reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Oglądam właśnie moment prawdy i zastanawiam się czy jestem osobą która mogłaby wziąć udział w takim programie (oczywiście teoretycznie, bo za nic bym tam nie poszła) i doszłam do wniosku ze mam całą masę tajemnic, takich które wiele osób mogły by zranić. Są to stare czasy....ale jednak są.... I tak sobie myślę czy jestem przez to złym człowiekiem, żoną...?
Ależ mnie wzięło na przemyślenia
Oglądacie Hotel 52??? Mnie osobiście jak na razie przypadł do gustu a Wam?
Ja nie oglądam bo nie mam polsatu ale czasami oglądam Majkę na TVN ale tak jakiś dziwny jest ten serialOglądam właśnie moment prawdy i zastanawiam się czy jestem osobą która mogłaby wziąć udział w takim programie (oczywiście teoretycznie, bo za nic bym tam nie poszła) i doszłam do wniosku ze mam całą masę tajemnic, takich które wiele osób mogły by zranić. Są to stare czasy....ale jednak są.... I tak sobie myślę czy jestem przez to złym człowiekiem, żoną...?
Oglądam właśnie moment prawdy i zastanawiam się czy jestem osobą która mogłaby wziąć udział w takim programie (oczywiście teoretycznie, bo za nic bym tam nie poszła) i doszłam do wniosku ze mam całą masę tajemnic, takich które wiele osób mogły by zranić. Są to stare czasy....ale jednak są.... I tak sobie myślę czy jestem przez to złym człowiekiem, żoną...?
Agatko oglądałam ten program i nie wiem po co go wymyslili...mam podobne odczucia...
Nie ogladam a gdzie to leci???
Ja juz nastawiłam nagrywarke na KSD, Usta usta...jeszcze podobno jakies na TVP sa jakies seriale...

okpostaram się w ciągu najbliższych dwóch tygodni tam trafić
o ile będą miejsca ;-)
Olcia wiem wiecej......

Dobranoc
Mąż przyniósł wypłatę i położył ją przed lustrem.
Mówi do żony;
-To co przed lustrem moje,
a co w lustrze twoje
Żona rozebrała się do naga, stanęła przed lustrem i oznajmiła mężowi;
-Ta co w lustrze twoja,
a co przed lustrem sąsiada z dołu...
Żona mówi do męża;
-Kochanie , jutro jest rocznica naszego ślubu. Jak ją uczcimy?
Na to mąż odpowiada
-Może minutą ciszy?
Mówi do żony;
-To co przed lustrem moje,
a co w lustrze twoje
Żona rozebrała się do naga, stanęła przed lustrem i oznajmiła mężowi;
-Ta co w lustrze twoja,
a co przed lustrem sąsiada z dołu...
Żona mówi do męża;
-Kochanie , jutro jest rocznica naszego ślubu. Jak ją uczcimy?
Na to mąż odpowiada
-Może minutą ciszy?
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Hotel 52 na polsacie w czwartki o 21.00
Majkę oglądam czasami....ale jakoś mnie ta aktorka denerwuje...
Licencja na wychowanie na TVP 2 chyba w środy i czwartki o 18.45...całkiem fajna ale widziałam tylko jeden odcinek...
Ja jeszcze oglądam Na dobre i na złe
Majkę oglądam czasami....ale jakoś mnie ta aktorka denerwuje...
Licencja na wychowanie na TVP 2 chyba w środy i czwartki o 18.45...całkiem fajna ale widziałam tylko jeden odcinek...
Ja jeszcze oglądam Na dobre i na złe
Agga24
Fanka BB :)
Witam!! Ja tylko chciałam się przywitać i życzyć iłego dnia wszystkim :-) Za chwilkę jadę do pracy ...
Nio to papatki :-)
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Czesc;-)
Ale mi sie nic nie chemały obudził sie o 6 z krzykiem wchodze do niego a ten spi pewnie mu sie cos snilo ale tak przez pol godziny co chwile albo krzyk albo ryk no to wzielam go do siebie bo spac mi sie chcialo a przez to nie moglam zasnac ale maly doszedl do wniosku ze jednak juz sie wyspal
ale dopiero co sie zwlekłam z łozka
ide zrobic kawe i jakies sniadanie malemu;-)
aaaau nas znow snieg a wczoraj juz wiosna na maksa byla
![]()
U nas też śnieg! Masakra!
Witam!! Ja tylko chciałam się przywitać i życzyć iłego dnia wszystkim :-) Za chwilkę jadę do pracy ...
Miłej pracy!
A my jak zwykle 8.05 wstałyśmy