reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja też zawsze byłam przeciwna chodzikom. Ostatnio byli u nas znajomi z 8-miesięcznym szkrabem i przywieźli chodzik. Jeśli chodzi o dziecko to super sprawa bo się przemieszcza i nie jest taki "upierdliwy" dla rodziców, ale . . . mały np. nie raczkuje, a wydaje mi się, że raczkowanie jest potrzebne do prawidłowego rozwoju. Dlatego ja się raczej na chodzik nie zdecyduję. Przy Stasiu nie używałam.
Co mnie zainteresowało w tym skoczku, on jest dla dziecka do 81cm. Szybkie do osiągnięcia. No i teraz dziecko nie skorzysta bo wygląda na to, że powinno umieć siedzieć. Tak więc na taki bajer też się nie skuszę.
ja tez mowie nie chodzikom! moj 9 miescieczy chrzesniak juz za reke chodzi a nie raczkuje a moj maz jak byl maly nauczyl sie odpychac jedna noga i pozniej kulał bo ta jedna noga ciagle odpychala i nie umiala chodzic....

reklama
Przepraszam ze spamuje i cytuje sama siebie ;-) ale wlasnie zrobilam fotke tego czegos na moich plecach.
ojojojoj nie zaciekawie to wyglada..idz lepiej do lekarza skoro wychodzico jakies czas to musi byc tego jakas przyczyna...
a tak nie na temat to kolejny patyczak na BB.. ludziskaaaaa wy tak super po ciazy wygladacie... przy was mam takie kompleksy ze ja pierdziu... strzele sobie w łeb zaraz ahahhahahha

Daffi, nie przesadzaj. Więcej wiary w siebie. Ja niby szczupła, ale skóra na brzuchu wisi, nie wchodzę w spodnie sprzed ciąży, na ramionach nawet mi skóra wisi. Ostatnio mi M zrobił fotkę nago jak po kąpieli pazurki u nóg robiłam, a tam takie fałdki, że aż mi się głupio zrobiło. Nie wspomnę o piersiach wiszących. Ty jesteś w o tyle lepszej sytuacji niż ja, że jesteś młodiutka i twoje ciało lepiej z tobą współpracuje.

Daffi, nie przesadzaj. Więcej wiary w siebie. Ja niby szczupła, ale skóra na brzuchu wisi, nie wchodzę w spodnie sprzed ciąży, na ramionach nawet mi skóra wisi. Ostatnio mi M zrobił fotkę nago jak po kąpieli pazurki u nóg robiłam, a tam takie fałdki, że aż mi się głupio zrobiło. Nie wspomnę o piersiach wiszących. Ty jesteś w o tyle lepszej sytuacji niż ja, że jesteś młodiutka i twoje ciało lepiej z tobą współpracuje.
moje cialo kategorycznie odmawia wspolpracy!!!!!!!

moje cialo kategorycznie odmawia wspolpracy!!!!!!!

Oj wezcie nic nie piszcie nie dosc ze zwisy ...
to te cholerne rozstepy...
to 85 kg ciagle
i ten brzuch jjak w 5 m ciazy albo i w 6 ehhh

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja to dopiero mohe sie zalamac i co z tego ze mloda jak cialo u mnie wogole nie wspolpracuje zero jedrnosci itd a mam 21 lat

ojojojoj nie zaciekawie to wyglada..idz lepiej do lekarza skoro wychodzico jakies czas to musi byc tego jakas przyczyna...
a tak nie na temat to kolejny patyczak na BB.. ludziskaaaaa wy tak super po ciazy wygladacie... przy was mam takie kompleksy ze ja pierdziu... strzele sobie w łeb zaraz ahahhahahha

ojojoj jak ja nie lubie chodzic do lekarza :-D wlasnie dlatego staram sie najpierw leczyc googlem i mam nadzieje ze lekarz mnie ominie. Wiem ze to glupie ale ten typ tak ma :sorry2:

A jesli chodzi o patyczaka to wierz ze gdyby mi na brzuchu to wyskoczylo to fotki bym nie wkleila ;-) Kazda z nas ma jakies kompleksy i trzeba z nimi walczyc a nie sie nad nimi rozczulac i pozwalac im soba zawladnac. Ja np mam okropny cellulit i kupie sobie dzis jakies mazidlo na jego zwlaczanie chociaz juz teraz wiem ze mi nie pomoze :-) ale jak sie poklepie jakims pachnacym specyfikiem, moze zrobie ze dwa przysiady od razu poczuje sie piekniejsza :-D

Oj wezcie nic nie piszcie nie dosc ze zwisy ...
to te cholerne rozstepy...
to 85 kg ciagle
i ten brzuch jjak w 5 m ciazy albo i w 6 ehhh

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja to dopiero mohe sie zalamac i co z tego ze mloda jak cialo u mnie wogole nie wspolpracuje zero jedrnosci itd a mam 21 lat
to tak samo jak ja.. ty rocznik 88 jestes???? ja chyba zaloze klub grubasow ahahah.. tak bardzo marze byc szczupla i zgrabna...

Zobacz załącznik 221408Zobacz załącznik 221407Zobacz załącznik 221406
Dzewczyny pomocy.
Maxowi zrobilo sie takie cos na posladku
Myslalam ,ze sie otarl od pieluszki ale ma to juz 4 dzien i sie powieksza .
Zaznaczam ,ze od urodzenia nie mial ani jednego ryszczyka , babelka ani odparzenia. Co to sie zrobilo, buuu? I jak to leczyc.??
Sudocream to raczej nie bo to strasznie na suche wyglada wiec cynk wysuszylby jeszcze bardziej. Jakis liszaj to chyba jest.
A może spróbuj delikatnie natłuścić?Albo np linomagiem albo ciekła parafiną?

reklama
ja robie 100 brzuszkow dziennie.... skacze na skakance 30 minut.... pozniej inne gimnastyczne cwiczenia ktore z zajec jeszcze pamietam!!!!!
nawet szpagat zrobie.. trzasne fote jak maz przyjdzie i pokaze bo sama nie dam rady.. a ja nic nie chudne i caly czas wygladam tak samo.. u mnie genetycznie tak jest!!!!!!!

Do góry