reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czyli ziólka działają
ale ja jeszcze nie piłam ziółek...zamówiłam i przyszły w piątek dopiero! I stoją w szafce nawet nie rozpakowane!

Robin przykro mi, ale trzymam kciuki żeby następnej @ już nie było.

Ja zrobiłam przed chwilą jeszcze jeden teścior...bobo test (taki żółty) i oczywiście wielkie łzy bo I krecha...ale ja to chciałabym żeby od razu dwie wyskoczyły...poczekałam 5 minut i pojawiła się druga, również blada strasznie, ale widać ją nie przypatrując się zbyt mocno.

Jutro lecę na betkę.

Na razie za nic nie dziękuję...żeby nie zapeszać ;-) błagam trzymajcie &&& za betkę!

reklama
hej kobietki wkoncu doczytalam hehe a ja wczoraj mialam fajny dzien zrobilismy sobie z mezusiem i mala wypad do lasu nad jezioro troche swiezego powietrza powdychalismy potem do szwagierki na kawe zajechalismy a wieczorem byly szalenstwa we dwoje hihihi a za tydzien jedziemy do mojej drugiej szwagierki do tej supwerowej

oj gluptasku po poludniu tesciorow nierob bo stezenie hormonu wieksze dlatego 1 krecha wyskoczy i moze juz zostac wiec tylko rano tesciora z rob i betke powoidzenia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nic mi nie powiedzial...:-( Tylko, ze nie jest w porzadku...

Dwa razy w miesiacu nie pojde do pobrania krwi, bo to dla mnie koszmar:baffled:;-) Ale na podstawie progesteronu tez mozna cos podejrzewac, nie?;-)
Kombinuje jak moge, bo we wtorek mamy jechac armie zbadac... I tak sobie mysle, ze moze niepotrzebnie (jak w tym serialu "usta usta":-D)
no tak przed zagnieżdzeniem to progesteron utrzymuje ciałko zółte...jak bedzie w normie to wszystko mozliwe :)

Witam się popołudniowo moje kochane po urodzinkach mojej chrześniaczki ;-) był kuzyn ze swoim 6 miesięcznym synem troche ponosiłam może fluidki przeszły na mnie ;-) i moja dziewuszka taka duża dama jest już - wkleję wam foteczkę zaraz

dziewczyny wiecie co się dzieje z Suzii- dawno się nie odzywała
nie kojarze Sizi, oj Tośka oby te fluidki przeszły na Ciebie...i na mnie i na maćku i an lopop i na... ach wszystkie ...

Witam się popołudniowo moje kochane po urodzinkach mojej chrześniaczki ;-) był kuzyn ze swoim 6 miesięcznym synem troche ponosiłam może fluidki przeszły na mnie ;-) i moja dziewuszka taka duża dama jest już - wkleję wam foteczkę zaraz

Czekam na fotki. A co do Suzi to też właśnie o niej ostatnio myślałam...i ewelina też już się nie pokazuje. Co u Was kobietki ?!?

Nic mi nie powiedzial...:-( Tylko, ze nie jest w porzadku...

Dwa razy w miesiacu nie pojde do pobrania krwi, bo to dla mnie koszmar:baffled:;-) Ale na podstawie progesteronu tez mozna cos podejrzewac, nie?;-)
Kombinuje jak moge, bo we wtorek mamy jechac armie zbadac... I tak sobie mysle, ze moze niepotrzebnie (jak w tym serialu "usta usta":-D)

Serial jak dla mnie super! Strasznie się wczoraj uśmialiśmy, ale parę razy usłyszałam z ust W. -> o zachowuje się tak jak ty kochanie!...facecie...
I oby u Ciebie historia się powtórzyła!!!

no tak przed zagnieżdzeniem to progesteron utrzymuje ciałko zółte...jak bedzie w normie to wszystko mozliwe :)
nie kojarze Sizi, oj Tośka oby te fluidki przeszły na Ciebie...i na mnie i na maćku i an lopop i na... ach wszystkie ...
dziewczynki oto małe skarby łapcie fluidki
Andzia
351i9te.jpg

Aleks
5cjgh.jpg

Na grupie zamknietej pisala... Wejdz i poczytaj...

Jutro lecę na betkę.

Na razie za nic nie dziękuję...żeby nie zapeszać ;-) błagam trzymajcie &&& za betkę!
Jasne, ze trzymamy!!!

Serial jak dla mnie super! Strasznie się wczoraj uśmialiśmy, ale parę razy usłyszałam z ust W. -> o zachowuje się tak jak ty kochanie!...facecie...
I oby u Ciebie historia się powtórzyła!!!
Pisalas, ze fajny wiec ogladam. Teraz ogladam w necie drugi odcinek - Iza rodzi!!!

reklama
Do góry