reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

prosze a czapeczke dla chlopcyka robie poprotu bez kwiatka albo z daszkiem ...

Załączniki

• P1030813..jpg
    P1030813..jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 54
  • blekit..jpg
    blekit..jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 49
  • zielonkawy..JPG
    zielonkawy..JPG
    58,7 KB · Wyświetleń: 55
reklama
hej dziewczyny, chciałabym sie do was dołączyc, tak jak wy staramy sie dzidzię.

:-) witaj :-)

Zobacz załącznik 223077Zobacz załącznik 223078 dzieewczyny zglupialam to moj 33 dc wczesniej najdluzszy 32 dni temp 37 od 15dni tez wyzsza niz w poprzednich cyklach no i ten test...

GRATULUJE!!!!!!!!!! Kobietko II kreski jak nic :tak::-D

Ooo,kolejna fasolka! Gratulacje! :-)
No ja czekam z niecierpliwością na fotki. :-D
Kurcze,musiałabym się też nauczyć szydełkowania... Marzenie,ale nie wiem,czy bym potrafiła... :zawstydzona/y:

na pewno byś potrafiła :tak: spróbuj :tak:

to moja sukieneczka ktora wlasnie skonczylam dla dzidzi :) imoj pesek :)

:tak:piękna sukieneczka i piesek słodziak :tak:

PAJKA mam buciki sznurowane z zakladkami i czapeczki i opaski i zabieram sie nie dlugo jak skoncze zamowienia do ogrodniczek dla chlopczyka :)

koniecznie wklej foto :tak:

A u mnie temp wysoko :tak: szykuje się cykl 28 dni :-D jeszcze tylko jutro temp wysoka i zmieniam suwaczek na 28 :-D

scully czyli co wykoprzystalas pieknie owu i nastepna fasolinka bedzie na kilka dni :D

zabka hmmm dziwny masz ten cykl ... ja jak mialam bezowulacyjny kiedys przed ciaza to podobnie wygladal.. w wiesz czy owy byla?? dziwne a pijesz ziola i moze juz @ dostaniesz bo ci cykl skroci sie ??

Ostatnia edycja:
spojrzalam i ohoho zajrzyj tez prosze na moj bo szok u mni normalnie dzis
piekne kurde masz talent babo
PAJKAA moja tempka zwariowala dzis spadla do 36,2 nigdy tak niska najnizsza jaka mialam to 36,3 a od paru dni spada i spada najpierw bylo 36,55 nastepny dzien 36,4 potem 36,35 a dzis 36,2 i juz sama niewiem co mam myslec jestem skolowana

kobietko, a może ty właśnie masz okres okołoowulacyjny, bo właśnie wtedy spada tempka, a potem rośnie :tak:

reklama
Do góry