reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja mialam nadzerke od pierwszej wizyty u ginekologa:tak:chodzilam ja az 7 lat:tak:dopiero przed ta ciaza sie jej pozbylam:-)teraz mam spokoj;-)pamietajcie ze przy nadzerce moga czesto wystapic stany zapalne,moga wystepowac czesciej uplawy.
Ja nie wierze ze ona moze sie wchłonac:no:czemu mi sie nie wchloneła?Po pierwszej ciazy sie powiekszyla.

A p[owiedzcie mi czemu ja nie widze swojej dietki????Wszystko ladnie pieknie jest "niby' a jak chce otworzyc zalacznik to nic nie ma:baffled:co jest nie tak?
ja mam dietke.. mi sie normalnie otworzyla....

reklama
Witam się,
ostatnio czuję permanentny brak snu, rano wstać nie mogę. A że Stach przeziębiony, do przedszkola nie chodzi to muszę wstać się nim zająć. Z Frankiem mogę dłużej w łóżku leżeć, on uwielbia być ze mną w pościeli i mieć cycusia kiedy zechce :-)
Jak mam dwójkę w domu to jest masa sprzątania, na co ja nie mam czasu. Mam jeszcze inne ważne sprawy do załatwienia, jak np. lokatorzy (o zgrozo) i nie mam na to czasu. Dopiero wczoraj napisałam kartę z gratulacjami bo koledze się syn urodził półtora tygodnia temu, obym ją dziś wysłała :-) A jeszcze organizuję Stasiowi przyjęcie urodzinowe. Wstyd się przyznać ale pamięć ostatnio często mnie zawodzi. Kiedyś pamiętałam wszystkie daty urodzenia rodziny i znajomych a dziś zapominam o czymś co chciałam zrobić parę godzin temu. Czy to już wiek czy nadmiar spraw na głowie?
Daffi, chyba dawno deski nie widziałaś :-D

Witam się,
ostatnio czuję permanentny brak snu, rano wstać nie mogę. A że Stach przeziębiony, do przedszkola nie chodzi to muszę wstać się nim zająć. Z Frankiem mogę dłużej w łóżku leżeć, on uwielbia być ze mną w pościeli i mieć cycusia kiedy zechce :-)
Jak mam dwójkę w domu to jest masa sprzątania, na co ja nie mam czasu. Mam jeszcze inne ważne sprawy do załatwienia, jak np. lokatorzy (o zgrozo) i nie mam na to czasu. Dopiero wczoraj napisałam kartę z gratulacjami bo koledze się syn urodził półtora tygodnia temu, obym ją dziś wysłała :-) A jeszcze organizuję Stasiowi przyjęcie urodzinowe. Wstyd się przyznać ale pamięć ostatnio często mnie zawodzi. Kiedyś pamiętałam wszystkie daty urodzenia rodziny i znajomych a dziś zapominam o czymś co chciałam zrobić parę godzin temu. Czy to już wiek czy nadmiar spraw na głowie?
Daffi, chyba dawno deski nie widziałaś :-D
wystarczy mi jak patrze na ciebie....

Nessi co to jest za plik issch.exe w systemie32????????? tez tam mam trojana i nie usuwam go bo nie wiem czy nie narozrabiam w ten sposb... no i smutne wiesci.. w moich simsach 3 tez byly trojany....:-(

reklama
Do góry