszam dziewczyn y,pogadamy sobie.

Ja o diecie Dukana tez niewiele wiem więc nie pomogę ale cofnij sie stronę albo 2 wcześniej tam laski podawały linka do tej dietki:tak:
Bacówka ja tez chętna :-D:-D:-Dtylko ta odległość..............no chyba że wirtualnie:sorry2:
filizanka-kawy-milutkiego-dnia.gif

Cześc. Mogę dołączyć. Podczytuje i wnioskuję jakie zgrane jesteście. Kurcze, czasem nie ma z kim porozmawiać, o swoich sprawach.

Hm, co o Mnie. Jestem z Wrocławia, małą urodziłam w lipcu w wieku 36 lat. Zawsze miałam problem z wagą. jakieś 5 lat temu schudłam 23 kg, pozostałośc po pierwszej ciązy ciągnaca się tylllleeeee lat. Cóż, bywa. teraz w ciązy nie przytyłam, bo miałam cukrzycę i diete, ale po porodzie posypały mi się hormony i waga urosła do +13 kg w pół roku. Masakra. W nic się nie zmieściłam. W styczniu wracałam do pracy i tu problem, w co się ubrać? Na szczęście udało się hormony uregulować (mam chorą tarczycę) więc zabrałam się za dietę Dukan. W miesiąc schudłam ponad 8 kg. i zrezygnowałam, waga stoi a mnie pozostały 4 kg do zrzucenia. Powinnam się zmobilizować, ale jakoś cięzko mi idzie. Jakby jakieś pytanie o tę dietę to proszę, mam nawet książkę.
Pozdrawiam.

reklama
Do góry