reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć wszystkim
Dzisiaj mamy zajęty dzień, w końcu cos się dzieje :-D. Byłysmy z Majusia testować zupki Gerbera i spotkała się z kilkoma dzieciaczkami, przy okazji spotkałam koleżankę ze studiów z dzieckiem, więc odnowiłyśmy kontakt. Wybieramy się na basen, tak dawno nie byliśmy, że Maja chyba zapomniała co tyo jest. Wieczorem odwiedza nas teść, więc do końca dnia mamy zajęcie.

Pyciolu widzę, że jesteś tak dzielna jak Alex.
Ja też oglądam seriale, nawet dużo, nie dziwię się, że mąż ma dość :-D.
Kupiliśmy wczoraj kurteczkę wiosenna dla Majusi, nocnik i krzesełko plastikowe. Próba z nocnikiem narazie nieudana, ale jest jeszcze na to dużo czasu.
Miłego weekendu

ja kiedyś wygrałam w zdrapce 100zł, niedawno w lotka miałam czwórkę - 100zł, a wczoraj to w kasynie internetowym :zawstydzona/y: wyłożyłam 10zł, a wyciągnęłam 216zł :-p

Oj Ty szczęściaro !!!!:-p

A u nas wygląda tak :szok:

Załączniki

• P1010218..jpg
    P1010218..jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 46
  • P1010219..jpg
    P1010219..jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 46
U nas świata nie widać :szok::szok: taka jest zawieja śnieżna :szok::szok::szok:

O matko u mnie wiosna w dalszym ciągu...7 stopni i sloneczko:tak::tak::tak:

Cześć wszystkim
Dzisiaj mamy zajęty dzień, w końcu cos się dzieje :-D. Byłysmy z Majusia testować zupki Gerbera i spotkała się z kilkoma dzieciaczkami, przy okazji spotkałam koleżankę ze studiów z dzieckiem, więc odnowiłyśmy kontakt. Wybieramy się na basen, tak dawno nie byliśmy, że Maja chyba zapomniała co tyo jest. Wieczorem odwiedza nas teść, więc do końca dnia mamy zajęcie.

Pyciolu widzę, że jesteś tak dzielna jak Alex.
Ja też oglądam seriale, nawet dużo, nie dziwię się, że mąż ma dość :-D.
Kupiliśmy wczoraj kurteczkę wiosenna dla Majusi, nocnik i krzesełko plastikowe. Próba z nocnikiem narazie nieudana, ale jest jeszcze na to dużo czasu.
Miłego weekendu

Ale macie fajny dzionek a gdzie te zupki smakowałyście??:-D:-D:-D

I wiosna u mnie.....Ciekawe jak długo jeszcze:shocked2:

Załączniki

• Zdj_cie0020..jpg
    Zdj_cie0020..jpg
    31 KB · Wyświetleń: 53
  • Zdj_cie0021..jpg
    Zdj_cie0021..jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry