Ok, też mi się wydaje żeby nic nie brać, choć migrena gigant, ogólnie bardzo źle się czuje, ciągle mnie boli głowa, i coś z ciśnieniem chyba u mnie nie za dobrze ostatnio.....ale pożyjemy, zobaczymy!!
Dziękuje Ci erba22 za pomoc![]()
nie wiem czy pomogłam , ale ja to pewnie przesadzam
dziękina przeziębienie można brać niektóre leki w ciązy a na ból głowy...poczytaj na necie co kobitki w takich sytuacjach robiły i co lekarze mówili.bo ja jak byłam w ciązy to w 1 i 3 trymestrze pobolewała mnie głowa ale tylko raz wzięłam lek.był to słynny apap.lekarz mi pozwolił.
erba na ten katar kup sobie sinupret to jest lek ziołowy,takie tabletki i można to brać w ciąży.zapytaj tylko farmaceutki o dawkowanie.przypisał mi to w grudniu lekarz jak myślałam, że jestem w ciaży i się przeziębiłampoza tym herbata z sokiem malinowym i troszkę czosnku na kanapkę
![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gdybys nie podejrzewala, ze jestes w ciazy robilabys wszystkie te rzeczy a dzidzius pewnie i tak bylby zdrowy... NIe wspominajac juz o osobach, ktore wiedza, ze as ciazy i przez caly ten okres nieczego sobie nie omawaiaja...

Kazali podpisac i isc do okienka po kase! Z jednej strony dobrze, ze nie utrudniaja, ale z drugiej...
mój M już wstawiony jak zobaczył, że Was czytam to kazał Was najserdeczniej pozdrowić:-) bo ja jak tylko mam chwilkę to od razu do Was lecę i mój M już się tak do tego przyzwyczaił, jak normalnie do dodatkowego członka rodziny