R
RiSiA
Gość
Ja tak zawsze mam panika na calego a dotego umyslalam sobie ze po wyciagnieciu spirali moja fasoleczka mogla zabladzic i gdzies tez jest w zlym miejscu bo przy synku wymiotowalam a teraz nic mi nie jest tylko cyce wielkie
każda ciąża jest inna moze teraz bedzie dziewuszka i dlatego inaczej przechodzisz. Myśl pozytywnie bo inaczej zwariujesz przez te 8 miesiecy!
nie koniecznie tez słyszała o dziewczynie która nie miała nic w środku i był to dopiero 2,5 miesiąca i chyba z tego co wiem jak sie nie krwawi przez całe te miesiące to właśnie tak najpierw każą postępować bo gorzej gdy sie krwawi tak przez cały czas jak ma się @ a testy wychodzą pozytywne wtedy od razy zabieg - nie wiem jak wam to wytłumaczyć ale chyba rozumiecie o co mi chodzi
no własnie ja nigdy nie słysząłam o takim postępowaniu tylko o zabiegu dlatego sie dziwie wlasnie.
Jestes kochana
WSZYSTKIE JESTESCIE WSPANIAŁE_DZIEKUJE ZE JESTESCIE:*
Pajeczko ja tez sie nie znam.Ale wierze ze krzywdy lekarz nie da mi zrobic, tym bardziej ze rozmawialismy i wie ze jestem juz po jednej stracie.I dlatego powiedział ze najlpszym rozwiązaniem powinna byc samoistna @.
A z bety nie do konca wiadomo czy cos sie wogóle zagniezdziło, bo sa tak małe wyniki!I to jest w tym wszystkim pocieszające.Powiedział ze jesli był by to wynik np.500 a potem 1000 to odrazu do szpitala.A ja bete mam na bardzo małym poziomie, bo 43.
pewnie, ze lekarz krzywdy nie zrobi, a kazął Ci przybyc jeszcze na kontrole jak nic by sie nie ruszyło?
A ja słyszałam że beta właśnie ma tak szybko rosnąć...najlepiej drugie tyle przez 2 dni...
Pajka czy Ty wiesz jak to jest z tą betą, bo ja normalnie zaraz zwariuje...czekam na wyniki swojej bety a do 16 jeszcze daleko.
Mycha z tego co wiem po 48 h powinna wzrosnąc o 66% a po 72 h o około 145%
a jaki miałas pierwszy wynik?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-)