reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

mysle ze to przejsciowy kryzys laktacyjny
i niedługo minie
nie poddawaj sie
z tego co tu czytam to nie ty pierwsza

co jest cytuje czyjs post i zonk ???

reklama
kurcze,,poplacze sie dzis.... zle mi jakos a i jeszcze moje cyce chyba juz nie karmia malej tak dobrze jak kiedys... a tak bardzo chce ja jak najdluzej karmic:-:)-:)-(jeszcze walcze jak sie da ale i ona cos sie buntuje bo jak jej za malo leci to sie zlosci i tak placzemy obydwie.... ona z(chyba) glodu a ja z bezsilnosci........:confused:

Ja miałam tak jakieś niecałe 2 tygodnie temu, gdy mały wisiał mi na cycku i również się denerwował jak mu nie leciało samo, nie denerwuj się, zachowaj spokój, przy karmieniu mysl o czymś innym albo np. poczytaj książkę, Twoje nerwy wyczuwa dziecko i może dlatego się tak dzieje ? taki kryzys u karmiących piersiami bywa :) trzeba przetrwać ...

Ja miałam tak jakieś niecałe 2 tygodnie temu, gdy mały wisiał mi na cycku i również się denerwował jak mu nie leciało samo, nie denerwuj się, zachowaj spokój, przy karmieniu mysl o czymś innym albo np. poczytaj książkę, Twoje nerwy wyczuwa dziecko i może dlatego się tak dzieje ? taki kryzys u karmiących piersiami bywa :) trzeba przetrwać ...

nesii mamy tyle samo latek i z tego samego miesiaca
a moze z tego samego dnie???

reklama
Do góry