reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

zastanawiam się co zrobić z za małymi ciuszkami Alexa...bo nie wiem czy chcę jeszcze dziecko jedno:zawstydzona/y:czy posprzedawać czy dalej kitrać po szafach:zawstydzona/y:

reklama
Witam
u nas nocka taka sobie, córcia obudziła się w nocy z płaczem, dałam jej panadol i poszła dalej spać, mam nadzieje że to ząbki:-(

zmykam do pracy papa

Witajcie, Jula spi więc mam chwilkę na BB

Przede wszystkim zdróweczka dla Alexa...Pyciolku sa rózne szkoły ale wg naszej pediatry przy takim wodnistym katarku nie powinno uzywac się wody morskiej...ona powoduje jeszcze wiekszy katar

Polecam krople Euphorbium
Euphorbium krople do nosa aerozol - Vitanea.pl - apteka internetowa - leki i kosmetyki najtaniej (www.vitanea.pl).

Zdróweczka tez dla Victorii

zastanawiam się co zrobić z za małymi ciuszkami Alexa...bo nie wiem czy chcę jeszcze dziecko jedno:zawstydzona/y:czy posprzedawać czy dalej kitrać po szafach:zawstydzona/y:

A ja kupiłam na allegro worki prożniowe i co lepsze ciuszki pakuje(tzn. na razie je przegladam:-))i do szafy i do szafy:-D:-D:-D:-D:-D

tzn ze nie planujecie dzidziusia drugiego?

zamówiłam sobie naklejki taaakiiieee duże do sypialni ,wymyłam ścianę i nie wiem jak mam się zabrać za ich naklejenie:baffled:

Jaka naklejke pochwal się...
My mamy taka

Załączniki

• IMG_2341..jpg
    IMG_2341..jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 46
Witam mamuski.....

Ja ostatnio tylko w ukryciu podczytje, bo czasu brakuje.....
Pogoda u nas piękna i tak jakoś "lufrujemy" hahahah słonezko, bezchmurne niebo...tylko troszkę zimne powietrze,ale Mari sie podobało:)
Dzisiaj tez juz 2 godzinny spacerek i małe zakupki...kupiłam Mari w Pepco wiatraczka takiego do wózeczka....co sie mała nachichrała jak się kręcił, a jeszcze błyszczał ,bo z brokatem to się napatrzeć nie mogła.....

Przed wczoraj byłam na urodzinkach mojego w sumie "przyszywanego" brata,a dzisiaj ma 50 urodzinki mój tato, to znowu mini imprezka:)
Jutro przychodzi teściowa z szwagirka, w sobote jedziemy do mojej babci do Sopotu (oby było ładnie) a w niedziele mamy zaproszenie na obiad do naszej kumpeli dobrej.....tak więc dni pełne wrażen...ale ja lubie jak sie cos dzieje :)

,Mis poleciał złożyć pity, Mariczka śpi to ja zaglądam do Was....

Madziu cieszę się ogromnie,ze operacja sie udała......super!!!!!
Zycze zdrówka wszystkich chorowitym.....

I przesyłamy mega buziaczki:*

Kanuś i masz rację kochana :* Bądź z siebie dumna, bo masz powody ku temu :-)

A wiek wiekiem, ale chyba dosyć blisko siebie mieszkamy, więc może kiedyś uda nam się spotkać :-)
Tak????? SEMIKO NAPISZ MI NA PRIVA,ALBO NA GŁÓWNYM SKĄD JESTEŚ......MOŻE FAKTYCZNIE JAKIEŚ SPOTKANKO????? byłaby za:)
Kanuś :zawstydzona/y: tak jakoś... Ale już obiecałam poprawę :-)

U nas też robi się drobne prezenty na Zajączka... Oczywiście "drobne" to bardzo różnie rozumiane słowo :-D i tak naprawdę wszystko zależy od zasobności portfela :-D U nas w tym roku będzie wyjątkowo skromnie, ale mam nadzieję, że kiedyś to sobie odbijemy :-)
Aha, u nas dzieci wystawiają wieczorem w Wielką Sobotę koszyczki (takie wiklinowe :-D), w nocy przychodzi Zajączek no i rano trzeba tych koszyków (z prezentami) szukać :-D Gdzieniegdzie ludziska chowają te koszyki np. w ogródku, no ale może niekoniecznie w taką zimnicę :baffled:
U nas dokładnie tak samo.......ach te rejony:) hahah
Pyciolku bardzo się cieszę,że Alex doszedł już do siebie i że wszystko ładniutko mu się goi:tak:
Agatkas gratulacje dla Zuzi z okazji samodzielnego chodzenia i życzę jak najniejszą ilość guzów
itp :-)
Tygrysku bardzo dobrze Cię rozumiem:tak:
Cześć Mamusie!
Znowu się nie odzywałam za co z góry przepraszam,ale odkąd poszłam po L4 do pracy to jestem jakaś zamotana i z niczym nie potrafie dojść do ładu i składu... Dzisiaj mam chwileczkę bo dopiero jadę do pracy na 12:45 ale i tak już o 11 muszę wyjść na busa :baffled: Mam tak porąbany w tym miesiącu grafik,że szkoda gadać:wściekła/y:Bardzo paważnie myślimy o przeprowadzce do Mikołowa tylko,że tam jest dość drogo ale mam nadzieję,że coś znajdziemy korzystnego,bo przez tą pracę czuje się jak wyrodna matka z ograniczonyi prawami do dziecka :wściekła/y::zawstydzona/y::angry:Mam dosyć wszystkiego!!!!!
oj bidulko może faktycznie dobrze by było sie przenieść.....trzymam kciuki:*

o matko, co za dzień, od rana Bartek ciągle płacze, wygina się :baffled: masakra :baffled: ale znam już przyczynę, prawie prawie wyszła już na wierzch prawa górna czwórka...

reklama
Wróciłyśmy, testy się udały, bo Majce bardzo wszystko smakowało, aż się zdziwiłam. Nakupiłam jej przy okazji soczków i deserków owocowych to będzie miała zapas. Śmiałam się do męża, że dzisiaj obiad z resztek bo lodówka świeci pustkami, ale wybieramy się na zakupy, więc na kolację będzie coś smacznego.
Czy Wam tez tak rosną brudne naczynia w zlewie??? bo ja co umyję to już się robi stos, a nie mam zmywarki, więc zaczyna mnie to już denerwować :wściekła/y:

Do góry