reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Teraz mam troche biegania przed tym wyjazdem na turnus. Byłam podbic książeczke i pojechałam do lekarza coby sie nie rozwinęło nic więcej do poniedziałku bo nie przyjeliby nas na oddział. ALbo Zuze musiałabym sama zostawić:no::no:Jutro zakupki, pranie, prasowanie...
I mam antybiotyk. Równo miesiąc temu zaczynałam antybiotyk na anginę i teraz znowu chora. Nie wiem co jest nigdy tak nie chorowałam raz w roku max. :wściekła/y:Mam bactrim forte i inne takie.
Trzęsie mnie jak nie wiem. Spadam zaraz do wyrka.
Anka boje się tego wyjazdu. Zuza tam szału dostanie nie mówiąc o mnie. To prawie 100km stąd więc o odwiedzinach jakiś nie ma mowy. Wyjśc do sklepu nie mozna, wózka wziąć nie moge ale udam głupia i pojade z w ózkiem pod pachą:-p
Monik, Anek witam na forum:tak:
Dorotka jedź do logopedy:tak:My też po turnusie sie wybieramy do neurologopedy(?);-)
Agnes wspólczuje bólu zębów. Mnie tez zaczynaja boleć i na 16 mam wizyte i mi przepadnie:baffled: Z ketonalem ostrożnie. moja mama prawie odjechała po nim

oki ja mykam spac

dobranoc wszystkim ............

Agnes zycze nocki bez bólu

Pewnie chodzi o to ze ketonal jest silnym srodkiem przeciwbólowym i ot tak nie wolno go brac..........

mamita co to znaczy odjechała po nim????

Jesli już go kiedys brałaś to oki. Ale niektórzy nie mogą. Moje znajome biorą w trakcie @@@ i pomaga. A moja mama raz wzięła i słabła potem rzygała jak kot. Od tej pory ja się boje ketonalu-nigdy nie brałam. Mój A. stosuje go na kregosłup.

Byłam w piwnicy nakarmic kotkę. Przychodzi do nas od pewnego czasu. lataja za nia wszystkie koty i miaucza pod oknem. Biedna taka wymęczona. Nie wiem co by było gdyby faceci sie "marcowali" raz w roku:szok::-D

Rozumiem, ze to chlebek z Grzybków ??

No to koniecznie i mnie muszisz odwiedzić :tak::tak::tak: Albo urządzimy grilla u Anabuby :-p

:

chlebek z grzybkow:tak::tak::tak::tak:
oczywiscie kochane zapraszam do mnie na grilla czy na ognisko:tak::tak::tak::tak::tak:
od wawy nie az tak daleko a zlot moze byc niezly:tak::tak::tak::tak::-)
jakby co namiot rozstawic mozna,hamak sie zawiesi,piaskownice otworzy i bedzie git!

hej laski,
narazie nie poczytam, wpadłam tylko powiedziec ze byłam u laryngologa, mam stan zapalny ucha,, wogóle to dzisiaj rano to prawie juz mi przeszło za bardzo nie bolało i nie wiedzialam czy isc:-D w kazdym badz razie dostałam krople i za tydzien mam przyjsc do kontroli.. a Maksowi mam dawac Lacidobaby 1 sasetke dziennie prez 5 dni i nie podawać póki co żadnych nowości i wtedy powinno mu przejsc.. zobaczymy....
leje mi sie z zamrażarki bo wylączylam zanim wyszłami teraz musze sprzatac:-D:-D:-D:-D
wspolczuje
ale dobrze ze poszlas bo z uszami nie ma zartow

Tata jest po wszystkich potrzebnych badaniach ,dziś mam ostatnie i to najważniejsze czyli tomografia komputerowa.
Ogólnie czuje się dobrze i to myślę,że dobrze rokuje.
Nudzi się jak mops w szpitalu,błąka się od sali do sali popijając kawkę z nowymi kumplami jak to określił :happy2::happy2:
Wyniki bronchoskopii będą 10 marca i potem zapadnie decyzja co dalej.:tak:
Jak na razie jestem dobrej myśli :tak:

Co do Kamili.
Kamila ukradła derkę ze stajni czyli nie mi a właścicielce.
Na jej nieszczęście Kamila nie jest jeszcze rozliczona z Anią za pracę na stajni i Ania powiedziała,że po prostu odpisze jej koszt derki wg paragonu z jej wypłaty.

Kamila w ten sposób Kamila straciła potrójnie.
Po pierwsze ja jej już nie zapłacę ,bo wzięła sobie derkę,Ania jej kasę odbierze,bo musi mi oddać równowartość derki i Kamila mam zakaz zbliżania się w pobliże stajni nie mówiąc o wejściu na jej teren.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wszystkie kłódki i zamki na stajni już pozmieniane i wszyscy okoliczni znajomi powiadomieni.:tak:
Moja Klaudia jak się dowiedziała ,że tak zrobiłyśmy to nawet się ucieszyła.
Tak powiedziała"Mama to spoko,kasa będzie to i będzie nowa derka ,bo tamta nie dość ,że porwana już była od gwoździa to jeszcze nieco za duża.:-D:-D:-D
To Kamila się wkopała w ***** po uszy,bo nawet jak będzie chciała derkę sprzedać to max.100 zł za nią weźmie.":-D:-D:-D:-D
Ot cała Klaudia ,ona do wszystkiego podchodzi z rezerwą.:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D

Kubuś to jedna wielka niewiadoma.
Zachowanie w szkole poprawił,ale po szkole w domu mi czadu za 10 daje :baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wprowadziłam mu codziennie wieczorem ćwiczenia na drążku,masaż piłką,docskanie w kołdrze,skakanie na poduszce z granulatem ,skakanie na piłce ,łapanie wielkiej piłki z rzutu z pozycji stojącej z szeroko rozstawionymi ramionymi w bok , masaż Wilbargera i kompensacje stawów na nowo i to mu daje wycieszenie średnio do 14 a potem masakra.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj babka od karate zapytała czy nie można wrócić do jego wcześniejszych terapeutów bo on się cofnał bardzo mocno i jest gorzej niż na początku jak go poznała.
To mnie kobieta załamała doszczętnie.:baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj młody rzeczywiście był mocno pobudzony .Wybiegał 7 razy podczas godzinnych zajęć z sali i chciał biegać po korytarzu,nie mógł się wcale skupić na danej rzeczy,ryczał od 6.30 rano do 23 z minutami dopóki nie zasnął.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Czasami mam dość tego cholernego życia.

trzymam ckiuki za tate!dobrze ze ma lepsze samopoczucie bo to juz polowa sukcesu
Kamili dobrez tak!malpa jedna zeby gorzej nie owic:tak::tak::tak::tak:

a co do /kuby...ehhh.wspolczuje...ale dasz rade.jeszcze pare dni i bedzie lepiej:tak::tak::tak::-)

2e6a8sl.jpg

1zgn6f.jpg

Tylko sie prosze nie smiac.Z oliwka zdjecie malo wyrazne bo sie ruszala.

wow:szok::szok::szok::szok:
fajnie Ci w tych wloskach:tak:

Justyna fajnie ze spotkanko sie udalo:tak:A dlaczego do Warszawy tam jest tak tlocznie nie lubie takich miejsc:baffled:W wakacje to sama bede w PL tzn w lipcu to chetnie bym sie z Wami spotkala:sorry2:

Anabuba co do siatki i tych rynien bedziecie musieli je wymieniac czy da sie z tym zyc? Ile kosztuja takie alby??

Ania zapraszam do mnie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
siatka narazie jakos naciagnieta i mocno nie widac ze pogieta,chyba ze z bliska
a ryyny trzeba bedzie jkaos naprostowac bo sa metalowe i nie stac mnie calych wyminiech.
powinno cos sie dac zrobic
pytanie tylko czy moj da rade czy trzeba bedzie wolac fachowca:baffled:

Alba u nas w tym roku 100zl
w tatmty roku szyl ktos inny i kosztowala 160zl
ale do tego cala reszte trzeba kupic

Obecnie mam ciemne włosy i boje się że balejaz by mi nie wyszedł ale chciałabym bardzo.
D

oj ja cae zycie mam ciemne wlos i beljaz tez mialam i nie bylo tak zle:tak::tak::tak::tak:
pare razy mialam 3 kolory w tym blond,pare razy tylko ciemne kolory
jak gdzies znajde fotki z tatmtych lat to wam wkleje

J
Wróciłam z e szkoły z młodym.
No i oczom nie wierzyłam jak go dziś zobaczyłam.
Dostał znaczek WZOROWEGO UCZNIA za ten tydzień.:szok::szok::-):-):-):-)
Czekał na mnie z panią w szatni,żeby pani go osobiście pochwaliła - cwaniak :-D:-D:-D:-D
Pani go pochwaliła,puściła mi oczko i powiedziała,że Kubuś zasłużył na super nagrodę.:tak::happy2::happy2:
Od razu w drodze powrotnej odwiedziliśmy Marcpol i wyszedł z kolejną książką ze sklepu.
Oj jak się cieszy :-):-)
I o dziwo --dziś wcale nie ryczy :baffled: hurra !!!
hehehhe
mysle ze to dobre posuniecie ze strony pan!
moze sie jakos podbuduje i bedzie spokojniejszy
a taka nagroda w postaci ksiazki bardzo dobra:tak::tak::tak::tak:

As nie udzielasz się na swoim wątku regionalnym - Warszawskim?:confused: Może warto zajrzeć:tak::tak:. Różne spotkanka są organizowane w grupach z tej samej miejscowości:tak:

Hahah Gratki dla Kubusia.

ja nie zagldam na te regionalne
tu jest moj watek:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

No i tyle. Wyobraźcie sobie wróciłam dopiero przed 12! Masakra, kawał drogi, ale mała grzecznie maszerowała, dotleniła się. W jedną str w pełnym słońcu, no przyjemnie jak nie iwem, spowrotem z wiatrem, więc też nie najgorzej, hihi. Pstryknęłam kilka fotek, ale jeszcze nie patrzyłam co z tego wyszło.
No i Witusia ma prześłiczne balerinki na wiosnę, już w nich lata skubana, jak jej przymierzyłma, to nie chce oddać!!

to dobrze:tak::tak::tak::tak::tak::tak:;-)

d

oooo no to super!!!!!!! ja tez bym sobie pofarbowała, ale moje włosy źle znoszą farbe ..takie siano sięrobi, że nie idzie rozczesać:dry:

No i witam se po dłuższej przerwie:-)
Jakos mi się pisać nawet nie chce..lenia mam jak nie wiem co. Mamy problem kto zostanei z małym jak pójde do szpitala...kurcze teściowej nie zostawie, mojej mamie tym bardziej!! no i zagadka.....
Wczoraj byłam na wymazie i w poniedziałek okaże się czy bede miec ten zabieg czy nie. Michał oczywiście śpi. zasnął w foteliku przy jedzeniu!!!!:szok: posadziłam go i wzięłam się za odkurzanie, odwracam sie a ten kima:szok::-D
a wczoraj byliśmy na spacerku i mały biegał za gołębiami i wołał "mniam mniam":baffled::baffled::-D:-D:-D

dobra jest odzywka garniera fructis odbudowa i blask.ja mam taka w pudelku jak krem takie okragle
ladnie wygladza wlosy,bardzo dobrze sei po niej rozczesuja i sa bardzo blyszczace i sliskie:tak:

a rozmwailaas z lekarzem o razku zamiast szwow?
platny co prawda ale ponoc lepszy bo mniej inwazyjny i zaklda sie go w zabiegowym

No to wstawiam tak jak wyszło
Moja mała alpinistka:
pieknie!

Witam! Ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Co do gości to mąż odwołał powiedział że ja źle się czuje
Zgłosiłam w spoldzielni że śmierdzi w mieszkaniu a sąsiad zgłosił że w piwnicy mu cieknie z rur. Przyszli za spółdzielni i mi powiedzieli że to nasza wina bo u nas coś zapchane :wściekła/y::szok:Nosz już miałam na końcu języku żeby podp... sąsiadów z góry że to oni źle przerobili łazienkę i zlikwidowali pion kanalizacyjny:wściekła/y:
Była baba z mopsu z pania psycholog. Nic sie nie dowiedziałam. Spisała dochody wydatki i poszła.
Zadzwonili ze szpitala, że mam przyjechac na turnus szpitalny na 3 tyg:szok: miałabym w poniedziałek jechać. Nie wiem co teraz robic bo przed samymi swietami, ja chora, zęby mnie bolą, dentysta przepadnie. No i trzeba zapłacic za nocleg i wyżywienie:baffled:A tam tylko 2 razy ćwiczenia dziennie. muszę więc z hipoterapii zrezygnować na miesiąc prawie i nie wiem czy potem będziemy mogli wrócić bo pełno chętnych jest tym bardziej teraz na wiosnę. Na łeb tam dostanę chyba to prawie 100km od nas. I jeszcze bez neta i bez BB:baffled:
U nas mróz -5 i sypie śnieg.

l:

wszytsko naraz
nie wiem co doradzic:no::no::no::no:

AS kurcze!!! Ja nigdu jeszcze nie widziałam takiej reakcji bejbesa na tą bajke:szok::szok: pusciłam mu, a ten zaczął zachodzić się ze śmiechu i tańczył!!:-D:-D:-D:-D musiałam mu ten kawałek puszczać chyba ze 20 razy bo inaczej to ryk, wycie że aż ślinił się i pokładał na podłodze:szok::szok::szok::szok: coś w tym musi być!! Ja w życiu nie przypomniałąbym sobie tej bajki:no::no::no::no: pewnie jest jeszcze mnóstwo super naszych starych bajek których nie pamiętam... muszę sobie pościagać z chomika:tak::tak::tak: dzięki!!!
a kurcze już jest pewniak to powiem wam dobranowinę!!! okazuje się, że M zaopiekuje sie małym jak będę w szpitalu:tak::tak::tak: ohhhh będę spokojna przynajmniej a i mały nie odczuje tak zmiany:tak::tak:
to dokladnie jak moj czarek wlasnie na te zabki tak reaguje:tak::tak::tak::tak:
dobrze ze m zostanie z malym ;-);-);-)

kurcze i nic wiecej mi nie zaznaczylo??
ok to spadam spac dzis rozwiazalam jedna sprawe i zaczelam druga jeszcze jedna i koniec gry:no::no::no::no:
trza bedzie kolejna sciagac;-);-);-);-)
dobrej nocki
do jutra

Ja powtórzę po Beatce naszej ....żeby mi się chciał tak jak mi się nie chce...........:-D:-D:-D:-D:-Dno pamiętam to jej powiedzenie i stosuję (ostatnio coraz częściej :sorry2::-):-):-):-):-)

Mój Antocha dziś rączkowy:sorry2: a ja wybitnie nie mam siły ani ochoty na noszenie jego :no:Julka non top śpiewa i to na cały ryk wymyślone piosenki np....."niebo niebo białe niebo polskie białe niebo śniegiem zasypane bez słońca wiosennego senność wymuszające polskie niebo......." no wszystko ok że poetka i że śpiewa ale czemu tak głośno:dry::baffled:
Adam wyje bo matme odrabia a to głupie,do bani,nie logiczne ,do życia nikomu nie potrebne...no wprost stworzone do płaczu :dry::dry::dry::dry::dry:
a ja mam dość nerwa mam bo @ nadchodzi i hormony buzują :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
aaaa idę obiad robić istnie postny i piątkowy gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną :baffled::baffled::baffled:

toz mialas wybuchwoy dzien
tulam mocno
sexik zalecam na nerwy:-D:-D:-D:-D:-D
Julina poetak 1 klasa:tak:

a ja mam chyba owulacje bo jajnik mnie napie.......
nawet po pyarlginie malo co przeszlo
tzn samo w sobie nie boli juz ale jak chodze czy siadam to starszny bol:-:)-:)-:)-(
i znow mnie @ dogoni 2 raz w tym mieisacu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie podoba mi sie ten jajnik

przypomnijcie mi ze w poniedzilek mam dzownic umowic wizyte u gina bo z a 2 tyg dostane @ to akurat na koniec marca moge na wizyte isc

oo malina widzę że u Ciebei isę dzieje!!! biedna matma....;-);-);-)
Ej serio myślisz podłapać mój pomysł:szok::szok::szok::szok: ja cie!!!!:-D:-D:-D ale jazda!!! wisz jak zrobił mój ojciec????
W pracy mieli gości co wiecznie wypijał innym kawy, herbaty, nawet zjadał kanapki:szok:
Ojciec z koleszką się wkurzyli i zrobili mu kawusie z wkładką. Ojciec poleciał do kibla i się zamknął (a był jeden) no i jak tamtego zaczęło ścigać to darł się i dobijał do drzwi, a ojciec polewka w kibleku:-D no i ten koleś wrzeszczy wyłaź bo nei wytrzymam!!!!!WYŁAŹ!!!!!!!!!..po kilku sekundach............juz nie trzeba:-D:-D:-D:-D:-D:-D

alez go zalatwili
powinni mu pwoiedziec co zrobili
pewnie by oddal co wypil:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie wczorajszy obiadek czyli ryż z kurczakiem z warzywami.:-) Malina ty leniu wstrętny!!!:cool2::cool2::cool2: no ale jak masz wode tak super wytresowana że sama ci sie do gara leje to luzik;-);-)
No właśnie ja nie wiem co teraz zrobić!!! no daj spokój mój dostaje 915zł na rękę a na umowie ma oczywiscie więcej... no i jej mówię, że szczepionka, że rachunki..a ona że nie przekraczamy i nic nie zrobi. Ewentualnie moge zebrać zaświadczenia...ze mały potrzebuje tej szcepionki jak wody:wściekła/y: a aj że w ciaży jestem...no i wtedy coś nam dadzą ale to nie będzie duzo :sorry2::sorry2:
brak slow:no::no::no::no::no::no:

[
Zapomnialam Wam napisac ze jak wlaczalam Im rano bajki to najpierw musialam ustawic godzine na dekoderze bo cos mi sie porypalo tam i moja Klaudia tak czeka na te bajki i czeka az wkoncu mowi do mnie " no dalje te bajki bo sie wk****e:szok::szok::szok:No bylam w mega szoku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:[/B]
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dowikla:szok::szok::szok: o masakra!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: ale tekst:szok::szok::szok::szok:

A co do otyłości Twoich dziewczyn:-D złota rada mojej wszechwiedzącej mamy:
dawaj jeść dużo słodkiego, bo wtedy się soki trawienne wydzielają czy cos tam i dziecko cały czas chce jesć. Wtedy jest grubiutkie i ładnie je:tak: tak wiec do dzieła!!!

ta
wiem cos o tym
ja sie wlasnie tak slodyczami tucze:-:)-:)-:)-(
dla mnie to jak narkotyk

Witajcie :-)

Czy mogę tu do Was dołączyć :blink:
Jakoś wcześniej nie widziałam tego wątku, a też sama siedzę z córeczką w domu :tak:

Kerna my się już poznałyśmy na innym wątku ;-)

witamy
zapraszamy

,,,,,,,,,,ggtfhvvvvvv vvASDTRVVffffffffffffffffffffffffffff:-Dwitam a to na poczatku toGabih:baffled:hhhhhhhhhhawsdrgyhhhhuhjh9hhkohlhp;'][hhhjjjjj

helo helo

Witam nową mamusię:tak:

Moje jak by dopadły klawiaturę to by nic z nej nie zistało :baffled: dlatego mają osobną, mogą walić dowoli :-D:-p

A za oknem znowu biało... :/
u mnie dzis 2 czy 3 razy lekko popriszylo na szczesie tylko

O sobie, hmm ;-)
Mam już 33 lata i jedną córeczkę - Maję, plus dwa aniołki w niebie. Całą rodzinką mieszkamy blisko stolicy Podkarpacia. Teraz jestem na urlopie wychowawczym i postanowiliśmy z mężem zamienić ten urlop na macierzyński. Właśnie rozpoczęliśmy staranka nad rodzeństwem dla Mai. Mój M pracuje całymi dniami i wraca dość późno do domu. Moja mama mieszka w tym samy mieście co ja ale widujemy ją rzadko :-( Mój tato za to nadrabia i czasami jest nawet codziennie :tak: Teściową mam nadgorliwą względem dziecka, ale to babacie chyba już tak mają ;-)
Niedługo będziemy się przeprowadzać i już się boję całego tego zamieszania.
Jak coś jeszcze konkretnie chcecie wiedzieć to pytajcie ;-)

U nas też właśnie pada śnieg i moja panna stoi przy balkonie i woła na spadające płatki śniegu baaaaaammmmm :-D

witamy
u nas gwarno jak w ulu:-D:-D:-D

a ja pytałąm o odświeżanie stronki....to sie nazywa jak sie okazuje "live" i tego póki co nie będzie i nie zależy to od admina..szkoda bo denerwuje mnie to jak fiks...:baffled::baffled:

czy mamy petycje do admina pisac????????
przeciez nasz watek jak najbardziej LIVE :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
poprezdnio tak bylo i bylo super1nad czym sie zastanawiac?

a
m spi a ja korzystam cos mnie muli czarek baje oglada a ja mu sciagam na torrent te nasze stare bajki bo jakos bardziej mu sie podobają niz te w tv:sorry2::sorry2::sorry2:
nie ma tylko przygód z wiklinowej zatoki a ta najbardziej mu sie podoba zwlaszcza jak te zabki spiewaja to w glos sie smieje:tak::tak::tak:

moja Weronika tez lubi ta bajke
i tylko psiewa"kum kum kum,rade rade rade...":-D

Dziękuję za miłe przyjęcie :-)

Kerna do Krosna nie tak daleko. Może uda nam się kiedyś spotkać w realu? Zapraszam na spacer po parku Łańcuckim, oczywiście jak będziesz mogła :-)

A moje dziecko nałogowo ogląda teletubisie:szok: Normalnie nie mogę ją odciągnąć od ekranu, dlatego tylko raz dziennie jej to włączam.
M właśnie wrócił i będę kończyć bo podobno ma coś ważnego do roboty na kompie. Na dzisiaj się żegnam a jutro pewnie tylko na chwileczkę zaglądnę bo będziemy jutro zaczynać remoncik naszego nowego lokum.

moja tez ogladala teletubise
teraz lubi kubusi apuchatka i wlasnie mam na plycie tez po 2 odsniku-tajemnice wiklinowej zatoki,pieska w kratke,przygody pyzy,koziolka matolka i inne
dobre stare bajki:tak::tak::tak::tak:

HEJ.Dziewczyny, moge sie do Was dołączyć?:-) Jestem na forum od niedawna,udzielam sie w kilku wątkach ale tutaj jest jakos tak bardziej gwarno:-D;-)
Mam 33 lata i tez jestem z podkarpacia a dokładnie z okolic Stalowej Woli.
witamy:-D

AS kurcze!!! Ja nigdu jeszcze nie widziałam takiej reakcji bejbesa na tą bajke:szok::szok: pusciłam mu, a ten zaczął zachodzić się ze śmiechu i tańczył!!:-D:-D:-D:-D musiałam mu ten kawałek puszczać chyba ze 20 razy bo inaczej to ryk, wycie że aż ślinił się i pokładał na podłodze:szok::szok::szok::szok: coś w tym musi być!! Ja w życiu nie przypomniałąbym sobie tej bajki:no::no::no::no: pewnie jest jeszcze mnóstwo super naszych starych bajek których nie pamiętam... muszę sobie pościagać z chomika:tak::tak::tak: dzięki!!!
a kurcze już jest pewniak to powiem wam dobranowinę!!! okazuje się, że M zaopiekuje sie małym jak będę w szpitalu:tak::tak::tak: ohhhh będę spokojna przynajmniej a i mały nie odczuje tak zmiany:tak::tak:
to dobrze ze z nim zostanie

Agnes nie czekaj do niedzieli.:no:
Idź jutro gdziekolwiek do dentysty i sprawdź czy Ci się nie zrobił suchy zębodół,bo jak tak to z bólu będzie cięzko wytrzymać.:tak::baffled::baffled:
Możliwe,że też się robi stan zapalny,albo po prostu jest tak dziąsło poharatane,że coś Ci wpadło z jedzenia i zatyka :sorry2::sorry2::sorry2:

wlasnie Agnes ja tez niby jedlam jedna strona i zawsze cos mi wpadlao
i musialam szybko plukac po jedzeniu
wspolczuje bolu bo tak mialam ale po dlutowaniu a po zwykly rwaniu
idz do dentsytyy jutro

Jesli już go kiedys brałaś to oki. Ale niektórzy nie mogą. Moje znajome biorą w trakcie @@@ i pomaga. A moja mama raz wzięła i słabła potem rzygała jak kot. Od tej pory ja się boje ketonalu-nigdy nie brałam. Mój A. stosuje go na kregosłup.

Byłam w piwnicy nakarmic kotkę. Przychodzi do nas od pewnego czasu. lataja za nia wszystkie koty i miaucza pod oknem. Biedna taka wymęczona. Nie wiem co by było gdyby faceci sie "marcowali" raz w roku:szok::-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moja tez sie marcuje
:baffled::baffled::baffled::baffled:

chyba znow sama zostalam:-(
jak zwykle

reklama
witam was kochane wczesnie bo nie spalam cala noc :no::no::no::no:
czarek zaczal mi wymiotowac o 2 pozniej pospal do 3.30 i znow pospal znow i 4,30 zaczal sie ksztusic ale juz nie zygal tylko go naciagalo:no::no::no::no:
a ja oczywiscie w panike, dobrze ze m byl to sie nim zajal bo ja bylam sparaliżowana
Wiktoria juz wie o mojej prypadlosci:-:)-:)-(
jesli ktoras chce sie dowiedziec wiecej to:
https://www.babyboom.pl/forum/forum-ogolne-f84/nasze-wstretne-fobie-37849/

Do góry