Natalineczka555
kocham kochać :)
ja juz mam spagetti kurdeu mnie wczorajszy obiadek czyli ryż z kurczakiem z warzywami.:-) Malina ty leniu wstrętny!!!no ale jak masz wode tak super wytresowana że sama ci sie do gara leje to luzik;-);-)
No właśnie ja nie wiem co teraz zrobić!!! no daj spokój mój dostaje 915zł na rękę a na umowie ma oczywiscie więcej... no i jej mówię, że szczepionka, że rachunki..a ona że nie przekraczamy i nic nie zrobi. Ewentualnie moge zebrać zaświadczenia...ze mały potrzebuje tej szcepionki jak wodya aj że w ciaży jestem...no i wtedy coś nam dadzą ale to nie będzie duzo
![]()

mialam w rondelku miesko z lodoweczki wyciagnelam i odgrzewam i widze ze ten tluszczyk zaczyna sie wytapiac a poki miesko jeszcze sie nie rozluznilo to postanowilam wylac troszku tluszczu i wylewam delikatnie delikatnie nagle plask do zlewu ja patrze pół miesa mi wypadło

trudno dorobilam sosu do mieska tego co zostalo i wlasnie gotuje makaronik, nie pamietam o ktorej wstawilam wiec musze pilnowac co by mi sie nie aldente nie zrobilo

ładnie ładnieMy juz po spacerku i zakupkach a dziewczynki juz leza w wyrkach
Jeszcze w sklepie zawołały bulke i zjadly po polJak wstana to odgrzeje obiadek i bedziemy jedli
Zaraz planuje wstawic na jutro pomidorowe
Ja siedze sobie na allegro i zamiast capucinko mam flache coli bo juz tak dawno za mna chodzila
Zapomnialam Wam napisac ze jak wlaczalam Im rano bajki to najpierw musialam ustawic godzine na dekoderze bo cos mi sie porypalo tam i moja Klaudia tak czeka na te bajki i czeka az wkoncu mowi do mnie " no dalje te bajki bo sie wk****eNo bylam w mega szoku
![]()