donkat
Fanka BB :)
witam!!!
Majandra nie ma netu i nie waiodomo kiedy bedzie miala, wiec na razie bedzie nieobecna az do odwolania

bylysmy dzis znow wmiescie. przy okazji wskoczylysmy do Klubu Malucha-przedszkola. niunka nie wytrzymala sama na sali beze mnie i byl placz:-
-(. musimy czesciej chodzic, zeby sie przyzwyczaila
dusze P przysmak, bo ma dzis zjechac na noc:-)
oni naprawde sa dziwni

jak moja bratowa, czy brat nie reaguja na nieodpowiednie zachowanie swoich dzieci, a ktoras z nas zwroci uwage, to przynajmniej nie pyskuja do nas
zgadza sie, zgadza
Majandra nie ma netu i nie waiodomo kiedy bedzie miala, wiec na razie bedzie nieobecna az do odwolania

bylysmy dzis znow wmiescie. przy okazji wskoczylysmy do Klubu Malucha-przedszkola. niunka nie wytrzymala sama na sali beze mnie i byl placz:-
dusze P przysmak, bo ma dzis zjechac na noc:-)
odważyłam się i jak któryś raz z kolei Szymek podbiegł do Gośki i ją ugryzł a ona nie zareagowała to się odezwałamspokojnie mu powiedziałam Szymek tak nie wolno przecież to mamusie boli i dodałam że nikogo nie wolno gryźć i od razu dostałam grom od szwagra a co Ci do tego co mu wolno a nie wolno
więc tylko odpowiedziałam że jak teraz grzyzie Gośkę i nikt nie reaguje to zachwilę przybiegnie do mnie czy nie daj Bóg Tuśki i ją ugryzie a ja sobie tego nie życzę
![]()
oni naprawde sa dziwni

jak moja bratowa, czy brat nie reaguja na nieodpowiednie zachowanie swoich dzieci, a ktoras z nas zwroci uwage, to przynajmniej nie pyskuja do nas
no i wypłata wpłyneła na konto porobiłam opłaty jeszcze za kredyt odciągną i zostanią jakies resztki na kącie:-(te rachunki to wykończą człowieka
![]()
zgadza sie, zgadza