reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Oglądam właśnie moment prawdy i zastanawiam się czy jestem osobą która mogłaby wziąć udział w takim programie (oczywiście teoretycznie, bo za nic bym tam nie poszła) i doszłam do wniosku ze mam całą masę tajemnic, takich które wiele osób mogły by zranić. Są to stare czasy....ale jednak są.... I tak sobie myślę czy jestem przez to złym człowiekiem, żoną...?
Ależ mnie wzięło na przemyślenia:)

Oglądacie Hotel 52??? Mnie osobiście jak na razie przypadł do gustu a Wam?

Oglądam właśnie moment prawdy i zastanawiam się czy jestem osobą która mogłaby wziąć udział w takim programie (oczywiście teoretycznie, bo za nic bym tam nie poszła) i doszłam do wniosku ze mam całą masę tajemnic, takich które wiele osób mogły by zranić. Są to stare czasy....ale jednak są.... I tak sobie myślę czy jestem przez to złym człowiekiem, żoną...?

Ja nie oglądam bo nie mam polsatu ale czasami oglądam Majkę na TVN ale tak jakiś dziwny jest ten serial

Agatko oglądałam ten program i nie wiem po co go wymyslili...mam podobne odczucia...

Nie ogladam a gdzie to leci???
Ja juz nastawiłam nagrywarke na KSD, Usta usta...jeszcze podobno jakies na TVP sa jakies seriale...:tak:

Mąż przyniósł wypłatę i położył ją przed lustrem.
Mówi do żony;
-To co przed lustrem moje,
a co w lustrze twoje
Żona rozebrała się do naga, stanęła przed lustrem i oznajmiła mężowi;
-Ta co w lustrze twoja,
a co przed lustrem sąsiada z dołu...

Żona mówi do męża;
-Kochanie , jutro jest rocznica naszego ślubu. Jak ją uczcimy?
Na to mąż odpowiada
-Może minutą ciszy?

Hotel 52 na polsacie w czwartki o 21.00
Majkę oglądam czasami....ale jakoś mnie ta aktorka denerwuje...
Licencja na wychowanie na TVP 2 chyba w środy i czwartki o 18.45...całkiem fajna ale widziałam tylko jeden odcinek...
Ja jeszcze oglądam Na dobre i na złe:)

Spotykają się dwie blondynki i jedna mówi;
-ty słuchaj, wiesz że w tym roku sylwester wypada w piątek?
Na to druga;
-Kurcze żeby tylko nie trzynastego

reklama
Czesc;-)

Ale mi sie nic nie che:wściekła/y: mały obudził sie o 6 z krzykiem wchodze do niego a ten spi pewnie mu sie cos snilo ale tak przez pol godziny co chwile albo krzyk albo ryk no to wzielam go do siebie bo spac mi sie chcialo a przez to nie moglam zasnac ale maly doszedl do wniosku ze jednak juz sie wyspal:confused: ale dopiero co sie zwlekłam z łozka :zawstydzona/y: ide zrobic kawe i jakies sniadanie malemu;-)

aaaa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: u nas znow snieg a wczoraj juz wiosna na maksa byla:wściekła/y:

U nas też śnieg! Masakra!
Witam!! Ja tylko chciałam się przywitać i życzyć iłego dnia wszystkim :-) Za chwilkę jadę do pracy ...
Nio to papatki :-)

Miłej pracy!:)

A my jak zwykle 8.05 wstałyśmy:)

Do góry