reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej juz jestem :0)
mysza jak betka ??

a oto moje dzielo :) mas guziczki po bokach ktore mozna regulowac na szerzej w bioderkach lub węziej i miedzy nozkami tez ma guziczki zeby mozn bylo latwo pampersa zmieniac :) rozmiar od 1-3 miesiecy :D:-) jak sie podoba ?? szkoda ze nie mam lalki zeby ubrac jej w nie

Przepiękne!!! :-) :-) :-)

no fakt może być za wcześnie... :sorry2:

Wiesz,to nie chodzi o to,czy za wcześnie czy nie... Ja po prostu mam wrażenie,że znowu sie nie udało. :-( :zawstydzona/y:

My właśnie wróciłyśmy z Zuzią z miasta,ubieramy fartuszki i zabieramy się za pieczenie ciasta z kokosem,masą budyniową i owocami - brzoskwiniami i ananasem. :-D

hej juz jestem :0)
mysza jak betka ??
a oto moje dzielo :) mas guziczki po bokach ktore mozna regulowac na szerzej w bioderkach lub węziej i miedzy nozkami tez ma guziczki zeby mozn bylo latwo pampersa zmieniac :) rozmiar od 1-3 miesiecy :D:-) jak sie podoba ?? szkoda ze nie mam lalki zeby ubrac jej w nie

:szok: pięknie!!!!!!!!!!!!! a czy ja mogę prosić o wzorek spodenek i bucików na maila: scully16@op.pl ??:-p

dziekuje :) mm pomysl juz na inna sukieneczke z rekawkami :) ale nie wiem kiedy zaczne moze po weekendzie bo etraz mam prace i szkole w weekend

nawet mojemu mężusiowi się podobają twoje dzieła :tak:

Wiesz,to nie chodzi o to,czy za wcześnie czy nie... Ja po prostu mam wrażenie,że znowu sie nie udało. :-( :zawstydzona/y:

oj to ja ci życzę, żebyś się miło rozczarowała :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przepiękne!!! :-) :-) :-)

My właśnie wróciłyśmy z Zuzią z miasta,ubieramy fartuszki i zabieramy się za pieczenie ciasta z kokosem,masą budyniową i owocami - brzoskwiniami i ananasem. :-D

trzymam kciuki żeby się udało !!!! a to ciasto z budyniem musi być mega dobre :blink: możesz podrzucic przepis :tak:

u mnie masakra wróciłam z pracy i leże w łóżku :-( na 38 st gorączki katar i gardło bolące :-(swędzą mnie oczy, nos właściwie połowa twarzy - ratunkuuuuu :-:)-:)-(

olkale no mamy cywilny i rodzina sie uparla na koscielny z reszta ja go chcialam po porodzie a moj az juz chce wiec jest w kwietniu :) a mamy cywila od dluzszego czasu :) a co do szydelka to jak chcesz cos wykombinowac to polecam youtuba jak cos podesle linki jak zrobic cukieneczke :) np albo buciki :) w oogole juz mam dol ogrodniczek bialo niebieskich z guziczkami miedzy nozkami zrobilam zeby mozna bylo zmieniac pampersa |:)

kurde zaczely mnie wczoraj cycochy bolec mam pytanko ile tak przed @ was bola?? bo mnie po porodzi eprzed @ w ogole nie bolaly. i sie zastanawiam kiedy ta malpa przylezie
my też mamy cywilny 4 rok nam leci..jakoś do koscielnego Nam się nie spieszy ;) myśle sobie , ze mamy taką fajną alternatywę, ze po latach jeszcze raz sobie miłośc przyrzekniemy :)

Witam się ponownie!

Wróćiłam już po badaniu...oczywiście musiało się skończyć na pobieraniu krwi z palca, bo z żył nie leciała... :-( i teraz tylko czekam na 16.

missiiss mnie jak bolały to tak max 2 dni przed.
Tośka bo do Ciebie @ już nie przyjdzie...więc zaczną Cię boleć w 6tc ;-)
olkale &&& za monitoring!
no dzisiejszy monitoring to juz tylko formalnosć...wczoraj już sie dowiedziałam, ze jest po owulce :) dzis 2 ginek mnie badał...no i jest w lewym jajniku ciałko żólte i płyn w zatoce dagasa (czy ajk to tam się pisze) czyli bankowo miałam owulację...ciekawe czy się wbilismy...

A ile Tobie ginek tego dupka kazał brać dziennie ?
Czyli jeżeli ja zaczęłam brać i np po tygodniu bym odstawiła a dzidziuś jest to może się to źle skończyć ?

Kurka nie rozumiem do końca działania tego dupka...ginek przepisał mi aż 6 opakowań, czyli na ok 6 tyg...więc pewnie szybko się z nim nie pożegnam.
Czy go się już później bierze do końca ciąży ?
Najbardziej to się boję żeby mi nie chciał dać tych zastrzyków...
ja miałam niski poziom progesteronu w 21 dc w poprzednim cykluiteraz po owulce od 15 dc mam brać 2 x 1 tabl duphacstonu na ewentualne podtrzymanie...

no dokladnie klucie co miesiac i siuski do badania :)
ja juz praeie skonczylam moje ogrodniczki dla maluszka na szydelku :) jeszcze tylko guziczki musze dokupic i bedzie super :) pokaze jak skoncze :) gdzies po poludniu :)

bardzo prosz eo te linki...powoli się wprawiam...muszetylko odświezyć te bardziej skomplikowane ściegi i mogę robic sukienki :) mnie to odpreża :) nawet bardzo i wciaga :-)

musze wam się pochwalić, ze byłam dziś w aptece super pharmie i oglądałąm testy...ale odłozyłam i nie kupiłam ;) w zamian za to kupiłam paczke podpasek :D

trzymam kciuki żeby się udało !!!! a to ciasto z budyniem musi być mega dobre :blink: możesz podrzucic przepis :tak:

u mnie masakra wróciłam z pracy i leże w łóżku :-( na 38 st gorączki katar i gardło bolące :-(swędzą mnie oczy, nos właściwie połowa twarzy - ratunkuuuuu :-:)-:)-(
zdrówka...

dzięki

Myszaaaaaa gdzie ty jak wyniki ?????

my też mamy cywilny 4 rok nam leci..jakoś do koscielnego Nam się nie spieszy ;) myśle sobie , ze mamy taką fajną alternatywę, ze po latach jeszcze raz sobie miłośc przyrzekniemy :)

no dzisiejszy monitoring to juz tylko formalnosć...wczoraj już sie dowiedziałam, ze jest po owulce :) dzis 2 ginek mnie badał...no i jest w lewym jajniku ciałko żólte i płyn w zatoce dagasa (czy ajk to tam się pisze) czyli bankowo miałam owulację...ciekawe czy się wbilismy...

ja miałam niski poziom progesteronu w 21 dc w poprzednim cykluiteraz po owulce od 15 dc mam brać 2 x 1 tabl duphacstonu na ewentualne podtrzymanie...

bardzo prosz eo te linki...powoli się wprawiam...muszetylko odświezyć te bardziej skomplikowane ściegi i mogę robic sukienki :) mnie to odpreża :) nawet bardzo i wciaga :-)

musze wam się pochwalić, ze byłam dziś w aptece super pharmie i oglądałąm testy...ale odłozyłam i nie kupiłam ;) w zamian za to kupiłam paczke podpasek :D

Trzymam kciuki zebyscie sie wstrzelili ;-) i zeby wszytko bylo oki

a co do ślubu my tez cywilny mamy i dobrze nam :-)

reklama
Do góry