Lewcia87
Fanka BB :)
Gastone może zrobią promocję buy 1 get 1 free
Głowa do góry i z uśmiechem na twarzy przyglądam się licytacji 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

musze pomyslec co z tym zrobic

No dokladnie100jurka za uzywkemialam isc ale nie dalam rady jak to zobaczylam
bo to są jakies kpiny ja widze
nie robice sobie zartow z ta cena choc to nie moja sprawa
a teraz babeczki lece juz naprawde i do wieczorka bo jak poczytam jeszcze troche to nie dolece hi hi :-):-):-)
Nie twoja...ja juz pisalam ja sie wycofuje z licytacji to bierzcie sobie za ile chcecie ja nie potrzebuje tylko chcialam doradzic ze nie warto przeplacac hi hi
Wyraznie napisalas, ze sie wycofujeszwłaśnie Cichopek masz racje , przeciez wyraznie napisalam ze ja nie kupuje i nie potrzebuje tylko chcialam doradzic zeby nie przeplacac ale ja cie kolezaneczko nie nazwe Ślepoto jak CIchopek bo to juz moze byc obraza hi hi :-)
kolezanko...
To cos dla Ciebie
Tam to dopiero ludzie sobie "kpiny i zarty" z podbijaniem cen robia;-)
i mieć je na własność
Słuchajcie, czy ma któraś z Was na sprzedaż książkę "Język niemowląt" słyszałam, że fajna i bardzo przydatna plusem jest jeszcze to, że lubię nabywać jakieś ciekawe książkii mieć je na własność
![]()