W
wika_20
Gość
Pytanko do mam butelkowych ;-) W związku z tym, że niedługo wracam do pracy chciałabym powoli uczyć Maciejke pić z butli i teraz mam dylematTe butelki co kupowałam kiedyś, tommee tippee close to nature, chyba są już nieodpowiednie do jego wieku
Jakie smoki powinny mieć te butle, jest coś takiego jak 3+ No i ile butli powinnam zakupić?
Drugie silikonowe pytanie dotyczy takich niby szczoteczek-masażerów do dziąseł i zębów. Używacie tego? Wcześniej myłam Maciejce gębola gazikiem i przegotowaną wodą a od kilku dni używamy tego masażera. Niby jest napisane 0+ ale nie wiem czy jednak nie za wcześnie na takie urządzenia. Zaznaczę, że Maciek lubi takie masażyki i nie płacze :-)
Skoro Twój Synek ma 3 miesiace to smoczki 3 + czyli od 3 m do 6 m ... Butle najlepiej miec ze dwie ale ja osobiscie mam 4... jedna duza aventa jedna duza dr, browns i mala aventa i mala nuka do cherbatki osobiscie musze zmienic smoczek w dr. browna tak mam pozmieniane juz na od 3 miesiecy... bo mi za bardzo cmoka juz tamte smoczki sa za male ... i uzywamy wiekszych...
aaa i butelke tomme tippe tez mam ale wlasnie ze smoczkiem od 0 do 3 czyli malym.... do cherbatki by w sumie sie nadawalya jeszcze ale nie do mleczka modyfiko...
i butelka jest od laktatora wiec idzie na schowanie,,,,,,,,do pudla
oczywiscie jest z tomme tippe smoczek od 3 do 6 ;-)
i nie zapomnij kupic szczotki do bycia butelek najlepiej z dwoma koncowkami ktory drugi nadaje sie do mycia smoczkow koszt ok 7 zł ...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Te butelki co kupowałam kiedyś, tommee tippee close to nature, chyba są już nieodpowiednie do jego wieku
Jakie smoki powinny mieć te butle, jest coś takiego jak 3+ No i ile butli powinnam zakupić?
nie mogę znaleść twojego posta z nazwą tej maści na dziąsła 
czyli co jak jest wesele to dziecko tez ma na nim nie byc?No bo przeciez tak tez jest alkohol.Albo jak sa jakies imieniny czy cos...Mi to nie przeszkadza,tylko trzeba miec wtedy umiar.