chyba nasz wątek trochę wymięka coś słabo dziewczyny dzisiaj piszą, a wiesz zauważyłam że dużo już tutaj nie zagląda z tych co kiedyś tutaj były(ja nie mówię o tych zaciążonych)
no tak to jest ze jakas czesc sie wykrusza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba nasz wątek trochę wymięka coś słabo dziewczyny dzisiaj piszą, a wiesz zauważyłam że dużo już tutaj nie zagląda z tych co kiedyś tutaj były(ja nie mówię o tych zaciążonych)
no te dziewczyny które mam wpisane jako przyjaciółki i jakoś ich nie widać chociażby Laura, antylopka?, i wiele jeszcze można by wymieniać a biedroneczka?Kogo masz na mysli?
mnie juz też ta zima bokiem wychodziwitam się w przerwie YCD...
CO TAM SŁYCHAC KOCHANE????
ja jakos nie mam czasu na pisanieta praca mnei wykonczy.....
i w ogóle mam jakiegos doła....
boshe ja chce juz wiosne bo oszaleje!!!!!!
no może sobie zrobiły wolne od staranek????no te dziewczyny które mam wpisane jako przyjaciółki i jakoś ich nie widać chociażby Laura, antylopka?, i wiele jeszcze można by wymieniać a biedroneczka?
może odpoczywają albo czytaja ale nie piszą ???? hmmm cięzko pwoiedzieć ale tez jestem ciekawa co u nichchyba nasz wątek trochę wymięka coś słabo dziewczyny dzisiaj piszą, a wiesz zauważyłam że dużo już tutaj nie zagląda z tych co kiedyś tutaj były(ja nie mówię o tych zaciążonych)

hehehe ja tez bym się z chęcia połozyla... ale jeszcze skończe YCD kąpiel i może namowie malża na tulańce .. wczoraj wymiękł po swoich sportach ( czytaj siatka) juz nie mial siły --- łobuz jeden ;-) powiedziałam mu że jak się w tym miesiącu nie uda - bo nie będzie miał siły na boboseksy to będzi eto jego wina heheh oczywiscie w zarciku;-)ide ide bo juz ziewam i nadgarstek mnie juz boli od pisania jakby mi ktos zyly wyciagal 22 to przewaznie moja godzina do spania :-)
a poza tym jestem ciekawa moje tempki rano im predzej pojde spac tym predzej ja rano sprawdze
:-)Sylvieta?maćku a choćby chiara Sylvieta ostatnio nawet bezimienna z pryw.
A bezimienna to zadko tu zagladala... Raczej na grupie siedzi...Witam kochane dziewczynki, ja umieram, strasznie mi niedobrze, od 2 godzin leżę .......
Uszzzzz..... zniosłabym wszystko gdybym przynajmniej miała pewność że to przez dzidzię, a tak mam mętlik w głowie.
I dopiero teraz się zwlekłam żeby mężusiowi zrobić obiadek żeby jutro miał co zjeść ciepłego.
Pozdrawiam!!
czesc dziewczyny ja z pytankiem
na badanie krwi czy jestem w ciazy czy nie to od kiedy mozna isc zeby juz wykazala zafasolkowanie?? w dniu @ to ja sie nie doczekam, chcialabym wczesniej wiedziec....