reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie;
Iggy ciągle się smarcze, już tracę nadzieję, że kiedyś to minie.
Wie któraś z was, czy wymogi dla zdjęcia paszportowego dla dziecka są takie same jak dla dorosłych?

reklama
Witajcie;
Wie któraś z was, czy wymogi dla zdjęcia paszportowego dla dziecka są takie same jak dla dorosłych?
idziesz do fotografa i mowisz ze zdjecie na paszport i on juz wie jak zrobic, moga tam byc jakies odchylenia, nasza jest na zdjeciu usmiechnieta z zebamii i zaakceptowali

witajcie my juz po duzych zakpach, trzeba bylo zapasy porobić:-D bo P jutro do szpitala idzie:confused::confused::confused::confused: Jula spi a ja mam chwile na BB

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!!!!

Gratulacje kolenych ząbeczków

Kanus i jaka decyzja z ta pracą???

Blizniaczku
boskich masz tych synków...pozazdrościć i gratulacje dla madzi za noc bez smoka...może ona je specjalnie pochhowała...a jak usypianie nie było problemu???

Witajcie;

Zapominjka zdjęcia do paszportu takiego malucha musi byc kolorowe i na wprost, nie ma wymogow co do otwartej/zamknietej buzi, usmiechu...każdy fotograf powinien wiedziec jak zrobic zdjecie...jesli bedzie mial jakies watpliwosci zmien zaklad

Znalazłam instrukcję z której my sie uczylismy:-D:-D:-D
http://www.dublin.polemb.net/files/zdjecia_paszportowe.pdf

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻE I MAŁE KOBIETKI !!!
Dostałyśmy z Majusią tulipany od przyszłego szwagra, jak ja lubię kwiatki :-). Trochę się nudzę, nie licząc zajęcia z Majeczką, ale spotkałabym się z kimś, ale koleżanka chora, a druga daleko ehh.

wszystkiego najlepszego moje drogie panie:-):-):-)

Boże moje dziecko zachowuje się jak bym Go z klatki wypuściła....łazi jak najety,krzyczy,śmieje się na cały dom...wariuje,biega,skacze,tańczy:-D:-D:-D:-Dsię biedny nacieszyć nie może:-D:-D:-D:-D
ajjjj jak dobrze,że już wrócił dawny Alex:-D:-D:-D

pamiętam jak robiliśmy zdjęcia do paszportu jak mały miał 4 tygodnie...szał...a teraz to chyba będę musiała Go przywiązać:-D

ile teraz się płaci za wyrobienie paszportu?:sorry2:

Witajcie

U nas słońce, śnieg i lekki mrozik :dry:

Mati właśnie czołga się po podłodze a ja piję kawkę i ogladam serial :tak:

ja jeszcze nic nie dostałam na dzien kobiet, ale mm cichą nadzieję, że dostanę chociaz nie wiem o której, pewnie w nocy :dry:.
Bylismy na spacerku ale trochę mrozik wypędził do domku.

Kana trudny orzech masz do zgryzienia. Ja sama nie wiem czy bym się zdecydowała. Ja się z mężem widuje tak naprawdę tylko w weekendy do w ciągu tygodnia dziennie około 30 min-1 godz, ale wiesz co chyba bym spróbowała, przede wszytskim dla sebie.

Bliźniaki super masz w domu mężczyzn :tak:

Pyciolku Alex był bardzo dzielny a Ty silna kobieta. Już macie to za sobą :tak:

Madzienko trzymam kciuki za operację męża. Na pewno będzie wszytsko dobrze.

reklama
My właśnie dostałyśmy kwiatuszki od tatusia;) Zuzia malutki bukiecik kremowych tulipanków a ja piękny duży bukiet w kolorach pomarańczowo czerwonych:) Piękne:)
Agatkas cudwonie!!!! Ja niestety dostałam same zyczonka od wszystkich chłopów:p a mój mężowy stwierdził ,że ja będę miała dzień kobiet 10 marca...(wypłata:p hahah)....a co tam dwa dni mogę poczekąć :p

A kochane co do pracy to sprawa się sama rozwiązała.....niestety na moją niekorzyśc,a już sie tak na "tak" nastawiłam......i widziałam tyle korzyści i nici..... niestety....

ściskamy Was kochane jeszcze raz:*

Pyciolku super wieści o Alexie......bardzo się cieszymy ,że już biega na całego:)

Do góry