reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczynki z okazji Dnia Kobiet Fasolek nam wszystkim życzę!!!

się dołańczm do życzonek

Mysza jeszcze raz wielkie gratulacje
Do mnie dzis przylazła @ takze zaczynamy nowe staranka .
Miłego dzionka dziewczyny

przykro, ale i wesoło to nowa szansa na zafasolkowanie

Ja na chwilkę poczytać wpadłam i już uciekam na pociąg. Bo poprzedni mi zwiał. Szef się wkurzy, ale dziś DZIEN KOBIET wieć może nic nie powie.
Pa

reklama
No to współczuję. :baffled:
U mnie żyły widać doskonale.
A u ginka na pewno wszystko wyjdzie ok. :-)
Ja na swoją wizytę u nowego lekarza jeszcze trochę poczekam. :sorry2:

No to u mnie rodzinne niestety...i dlatego zawsze panicznie boję się pobierania krwi, nie dlatego że to boli tylko wiem ile czasu to trwa i jakie mam później krwiaki na rękach.
Ostatnio mi z żyłki na dłoni pobierali krew na wszystkie badania...trwało to strasznie długo a później chodziłam przez tydzień z takim wielkim siniakiem na ręce. Ale cóż...

Mózgownica mi się już na ciążę nastawiła ->>> i właśnie zaczął się mój romans z muszelką ;-)

po Twoich wykresach :) chyba, ze masz aż tak malutki skok tempki. Zdarzają sie przypadki, ze przy tak niskich skokach tempki jest owu, ale z tego co mi kiedys lekarz mówil, nie jest ona dobrej jakosci. Ja miałam własnie albo takie owu, albo w ogóle.No i dopiero przy clo sie udąło. A miałam bardzo podobne wykresy.
pajko a mogla bys spojrzec na moje wykresy ten obecny jest przesadzony ale poprzedni :sorry: bys mogla luknac???link mam pod suwaczkami:tak:

witajcie kobietki a ja wczoraj nietety nawet sie niepozegnalam bo net mi sie tak zawiesil ze nicv niemoglam zrobic i sie wkorzylam i kompa wylaczylam i poszlam spac brr myszka daj jutro znac po wizycie u gina !!! koniecznie a ja sie zastanawiam kiedy ta moja @ zawita bo nawet fazy lutealnej niemoge wykumac ani obiczyc wiec chyba przyjme ze powinna byc w 32 dc tak jak ostatnio chociaz mam cicha nadzieje ze przyjdzie predzej o 4 dni i sie juz wszystko unormuje na kolejny cykl :)

kurde ten moj wykres to jakas masakra:szok: wiem teraz ze owu niema i niebedzie ale pierwszy raz mam taki :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurde ten moj wykres to jakas masakra:szok: wiem teraz ze owu niema i niebedzie ale pierwszy raz mam taki :baffled:

Ja się niestety na tym totalnie nie znam...więc nie pomogę. Poczekaj może na Pajkę....ona jest specjalistką ;-)

Nie wiesz czy gdzieś w PL można zamówić ten test co miałą Svensonka ?!? Który pokazywał któy to tydzień ?!?

Ja się niestety na tym totalnie nie znam...więc nie pomogę. Poczekaj może na Pajkę....ona jest specjalistką ;-)

Nie wiesz czy gdzieś w PL można zamówić ten test co miałą Svensonka ?!? Który pokazywał któy to tydzień ?!?
pogadaj ze sversonka na priv to jak jej wyslesz kase to ci moze kupi i wysle

reklama
Do góry