reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

Majandra
nie ma netu i nie waiodomo kiedy bedzie miala, wiec na razie bedzie nieobecna az do odwolania:-D:-D

bylysmy dzis znow wmiescie. przy okazji wskoczylysmy do Klubu Malucha-przedszkola. niunka nie wytrzymala sama na sali beze mnie i byl placz:-:)-(. musimy czesciej chodzic, zeby sie przyzwyczaila

dusze P przysmak, bo ma dzis zjechac na noc:-)

odważyłam się i jak któryś raz z kolei Szymek podbiegł do Gośki i ją ugryzł a ona nie zareagowała to się odezwałam :tak: spokojnie mu powiedziałam Szymek tak nie wolno przecież to mamusie boli i dodałam że nikogo nie wolno gryźć i od razu dostałam grom od szwagra a co Ci do tego co mu wolno a nie wolno:wściekła/y: więc tylko odpowiedziałam że jak teraz grzyzie Gośkę i nikt nie reaguje to zachwilę przybiegnie do mnie czy nie daj Bóg Tuśki i ją ugryzie a ja sobie tego nie życzę:no:

oni naprawde sa dziwni:szok::szok:
jak moja bratowa, czy brat nie reaguja na nieodpowiednie zachowanie swoich dzieci, a ktoras z nas zwroci uwage, to przynajmniej nie pyskuja do nas

no i wypłata wpłyneła na konto porobiłam opłaty jeszcze za kredyt odciągną i zostanią jakies resztki na kącie:wściekła/y::-(te rachunki to wykończą człowieka:sorry2::baffled:

zgadza sie, zgadza:baffled:

reklama
No Kochane moje i nadeszła nocka :-)

Wczoraj przedwczoraj dostałam @ i nerwy mnie puściły, ale to dziwne, że przez takie coś zwykłe problemy urastają do gogantycznych rozmiarów :szok::baffled:

Justynka, ale miałaś powera :tak: ale i ja mogę się pochwalić, że również zrobiłam dziś porządek i nawet umyłam okno :-p:happy2: co do obywatelstwa to również myślałabym, że dziecko jako urodzone na terytorium niemiec będzie miało niemieckie obywatelstwo, ale skoro tak jest, że chodzi o więzy krwi to bardzo dobrze, że nie będzie niemem :-p

Gabids czekamy :tak::tak:

Monia, nasz dostawca sprzedał swoje udziały nielegalnie i sąd się tym zajmuje. Dziś myślałam, że nam przez to odcięli, ale jednak nie. Nie mniej jednak musimy szukać nowego dostawcy.

reklama
Monia, nasz dostawca sprzedał swoje udziały nielegalnie i sąd się tym zajmuje. Dziś myślałam, że nam przez to odcięli, ale jednak nie. Nie mniej jednak musimy szukać nowego dostawcy.
teraz jest tego co raz więcej na rynku i co jeden to ma atrakcyjniejsze ceny i oferty:tak:ja czekałam aż mi sie umowa skończy żeby zmienic dostawce na korzystniejszą ofertę ale jak już pisałam od kwietnia mogę przyśpieszyc swój net za niewielkie pieniadze więc juz nie myśle o zmianie dostawcy

Do góry