reklama
Agacia82
Mami :)
Mopek super sprawa z tymi ciuszkami. Moja koleżanka miała takie znajomości w jednej firmie ... ale nie będę pisała jakiej, ale powiem, że kupowała ciuchy dla siebie za pół darmo 
Ja odebrałam paczuszkę, przyszły bigle i kamienie swarovskiego

Ja odebrałam paczuszkę, przyszły bigle i kamienie swarovskiego

Ja odebrałam paczuszkę, przyszły bigle i kamienie swarovskiego![]()
A co bedziesz z nimi robiła

Agacia82
A co bedziesz z nimi robiła![]()
kolczyki
kolczyki
oooo, to koniecznie pochwal się jak już zrobisz

ja zaraz chyba wskoczę pod prysznic, a później jakiś filmik na dvd obejrzę

A jutro rano jedziemy na turniej

Myszqa
Fanka BB :)
Co do ręcznych robótek - ja jestem w trakcie szycia sobie torby. Miałam w domu jedną zbędną zasłonkę z Ikei o taką IKEA | Tekstylia okienne | Zasłony | BOMULL | Zasłony, 2szt i sobie szyję z niej torbę taką kwadratową z uszami - na ramię :-)
Kupiłam do niej takie motylki MOTYL naszywka naszywki aplikacje termo JEANS BLU (918775694) - Aukcje internetowe Allegro i obszyję ją tak naokoło fastrygą z granatowej muliny :-)
Taki mam pomysł - co z tego wyjdzie - się zobaczy
Kupiłam do niej takie motylki MOTYL naszywka naszywki aplikacje termo JEANS BLU (918775694) - Aukcje internetowe Allegro i obszyję ją tak naokoło fastrygą z granatowej muliny :-)
Taki mam pomysł - co z tego wyjdzie - się zobaczy

reklama
Agacia82
Ale to nic takiego, kupuje np. takie bigleoooo, to koniecznie pochwal się jak już zrobisz
![]()
Bigle Srebrne 925 Otwarte Swarovski Pozłacane KZ1 (942562164) - Aukcje internetowe Allegro
do tego np. te kamienie
6744 14mm Swarovski Kwiatek Peridot Promocja (939954734) - Aukcje internetowe Allegro
Co do ręcznych robótek - ja jestem w trakcie szycia sobie torby. Miałam w domu jedną zbędną zasłonkę z Ikei o taką IKEA | Tekstylia okienne | Zasłony | BOMULL | Zasłony, 2szt i sobie szyję z niej torbę taką kwadratową z uszami - na ramię :-)
Taki mam pomysł - co z tego wyjdzie - się zobaczy![]()
Brzmi ciekawie