reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Okazalo sie,ze moj tesc jednak obchodzi dzien kobiet, dostalam 50zl:)
Upieklam ciacho i poszlismy do tesciow. Zadzwonila Lucyna i pyta czy jej chlopaki juz wyjechali do domu,a oni przyjechali z 10 minut po jej telefonie. Co za palant, znowu z mlodym gdzies ujezdzal, oczywscie od Mikolaja na kilometr fajkami smierdzialo. Przeciez jak nie chcial mogl nie przyjezdzac. Co za cwel.
hyba podpadlam czyms Klavell,bo wywalila mnie z nk...

Ostatnia edycja:
reklama
Justyna to teściu się postarał:tak:
a jeśli chodzi o Klavell to przyznaj się co przeskrobałaś:-pa tak na poważnie to ona wogóle chyba obraziła się na wszystkie BBony bo wogóle już do nas nie zagląda:no:

Tylko pytanie co myśmy jej takiego zrobiły?:baffled: Właśnie gadałam z M wściekły na moich rodziców dzisiaj że hoho nawet nie wysłał mojej mamie sms-a z życzeniami:sorry2:

Donkat, jestem. Podczytuję, ale bez bicia się przyznam, że ostatnio więcej czasu na czytaniu spędzam i nie mam czasu na BB :sorry2::zawstydzona/y: Cieszę się, że jest poprawa w zachowaniu Julitki :tak::-)

Donkat tyle to za ciuchy szło by płacic:tak:
a ja się cieszę bo firma od której mamy internet połączyła się z inną firmą i od 1kwietnia będę mogła zmienic technoleogie z 2,4Ghz na 5GHz tylko za 1zł a do tej pory to koszt wynosił 150zł:sorry2:no i przyśpieszę swój internet z 256mb na 3Mb:-)

fajoooowo!

Donkat takie zakupy to można robić codziennie;-)

dlatego tak malo, bo ja staram sie wyszukac cos fajnego w koszach-na wage, a nie brac wycenionych, bo te nie sa az tak tanie

Donkat a co mówiła Majandra????

Majandra
mowila, ze tylko spokoj nas uratuje:-D:-D a tak an serio, to zeby sie nie dac sporowokowac dziecku i nie denerwowac. wytlumaczyc raz swoja racje i olac krzykacza- to tak w skrocie

Dziewczyny może tak z okazji naszego święta wypiły byśmy po jakim małym drineczku?ja stawiam:-) duze_drinki1..jpg

Justyna pozazdrościć teścia :tak::happy2:

Donkat a tak to prawda super metoda, ale wiecie co nie wiem jak u Was ale jak ja olewam Kube kiedy wrzeszczy to się jeszcze bardziej wkurza i jeszcze bardziej wrzeszczy a jak dalej nie zwracam uwagi to rzuca się na podłoge ja mu spokojnie mówie, że nie podoba mi się to co robi a ten jeszcze lepiej :sorry2: ale nie poddam się

Co do Klavell to chyba kiedyś poruszałyśmy ten temat Agulka powiedziała min dlaczego nie zagląda na forum bo nie komentowała zdjęc innych tylko się prezentowała w przeróżnych fotkach, a jakby nie było forum nie jest tylko aby brać ale również coś dawać z siebie.

reklama
Dziewczyny może tak z okazji naszego święta wypiły byśmy po jakim małym drineczku?ja stawiam:-)Zobacz załącznik 222711

Monia, znow kusisz tymi kolorowymi???

Donkat a tak to prawda super metoda, ale wiecie co nie wiem jak u Was ale jak ja olewam Kube kiedy wrzeszczy to się jeszcze bardziej wkurza i jeszcze bardziej wrzeszczy a jak dalej nie zwracam uwagi to rzuca się na podłoge ja mu spokojnie mówie, że nie podoba mi się to co robi a ten jeszcze lepiej :sorry2: ale nie poddam się

mnie tez tak sie kiedys zdawalo, ale widze ze teraz jest ianczej. dzis dwa razy poskutkowalo

Do góry