reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u mnie wczorajszy obiadek czyli ryż z kurczakiem z warzywami.:-) Malina ty leniu wstrętny!!!:cool2::cool2::cool2: no ale jak masz wode tak super wytresowana że sama ci sie do gara leje to luzik;-);-)
No właśnie ja nie wiem co teraz zrobić!!! no daj spokój mój dostaje 915zł na rękę a na umowie ma oczywiscie więcej... no i jej mówię, że szczepionka, że rachunki..a ona że nie przekraczamy i nic nie zrobi. Ewentualnie moge zebrać zaświadczenia...ze mały potrzebuje tej szcepionki jak wody:wściekła/y: a aj że w ciaży jestem...no i wtedy coś nam dadzą ale to nie będzie duzo :sorry2::sorry2:
ja juz mam spagetti kurde :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mialam w rondelku miesko z lodoweczki wyciagnelam i odgrzewam i widze ze ten tluszczyk zaczyna sie wytapiac a poki miesko jeszcze sie nie rozluznilo to postanowilam wylac troszku tluszczu i wylewam delikatnie delikatnie nagle plask do zlewu ja patrze pół miesa mi wypadło:sorry2::sorry2::sorry2::dry::dry::dry::dry:
trudno dorobilam sosu do mieska tego co zostalo i wlasnie gotuje makaronik, nie pamietam o ktorej wstawilam wiec musze pilnowac co by mi sie nie aldente nie zrobilo:-D:-D:-D:-D:-D:-D
My juz po spacerku i zakupkach a dziewczynki juz leza w wyrkach:tak::tak::tak:
Jeszcze w sklepie zawołały bulke i zjadly po pol:tak::tak::tak:Jak wstana to odgrzeje obiadek i bedziemy jedli:tak::tak::tak:
Zaraz planuje wstawic na jutro pomidorowe:tak::tak::tak:
Ja siedze sobie na allegro i zamiast capucinko mam flache coli bo juz tak dawno za mna chodzila:tak::tak::tak:
Zapomnialam Wam napisac ze jak wlaczalam Im rano bajki to najpierw musialam ustawic godzine na dekoderze bo cos mi sie porypalo tam i moja Klaudia tak czeka na te bajki i czeka az wkoncu mowi do mnie " no dalje te bajki bo sie wk****e:szok::szok::szok:No bylam w mega szoku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ładnie ładnie :no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
A czemu nie lubisz jak sie Nim zajmuje?
moze wkurza Cie to ze nie widzisz co robia?To niech bawi sie z Nim u Was a Ty bedziesz sobie lezala:tak::tak::tak:

pisałam o moich przygodach z nią kiedys i gdzie indziej,.... i to dlatego. Raz że nei wiem co robia a dwa że ona ma dziwne pomysły....zresztą sama widzisz:sorry2::sorry2: ale głównie chodzi mi o przeszłośc. Kiedys małego wzięła i zobaczyła u niego siniaka na czole.. powiedziałą do mojej siostry, żeby ta mi przekazałą, że jak nie ZACZNĘ pilnować małego, to zostanie inwalidą:wściekła/y: bo przeciez jej dzieci nigdy nic...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

pociągiem do okoła Polski.:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: Dowikla jak wygram w totka ( tylko najpierw muszę zacząć puszczać - nie się a go:-p:-p:-p) to na pewno.:tak::tak::-p:-p:-p
a do Niemice tez sie wybierze ten pociag:-D
Obecnie mam ciemne włosy i boje się że balejaz by mi nie wyszedł ale chciałabym bardzo.

Dziewczyny ja jestem jeszcze tylko chwile. P za 1,5 godz. wraca z pracy i jedziemy do znajomych a jeszcze muszę dom trochę ogarnąć i włosy umyc bo wyglądam jak kopciuszek:-D
nawet na czarnych wlosach da sie zrobic baleyage Agnieszka mial zrobione czarny z czerwienia super efekt.Wiec jak bys chcisala to tylko musisz zapytac u fryzjera czy Ci zorbia:tak:
Prawie zawsze, ale jak się wkurzy, jak jej rano z łóżeczka nie chce wyciągnąć, tylk dalej przy kompie klikam to sie drze-EWAAAAAAAAAAAAAA tak twardo, jak jakas stara:-D

No i tyle. Wyobraźcie sobie wróciłam dopiero przed 12! Masakra, kawał drogi, ale mała grzecznie maszerowała, dotleniła się. W jedną str w pełnym słońcu, no przyjemnie jak nie iwem, spowrotem z wiatrem, więc też nie najgorzej, hihi. Pstryknęłam kilka fotek, ale jeszcze nie patrzyłam co z tego wyszło.
No i Witusia ma prześłiczne balerinki na wiosnę, już w nich lata skubana, jak jej przymierzyłma, to nie chce oddać!

Musze koniecznie zabrać się za podłogi, tylk ojakoś mi się nie chce, ale musze!
moja czasami tez wali po imieniu ale tylko jak uslyszy ze ktos tak do mnie mowi:-D:tak:
Zakupki udane extra ja dla Laury tez chce jakies balerinki na wiosne:tak:
Madra dziuewczyna cxo bedzie sciafgala jak w domku mozna pobiegac;-):-)
dokładnie!!! JA odchudzałam się kilka ładnych lat i nic..biegałam, ćwiczyłam..nic. Ale tylko dlatego, że tak naprawdę oszukiwałam sama siebie...zawsze cos sobie podjadła..a jak nie było efektów to wracałąm do poprzedniego trybu...aż wzięłam sie za siebie i żadnego podjadania, dieta, dieta i ruch i co?? !5kg:tak:

kurcze stojaw miejscu prawie...ale wązne że chociaz coś przytyły..mój od 4 m-cy ani grama:no: no mniej więcej, bo nie każą go rozbierać więc wiadomo jak to w ciuchach i buciorach:sorry2: a z oczkami będzie dobrze, fajnie że jest ok:tak:

No i witam se po dłuższej przerwie:-)
Jakos mi się pisać nawet nie chce..lenia mam jak nie wiem co. Mamy problem kto zostanei z małym jak pójde do szpitala...kurcze teściowej nie zostawie, mojej mamie tym bardziej!! no i zagadka.....
Wczoraj byłam na wymazie i w poniedziałek okaże się czy bede miec ten zabieg czy nie. Michał oczywiście śpi. zasnął w foteliku przy jedzeniu!!!!:szok: posadziłam go i wzięłam się za odkurzanie, odwracam sie a ten kima:szok::-D
a wczoraj byliśmy na spacerku i mały biegał za gołębiami i wołał "mniam mniam":baffled::baffled::-D:-D:-D
witamy witamy:-)Maly misual byc mega zmeczony a szum odkurzacza tylko mu pomogl w zasnieciu:-D
No to wstawiam tak jak wyszło
Moja mała alpinistka:
super! zuch dziewczyna!
Witam! Ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Co do gości to mąż odwołał powiedział że ja źle się czuje
Zgłosiłam w spoldzielni że śmierdzi w mieszkaniu a sąsiad zgłosił że w piwnicy mu cieknie z rur. Przyszli za spółdzielni i mi powiedzieli że to nasza wina bo u nas coś zapchane :wściekła/y::szok:Nosz już miałam na końcu języku żeby podp... sąsiadów z góry że to oni źle przerobili łazienkę i zlikwidowali pion kanalizacyjny:wściekła/y:
Była baba z mopsu z pania psycholog. Nic sie nie dowiedziałam. Spisała dochody wydatki i poszła.
Zadzwonili ze szpitala, że mam przyjechac na turnus szpitalny na 3 tyg:szok: miałabym w poniedziałek jechać. Nie wiem co teraz robic bo przed samymi swietami, ja chora, zęby mnie bolą, dentysta przepadnie. No i trzeba zapłacic za nocleg i wyżywienie:baffled:A tam tylko 2 razy ćwiczenia dziennie. muszę więc z hipoterapii zrezygnować na miesiąc prawie i nie wiem czy potem będziemy mogli wrócić bo pełno chętnych jest tym bardziej teraz na wiosnę. Na łeb tam dostanę chyba to prawie 100km od nas. I jeszcze bez neta i bez BB:baffled:
U nas mróz -5 i sypie śnieg.

Właśnie mi się przypomniało że makaron wstawiłam na spaghetti-jest całkiem nie-aldante:baffled:Gotował się 20 min:cool:
hmmmm no to niezle musisz dobrze przeklakulowac sprawe Ale po twoim poscie widac ze nie berzdo Cie ciagnie na te 3 tyg:sorry2:
A jak makaron:confused::-D
Ja
a pytałyście co w pracy...no dalej czeski film nikt nic nie wie :dry: tzn ja myślę że wiedzą ale jak to aktorzy czeskiego filmu grają:dry: a ja przestałam wnikac co ma być to będzie czekam na ruch szefowej a wtedy jedną z taktyk przemyślanych zastosuję :-p wasze rady mi pomogły i zamierzam co niektóre niecnie wykorzystać:-p:-p:-p:-p;-) a kochane w związku z tym czy laksigen(środek przeczyszczający) jest na receptę????a może coś innego mocno skutecznego możecie zaproponować????;-)
Mój Antocha dziś rączkowy:sorry2: a ja wybitnie nie mam siły ani ochoty na noszenie jego :no:Julka non top śpiewa i to na cały ryk wymyślone piosenki np....."niebo niebo białe niebo polskie białe niebo śniegiem zasypane bez słońca wiosennego senność wymuszające polskie niebo......." no wszystko ok że poetka i że śpiewa ale czemu tak głośno:dry::baffled:
Adam wyje bo matme odrabia a to głupie,do bani,nie logiczne ,do życia nikomu nie potrebne...no wprost stworzone do płaczu :dry::dry::dry::dry::dry:
a ja mam dość nerwa mam bo @ nadchodzi i hormony buzują :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
aaaa idę obiad robić istnie postny i piątkowy gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną :baffled::baffled::baffled:
przewaznie czeski film jest w pracy:-D:-D:-D:-Dnikt nic nie wie a jak wie to dla sibie:baffled:
Nerwosol zarzuc kochana nie ma co sie stresowac:tak:
Ale lipa.

Niech mnie ktoś kopnie w dupsko, pozmywałam i wen asię skończyła.
Kurde, chce dziś wszsystko porobić bo może moj mialby jutro w koncu wolne, to by sie razem posiedzialo, a nie na szmacie latało.
ja Cie kopne:-D:-D:-D:-D
Odświerza wam się stronka sama? Bo ja ciągle musze to robić, zeby zobaczyc czy cos napisane. Anabubie przez to zaraz transwer sie skonczy.

Zablokowali lasce konto, hehe

niestety musze odswierzac

W sumie to masz racje
Ja tez bym miala obawy zeby zostawiac z Nia dziecko:no::no::no:

A moje wyjce juz wyja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nawet nie wiem czy cos spaly:confused::no::no::no:

pisałam o moich przygodach z nią kiedys i gdzie indziej,.... i to dlatego. Raz że nei wiem co robia a dwa że ona ma dziwne pomysły....zresztą sama widzisz:sorry2::sorry2: ale głównie chodzi mi o przeszłośc. Kiedys małego wzięła i zobaczyła u niego siniaka na czole.. powiedziałą do mojej siostry, żeby ta mi przekazałą, że jak nie ZACZNĘ pilnować małego, to zostanie inwalidą:wściekła/y: bo przeciez jej dzieci nigdy nic...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ło matko jak by mojego zobaczyła to by powiedziala że go katujemy:-D:-D:-D:-D:-D
ale serio to masakra z taka babcią, nadopiekuńcza troszku:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

My juz po spacerku i zakupkach a dziewczynki juz leza w wyrkach:tak::tak::tak:
Jeszcze w sklepie zawołały bulke i zjadly po pol:tak::tak::tak:Jak wstana to odgrzeje obiadek i bedziemy jedli:tak::tak::tak:
Zaraz planuje wstawic na jutro pomidorowe:tak::tak::tak:
Ja siedze sobie na allegro i zamiast capucinko mam flache coli bo juz tak dawno za mna chodzila:tak::tak::tak:
Zapomnialam Wam napisac ze jak wlaczalam Im rano bajki to najpierw musialam ustawic godzine na dekoderze bo cos mi sie porypalo tam i moja Klaudia tak czeka na te bajki i czeka az wkoncu mowi do mnie " no dalje te bajki bo sie wk****e:szok::szok::szok:No bylam w mega szoku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dkolejna erudytka nam rośnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Moje najmłodsze dziecię uparło się dzisiaj na wycie płacze krzyki nosz rozkosz jakich mało:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: klocki sa beeee zabawa z mama autkiem są beeeee zabawa piłką jest beeeee zabawa w łazience jest beeee Julka jest beeee Adam jest beeeee a jak go zapytac Antocha a ty jaki jesteś???? pokazuje że cacy i bije sobie brawo :sorry2: a jak zapytac no coś ty????? to on w ryk :sorry2::sorry2: wariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: meliskę popijam i udaję że nie słyszę:baffled: normalnie dam mu zaraz obiad i go chyba położę bo inaczej zwariuję:sorry2:
A oglądałyście wczoraj "Moment prawdy " na polsacie??????????????????

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dkolejna erudytka nam rośnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Moje najmłodsze dziecię uparło się dzisiaj na wycie płacze krzyki nosz rozkosz jakich mało:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: klocki sa beeee zabawa z mama autkiem są beeeee zabawa piłką jest beeeee zabawa w łazience jest beeee Julka jest beeee Adam jest beeeee a jak go zapytac Antocha a ty jaki jesteś???? pokazuje że cacy i bije sobie brawo :sorry2: a jak zapytac no coś ty????? to on w ryk :sorry2::sorry2: wariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: meliskę popijam i udaję że nie słyszę:baffled: normalnie dam mu zaraz obiad i go chyba położę bo inaczej zwariuję:sorry2:
A oglądałyście wczoraj "Moment prawdy " na polsacie??????????????????
no to rzeczywiscie masz meksyk:no::no::no::no:
współczuję:tak::tak::tak::tak::tak:

MALINUS
No to masz wesolo w domu jak nic:no::no::no:
Ja wczoraj nie ogladalam bo zupelnie zapomnialam,ale ogladalam tydzien temu:no:I bylam w szoku:szok::szok::szok:Po tylu jawnych zdradach ta baba byla z tym swoim mezem i jak dla mnie ewidentnie dla kasy

reklama
Do góry