mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
MEA nie wiesz ze jak gówn.o ruszysz to bardziej smierdzija po prostu z nia nie gadam i lepiej niech mi sie na oczy nie pokazuje
![]()
nie ruszaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MEA nie wiesz ze jak gówn.o ruszysz to bardziej smierdzija po prostu z nia nie gadam i lepiej niech mi sie na oczy nie pokazuje
![]()
nie ruszajbedziesz zdrowsza ... ja tez sie ciesze jak sie tesciowa na chwile obrazi bo mam swiety spokoj !!
nie ruszajbedziesz zdrowsza ... ja tez sie ciesze jak sie tesciowa na chwile obrazi bo mam swiety spokoj !!
Ja mało przybrałam na wadze w czasie ciąży bo ledwo ponad 4kg i po ciąży schudłam. Ja tam lubię swoją figurę, jedynie te rozstępy na brzuszku mnie denerwują, ale jak pomyślę, że dzięki nim mam Martynkę..Nie chce mikogo wkurzać ;-) ale też mi się udało i po porodzie wskoczyłam w ubrania sprzed ciążyZaraz po porodzie w szpitalu ważyłam 53kg a teraz 51kg. Do wagi wyjściowej brakuje mi jeszcze 3kg, ale nie chcę już chudnąć bo przy moim wzrości i tak wyglądam jak kościotrup
Myślę, że to kwestia genów... choć przez całą ciąże też ćwiczyłam i przytyłam w sumie 15kg ;-)
Ja nie czytam bo Maciejka nie jest zainteresowany, wali łapkami w książkę a po minucie zaczyna się wiercić i stękać ;-)
Ja mało przybrałam na wadze w czasie ciąży bo ledwo ponad 4kg i po ciąży schudłam. Ja tam lubię swoją figurę, jedynie te rozstępy na brzuszku mnie denerwują, ale jak pomyślę, że dzięki nim mam Martynkę..))))))
DZieki.... a co do spotkania.... to ja chetnie, szkoda tylko że ja tak daleko mieszkam:-( ale myśle, ze jakbysmy oganizowały to gdzieś w okolicach Wawy.Marta, ja Ciebie podziwiam. Świetnie sobie radzisz, pracujesz nad dziećmi, jesteś konsekwenta, masz bardzo zdrowe poglady. I właściwie ciągle bez małżonka. Ja bez mojego Radka źle się czuję. Potrzebuję go jak powietrza, bo potrafi rozładować atmosferę. A ty sama sobie potrafisz atmosferę rozładować :-)
Wiecie, czasami ubolewam, że nie mieszkamy blisko siebie. Jak któraś ma problem to możnaby się spotkać, pogadać, napić herbatki. Tak po prostu. Mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy :-) Jak będę gdzieś w Polsce to będę się odzywać czy któraś nie jest w pobliżu :-)
MARTA ja jestem naladowana dzisiaj ze chyba bedzie wybuchtak mnie wkurw... tesciowa ze mala bania
jak bym mogla to bym mieszkanie rozniosla
kuzwa nie bedzie sie wpierdalał... w nasze zycie
niech pilnuje swojej dupy i swojego chlopa
![]()
Widzę że nie tylko mnie nosiło;-) ale powiem Wam, ze dośc mam tłumienia w sobie, lepiej sie wyładować, od razu na duszy lżej.Teraz mam swiety spokoj ale za to nerwy ze ho-honormalnie najchetniej to bym sie wyprowadzila
zeby jej nie widziec
powiem jeszcze raz-kuzwa mam juz jej serdecznie dosc
newet z chlopem nie rozmawiam tak jak zawsze:-(w tej klutni chodzilo o niego
byl przy niej ale sie nic nie odzywal-i dobrze.
No i mój mąż stwierdził, że jak mam problemy to są poradnie:-( wkurzył mnie jeszcze bardziejbuuu biedactwo
ty i tak sobie swietnie radzisz podziwiam cie
ja to sie czasami zastanawiam czy tych gorszych dni od porodu nie było wiecej
mąz juz dwa razy chciał isc ze mna do poradni małzenskiej:-zawstydzona/y:
ale teraz jest juz znacznie lepiej
i mam nadzieje ze tak zostanie;-)
tak jutro chrzcimy a ja juz dzis jestem cala spanikowana ... czy wszystko mam, czy czegos nie zapomne, czy nie bede szukac na szybko, czy mi agatka nie uleje zaraz po ubraniu pieknej sukni ... 100 swiatow !!
Witam,))
Kto tam ma doświadczenie ze storczykami to pisać! bo mnie kwiaty opadły i świeci suchy badyl
A ja dzisiaj troszku pospałam, mam dobry humor, słońce świeci, małż na spacer zaprasza, z rana zrobiłam gołabki (ha! ciekawe kiedy u mnie zaczyna się rano)
I nie miałam okazji wczesniej napisac ''co kupuje tesciowa Michałowi'' a no kupuje, różowe body, dziewczynskie spodnie, dziewczynskie pajace itd. czy ona chce mu zmienić orientacje ?ostatnio kupiła też małemu body na rozmiar 56 ! na kolano mu mogę takie założyć! a tyle raz jej mówiłam by nie kupowała juz nic bo ja tonę w ciuchach małego ... (tym bardziej jak nie ma zielonego pojęcia co kupić) wrrr ...
wspolczuje i nic wiecej nie napisze:-)U mnie to samo ... ledwo wróciliśmy od okulisty słyszę dzwonek do drzwi a tam ?
Teście .... (z nóg mnie ścieło ale zaprosiłam, malpiszon nie będę)
I sięzaczeło ......
- Michałkowi za zimno
- Michałkowi za ciemno
- Michałek jest chory bo jest smutny
- A co Ty jesz ? jedz tak by dziecko było zdrowe ! -( no ba, bo ja pewnie fast foodami się obżeram i colę sobie żłopię )
- Powinnać dawać się Krzysiowi wyspać i spać z małym w dużym pokoju, bo on zmęczony, pracuje
- Wez do chrztu ten pomarańczowy kombinezon co go ja kupiłam O_0