reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
witam się w przerwie YCD... :)

CO TAM SŁYCHAC KOCHANE????

ja jakos nie mam czasu na pisanie :( ta praca mnei wykonczy.....
i w ogóle mam jakiegos doła....
boshe ja chce juz wiosne bo oszaleje!!!!!!

maćku a choćby chiara Sylvieta ostatnio nawet bezimienna z pryw.

witam się w przerwie YCD... :)

CO TAM SŁYCHAC KOCHANE????

ja jakos nie mam czasu na pisanie :( ta praca mnei wykonczy.....
i w ogóle mam jakiegos doła....
boshe ja chce juz wiosne bo oszaleje!!!!!!
mnie juz też ta zima bokiem wychodzi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no te dziewczyny które mam wpisane jako przyjaciółki i jakoś ich nie widać chociażby Laura, antylopka?, i wiele jeszcze można by wymieniać a biedroneczka?
no może sobie zrobiły wolne od staranek????
chyba nasz wątek trochę wymięka coś słabo dziewczyny dzisiaj piszą, a wiesz zauważyłam że dużo już tutaj nie zagląda z tych co kiedyś tutaj były(ja nie mówię o tych zaciążonych)
może odpoczywają albo czytaja ale nie piszą ???? hmmm cięzko pwoiedzieć ale tez jestem ciekawa co u nich :tak:
ide ide bo juz ziewam i nadgarstek mnie juz boli od pisania jakby mi ktos zyly wyciagal 22 to przewaznie moja godzina do spania :-)

a poza tym jestem ciekawa moje tempki rano im predzej pojde spac tym predzej ja rano sprawdze
hehehe ja tez bym się z chęcia połozyla... ale jeszcze skończe YCD kąpiel i może namowie malża na tulańce .. wczoraj wymiękł po swoich sportach ( czytaj siatka) juz nie mial siły --- łobuz jeden ;-) powiedziałam mu że jak się w tym miesiącu nie uda - bo nie będzie miał siły na boboseksy to będzi eto jego wina heheh oczywiscie w zarciku;-):tak::-)

czesc dziewczyny ja z pytankiem
na badanie krwi czy jestem w ciazy czy nie to od kiedy mozna isc zeby juz wykazala zafasolkowanie?? w dniu @ to ja sie nie doczekam, chcialabym wczesniej wiedziec....

Witam kochane dziewczynki, ja umieram, strasznie mi niedobrze, od 2 godzin leżę .......
Uszzzzz..... zniosłabym wszystko gdybym przynajmniej miała pewność że to przez dzidzię, a tak mam mętlik w głowie.
I dopiero teraz się zwlekłam żeby mężusiowi zrobić obiadek żeby jutro miał co zjeść ciepłego.
Pozdrawiam!!

reklama
Witam kochane dziewczynki, ja umieram, strasznie mi niedobrze, od 2 godzin leżę .......
Uszzzzz..... zniosłabym wszystko gdybym przynajmniej miała pewność że to przez dzidzię, a tak mam mętlik w głowie.
I dopiero teraz się zwlekłam żeby mężusiowi zrobić obiadek żeby jutro miał co zjeść ciepłego.
Pozdrawiam!!

to oby to była fasolinka :)

ja zmykam ... buzka...

czesc dziewczyny ja z pytankiem
na badanie krwi czy jestem w ciazy czy nie to od kiedy mozna isc zeby juz wykazala zafasolkowanie?? w dniu @ to ja sie nie doczekam, chcialabym wczesniej wiedziec....

a jeszcze mialam napisac:
a to tak wczesnie ciaze mozna wykryc???? masz tak w podpisie....
czy to Twoje wewnętrzen przeczucie ? :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry