reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

To myślę że jak wyjdzie ładna betka to od razu we wtorek do ginka. Z tego co wiem to betę się powtrza żeby sprawdzić też czy nie ma ciąży pozamacicznej.
Ale brzuch mnie ciągnie jak na @.
farciara wiele z nas dalo by wszystko zeby juz tez miec fasolke

do jutra milego wieczoru

kurde ale ja bym chciala taki sam prezent na dzien kobiet jak ma mysza :tak: dodatni tescior fajnie beda tez mialy kobietki ktore beda testowac w dzien matki hihihihihih a ja sie skusze i juz dzis wam zloze zyczenia a co tam bede pierwsza hahahaha
zycze wam kochane pięknego dnia kobiet i po 2 fasolki w kazdym brzuszku:tak::-D
dla kazdej do wyboru wklejam kilka :tak:
Zobacz załącznik 222250 bukiet 2..jpgZobacz załącznik 222252

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tez sie wlasnie zastanawiam, co tu tak ciocho dzisiaj...

Zabka a Ty pijesz ziolka czy zrobilas sobie przerwe?

Ostatnia edycja:
dziś mam 11 dc...on jeszcze mógłby urosnać spokojnie...ale jak już pisałam nici ze staranek tym razem...czyli w 2010 mamą już nie zostane :(

chyba nie da się zmienić, ale myślę, że same możemy przyjąć, że chodzi o zafasolkowanie w 2010 r :tak:

dziewczyny mam pytanie bo niemialam do czynienia z luteina ja czytam ze to na skroc cykli tak:baffled:
to po co moja gin mi pow ze moze dac mi luteine na podtrzymanie i wtedy @ nie przyjdzie czy ja juz nie kumata jestem:szok:

Lutka jest na podtrzymanie ciąży, wywołanie @ i skrócenie cykli :tak: I wtedy są rożne dawki i różnych dniach cyklu. Ja biorę na skrócenie cykli :tak:

Witajcie Kobietki!!!
Jestem w szoku i nie wiem co mam myśleć... zrobiłam dzisiaj testa...i...
DWIE KRECHY !!!

GRATULUJE!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczynki trzymam za was kciukasy i przesyłam kolejną porcje fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

;-)świeżutka porcja :-) dziękujemy :tak:

A u mnie dziwnie... :dry: jajniki już nie bolą :shocked2: od 2 dni cisza :confused: czyżby już po owu :confused:

Tez sie wlasnie zastanawiam, co tu tak ciocho dzisiaj...

Zabka a Ty pijesz ziolka czy zrobilas sobie przerwe?
zrobilam przerwe skoro owu niema i niebedzie w tym cyklu tempka nawet to pokazuje bo jest do d...py ale zaczne je pic od nowa od 1 dnia @ boi teraz i tak za poazno zaczelam pic bo pozno zamowilam i pilam od 6 cz7 dnia dopiero ale za tydzien zaczynam dietke a za 2 powinna byc @ i wtedy zaczne pic ziolka na nowo

chyba nie da się zmienić, ale myślę, że same możemy przyjąć, że chodzi o zafasolkowanie w 2010 r :tak:

Lutka jest na podtrzymanie ciąży, wywołanie @ i skrócenie cykli :tak: I wtedy są rożne dawki i różnych dniach cyklu. Ja biorę na skrócenie cykli :tak:

GRATULUJE!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

;-)świeżutka porcja :-) dziękujemy :tak:

A u mnie dziwnie... :dry: jajniki już nie bolą :shocked2: od 2 dni cisza :confused: czyżby już po owu :confused:
huraaaa wkoncu ktos do nas dotarl hihihihi witamy witamy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale skoku przeciez jeszcze nie bylo, wiec niezmozliwe, zeby bylo po owulce...
zrobilam przerwe skoro owu niema i niebedzie w tym cyklu tempka nawet to pokazuje bo jest do d...py ale zaczne je pic od nowa od 1 dnia @ boi teraz i tak za poazno zaczelam pic bo pozno zamowilam i pilam od 6 cz7 dnia dopiero ale za tydzien zaczynam dietke a za 2 powinna byc @ i wtedy zaczne pic ziolka na nowo
Ja zaczelam pic nr 3 od przedwczoraj, pomomo, ze jestem w drugiej faie cyklu i czekam na @...

reklama
Do góry