Joanna73
uzależniona od BB

GABI GGGgf Gabi siedzi na kolanacnh npiusze do kloezanek moich

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie pyszneA u mnie dzisaj obiad z piekarnika, pieczone ziemniaczki kotleciki grillowaneZobaczymy jak mi wyjdzie
![]()
wowMy juz po spacerku i zakupkach a dziewczynki juz leza w wyrkach
Jeszcze w sklepie zawołały bulke i zjadly po polJak wstana to odgrzeje obiadek i bedziemy jedli
Zaraz planuje wstawic na jutro pomidorowe
Ja siedze sobie na allegro i zamiast capucinko mam flache coli bo juz tak dawno za mna chodzila
Zapomnialam Wam napisac ze jak wlaczalam Im rano bajki to najpierw musialam ustawic godzine na dekoderze bo cos mi sie porypalo tam i moja Klaudia tak czeka na te bajki i czeka az wkoncu mowi do mnie " no dalje te bajki bo sie wk****eNo bylam w mega szoku
![]()
Sama nie wiem skąd mam tyle siły.kurcze skad ty bierzes te sily i energie
ja to ostatnio wogele nie mam na nic sily a o energii zyciowej to nawet nie pamietam czym to sie objawia
ja tez bym poszla ale kaski nie mam i zbytnio nie mam czasu i zreszta ochoty j.w.
a poki i tak siedze w domku i do pracy na pewno nie pojde wiec ten czas wegetacji na podniesienie kwalifikacji bym se poswiecila
dowiklao masakra!!!!!!!!!
ale tekst
A co do otyłości Twoich dziewczynzłota rada mojej wszechwiedzącej mamy:
dawaj jeść dużo słodkiego, bo wtedy się soki trawienne wydzielają czy cos tam i dziecko cały czas chce jesć. Wtedy jest grubiutkie i ładnie jetak wiec do dzieła!!!
No toś sobie mięska dołożyłaja juz mam spagetti kurde
mialam w rondelku miesko z lodoweczki wyciagnelam i odgrzewam i widze ze ten tluszczyk zaczyna sie wytapiac a poki miesko jeszcze sie nie rozluznilo to postanowilam wylac troszku tluszczu i wylewam delikatnie delikatnie nagle plask do zlewu ja patrze pół miesa mi wypadło
trudno dorobilam sosu do mieska tego co zostalo i wlasnie gotuje makaronik, nie pamietam o ktorej wstawilam wiec musze pilnowac co by mi sie nie aldente nie zrobilo
ładnie ładnie![]()
witajWitajcie :-)
Czy mogę tu do Was dołączyć
Jakoś wcześniej nie widziałam tego wątku, a też sama siedzę z córeczką w domu
Kerna my się już poznałyśmy na innym wątku ;-)
To już coś więcej wiemy o Tobie.O sobie, hmm ;-)
Mam już 33 lata i jedną córeczkę - Maję, plus dwa aniołki w niebie. Całą rodzinką mieszkamy blisko stolicy Podkarpacia. Teraz jestem na urlopie wychowawczym i postanowiliśmy z mężem zamienić ten urlop na macierzyński. Właśnie rozpoczęliśmy staranka nad rodzeństwem dla Mai. Mój M pracuje całymi dniami i wraca dość późno do domu. Moja mama mieszka w tym samy mieście co ja ale widujemy ją rzadko :-( Mój tato za to nadrabia i czasami jest nawet codziennieTeściową mam nadgorliwą względem dziecka, ale to babacie chyba już tak mają ;-)
Niedługo będziemy się przeprowadzać i już się boję całego tego zamieszania.
Jak coś jeszcze konkretnie chcecie wiedzieć to pytajcie ;-)
U nas też właśnie pada śnieg i moja panna stoi przy balkonie i woła na spadające płatki śniegu baaaaaammmmm![]()
alez oczywiscie zapraszamyWitajcie :-)
Czy mogę tu do Was dołączyć
Jakoś wcześniej nie widziałam tego wątku, a też sama siedzę z córeczką w domu
Kerna my się już poznałyśmy na innym wątku ;-)
no prosze kolejna bb byle narazie nie mamusia;-);-);-),,,,,,,,,,ggtfhvvvvvv vvASDTRVVffffffffffffffffffffffffffffwitam a to na poczatku toGabih
hhhhhhhhhhawsdrgyhhhhuhjh9hhkohlhp;'][hhhjjjjj
powodzenia w staraniach życzę;-);-);-)O sobie, hmm ;-)
Mam już 33 lata i jedną córeczkę - Maję, plus dwa aniołki w niebie. Całą rodzinką mieszkamy blisko stolicy Podkarpacia. Teraz jestem na urlopie wychowawczym i postanowiliśmy z mężem zamienić ten urlop na macierzyński. Właśnie rozpoczęliśmy staranka nad rodzeństwem dla Mai. Mój M pracuje całymi dniami i wraca dość późno do domu. Moja mama mieszka w tym samy mieście co ja ale widujemy ją rzadko :-( Mój tato za to nadrabia i czasami jest nawet codziennieTeściową mam nadgorliwą względem dziecka, ale to babacie chyba już tak mają ;-)
Niedługo będziemy się przeprowadzać i już się boję całego tego zamieszania.
Jak coś jeszcze konkretnie chcecie wiedzieć to pytajcie ;-)
U nas też właśnie pada śnieg i moja panna stoi przy balkonie i woła na spadające płatki śniegu baaaaaammmmm![]()