Marta domek cudny! Bardzo gustowny
Nie wiem czy pamietacie jak narzekalam na swoj fotelik. No wiec zadnej poprawy w tej kwestii nie ma niestety... a wrecz moge powiedziec ze jest gorzej
Spedzilam dlugie godziny w internecie czytajac o fotelikach i postanowilismy kupic drugi. Wybralam taki ktory wedlug opinii najbardziej nadaje sie na dlugie trasy i ma regulacje wysokosci i ze niby dzieciaczek ma optymalna pozycje. Przyszedl i MASAKRA!!!
Jest jeszcze mniejszy niz tamten

Maly jakos zapada sie w nim (leci dupka w dol). Glowa scisnieta tym zaglowkiem i co gorsza glowa jest jakos wyzej i jak maly siedzi to taki skulony i robi mu sie porzadny drugi podbrodek.
Zglupialam totalnie... Nie wiem czy my cos zle robimy. Pewnie tak.
Zla jestem na siebie ze nie kupilismy w miare sprawdzonego i chwalonego przez wszystkich Maxi Cosi Cabriofix. Wizualnie wyglada na wiekszy i nie wiem co mnie opetalo zeby eksperymentowac z tamtym.
I jeszcze w internecie wygladal on tak (ten co wybralam):
NEW JANE STRATA CAR SEAT FOR SLALOM etc 0-13KG - AMAZON on eBay (end time 28-Mar-10 11:27:21 BST)
A moj sam dokonal wyboru koloru (ktory tak na marginesie nie podoba mi sie) i zamowil teoretycznie ten sam ale jak na moje oko inny:
Buy your Jane Strata Car seat Noir H61 reviews from Kiddicare Birth to 12 Months | Online baby shop | Nursery Equipment_
Ogolnie mowiac jestem zla bo mamy w domu dwa okropne foteliki albo bardzo wybredne dziecko... I najgorsze jest to ze nie wiem co zrobic