reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
boje sie dlatego pewnie sie nie odwaze... ale zastanaiam sie czy teziola dalejnie pic bo kurcze przez nie ladnie mi endo urosloa jak bedzie duze to @ przyjdzie szybko wiec moz ejednak ??
mam do Ciebie pytanko czy ty masz monitoringi , i czy jak idziesz to czy gin widzi endo ???

bo ja jak byłam tydzien temu a było juz po to pow ze za małe
i własnie je wczoraj wydaliłam masakra jakas

co wydalilas?? widzi endo bo mi mowi od razu jakie jest i moje bylo ladne na 1 cm powiedzial ze jak u mnie to bardzo ladne endo na ten dzien cyklu ale pecherzyka nie mialam zadnego gdominujacego... czekam teraz na malpe z now z dupkiem po raz 3 :(

co wydalilas?? widzi endo bo mi mowi od razu jakie jest i moje bylo ladne na 1 cm powiedzial ze jak u mnie to bardzo ladne endo na ten dzien cyklu ale pecherzyka nie mialam zadnego gdominujacego... czekam teraz na malpe z now z dupkiem po raz 3 :(
no własnie mi mowi tylko o pecherzykach o endo nic nie mowiła
w zeszłym tyg bylam na sprawdzeniu i pow ze na @za duze a za małe na fasolkę (czyli coś tam było ) , no i wczoraj doastałam @ i porostu szoku doznałam nie sadziłam ze tak to wygląda :(

Ostatnia edycja:
erba nie rozumiem cie.. mialas duze endo akie na okres akurat i dostalas normalnie @?? a na fasolke endo nie wygladalo ?? ja juz strasznie chcialabym miec okres i zaczac cala kuracje a nie czekac tak i czekac ... jeszcze 4 dni dupka i z 5 dni czekania :(

kurcze jeszcze tylko marzec i koniec czasu by stac sie mama 2010...

Ostatnia edycja:
erba nie rozumiem cie.. mialas duze endo akie na okres akurat i dostalas normalnie @?? a na fasolke endo nie wygladalo ?? ja juz strasznie chcialabym miec okres i zaczac cala kuracje a nie czekac tak i czekac ... jeszcze 4 dni dupka i z 5 dni czekania :(

bedziemy musiały zmienic nazwę wątku chyba ;-) na "zajdziemy w ciąże w 2010 i koniec !!!"

reklama

Jak bylam na monitoringu to pecherzyk ładny , jak poszłam po 2 tyg dokłanie w srode to gin mi pow ze endo na @ za duze a na fasolke( miało 1,2mm) za małe chciała dac na podtrzymanie , ale wolala zostawic to matce naturze no i nie utrzynmało sie
czyli znowu zonk
I wiesz jak widac to przy monit pecherzykow to chce zapytac o endo .
Generalnie to chyba za duzo czytam i sie wkrecam dlatego pow sobie teraz luzuje nic nie robie nie bede warjowac z testami , ide tylko czy pecherzyki są ładne .

Do góry