reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wpadłam tylko na chwilkę bo oglądałyśmy z Mają "Krowy na wypasie" i mała jeszcze nie śpi :no::no:
To fakt że ostatnio mało nas siedzi wieczorkami i w dzień również ale ja dopóki mała w domu to mało mam czasu na neta, mam tylko nadzieję że po niedzieli już do przedszkola pójdzie :-p:-p
Dowikla to dzień udany miałaś :tak::tak: i pochwal sie zakupkami :tak::tak::tak:
Anka oj tak lepiej pomału kupować niż potem wszystko na gwałt chociaż u nas w przedszkolu to dużo nie potrzebowałam, żadnych przyborów do rysowania itp nie kupowaliśmy bo była składka żeby wszystkie dzieci miały jednakowe, tylko piżamkę i ciapki :tak::tak:, no i zamiast spodni jeansów musiałam getrów nakupić i spodni dresowych bo jednak w takich dziecku najwygodniej bawić się pół dnia :tak::tak::tak:

reklama
też oglądałam krowy, jednym okiem. Więcej nie wiem niż wiem, hehe.

Teraz oglądam Comedy Central, Rogowieccy-też jednym okiem, ale chyba fajne

EDIT:Idę pod kołderkę

Anabuba jak idzie pisanie?

Dobranoc dziewczyny

Ostatnia edycja:
ufffff i skonczylam

prasowanie ma sie rozumiec:tak::tak:
Wczesniej zrobilam porzadek u Laury w komodzie i sie okazalo ze nawet ciuchy na 92 miala:baffled: a teraz ma 104:szok::szok: chyba dawno porzdaku nie robilam:-D:-D
Pan do TV przyjechal kolo 17 i nic nie zrobil bo niby sie czujka od tv zwalila:dry: no coz zamowi czesc i w nastepnym tygodniu zrobi:cool:
Potem odwiedzial nas Agnieszka.Po wizycie Lali zjadla kolacje ogladnela bajke na TVP 1 , umylam ja i poszla spac o 20 juz bylo po niej:szok::szok:
Mam nadzieje ze bedzie spala 14h:happy2::happy2:zebym mogla sie wyspac:-D:-D
Faktycznie cos ostatnio tu malo do nadrabiania.I tu pozdarwiam Agnes ktora zostala bez neta.Luna masaze powiadasz, hmmmm za to bardzo chetnieCie zabiore:tak:Natalineczka moze jogurt zjedz albo jablko:tak:As a Ty to masz super oragnaizacje czasu masz czas na wszytsko:-)Patrysia odbijesz sobie jutro, udanej imprezy:tak:
niestety na nas nic nie dziala :no::no::no::no:
jaka jest różnica między komputerem a praniem?

EDIT: o matko, śnieg:szok::baffled:
:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
fajna różnica :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja zaraz mykam spac m spi juz na wersalce, cos mi serducho kołacze, juz dawno mi nie dokuczało a tu znów :no::no::no::no:
a na ekg nic mi nie wychodzi i lekarka twierdzi ze to od stresu, a jaki ja teraz stres mam siedze sobie na foteliku i pisiam i o niczym nie mysle :no::no::no::no::no:

Witam,

no rzeczywiście pustawo tutaj...

To chyba sporo tego prasowania miałaś, hehe
j ateż musze zabrać się za porządki u małej, zobaczyć co trzeba bedzie jej kupić na wiosnę, matko, aż się boję:baffled:

No to ja mam wakacje załatwione :-D:-D:-D:-D:-D

No ja niby mam trochę ubrań, ale braki trzeba będzie pouzupełniać... :sorry2:

Zrobilam 3 prania wiec trzeba bylo to wyprasowac.
Wlasnie szukam kaloszy dla Lali bo bedzie potrzebowala do przedszkola i na stronie Bartka maja extra za 40zl:tak:
AN-1A-2009 R - Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwia
W poniedzialek musze do Aldika wleciec bo beda spodnie i kurteczki gumowe- przeciwdeszczowe. A to tez do przedszkola potrzebuje.Powolutku trzeba kupowac:tak:

Na takie wieksze zakupki to chyba pojade po swietach:tak:

Fajne te kalosze :tak: Helenka ma jakieś z księżniczka... potrafi je wyciągnąć i po domu chce łazić :szok::-D

Wpadłam tylko na chwilkę bo oglądałyśmy z Mają "Krowy na wypasie" i mała jeszcze nie śpi :no::no:
...

Moj ahelenka tez ponoc to oglądała wczoraj :sorry2: Jest u babci od wczoraj :-p

No a Niki pokazała w nocy co potrafi :dry:

Idę dzisiaj z Helenką na zajęcia dla dzieci, ciekawa jestem jak to wypadnie:confused::happy2:

No i witam wieczornie
ale ja wpadam jak po ogien
jestem wykamana :sorry2:
jreszcze teraz zaczal mnie bolec kregoslup :baffled:
na szczescie dzieci juz spia - no Sewek zasypia...
m tez juz spi bo przyszedl z urodzin - katarstrofa w jakim stanie :-D:-D:-D

no wiec jeszcze ja ide sie kapac i spac...

jutro przyjezdza do mnie kuzynka wiec robimy imprezke
troszke sie rozerwe mimo tego ze bedzie ona w domku...
porobimy zjdecia bo ja jeszcze od porodu nie mam ani jednego :szok::szok::dry::dry:

i teraz przekazuje wiadomosc od Agnes bo napisala mi eska ze nie bedzie jej dosc dlugo - moze tydzien bo nie bedzie miala neta bo zmieniaja operatora... no i ze teskni za nami :-D:-D

idzcie tez juz dziolszki spac :-p:-p:-p
hihihi
dobranoc :cool2::tak:
Zycze milego dnia z kuzynka i udanej imprzki.Poszalej troche kochana:tak:.Czekamy na fotki jak pocykasz dzisiaj :tak:.Pozdrow od nas Agnes.
No a Niki pokazała w nocy co potrafi :dry:

Idę dzisiaj z Helenką na zajęcia dla dzieci, ciekawa jestem jak to wypadnie:confused::happy2:
Wspolczuje nocki.A co to za zajecia?Napewno sie Helence bedzie podobalo:tak:.
Witam sobotnio u nas sypie i znowu zime mamy a tak było pieknie.Nocka super była:tak::tak::-p:-p
teraz zjedlismy sniadanko poźniej sie kawki napije jakos mnie mdli dzisiaj :baffled::confused:
No dobra wpadne później bo mam dużo roboty :tak:Miłego dnia
Wieczor z M udany Super:-D.

Witajcie sobotnio_Odslaniam rolety a tam kupa sniegu:wściekła/y::wściekła/y:i nadal pada.
Oliwka niedawno wstala ,ja kilka minut wczesniej wstalam i wypilam herbatke na spokojnie.
Dzis planow na dzis brak.
Kolo 10/11 przyjedzie brat z dziewczyna ale jutro po 7 rano wylatuja do Angli.

G w pracy na kilka godzin.Juz cos nabakiwal ze jak wroci to chce mala wziasc polepic balwana:dry:.
Oli mila troche goraczki wieczorem 37,6 zaraz zobacze jak jest teraz.Obudzila sie w nocy kolo 2 i przed 6 .Przed 2 musialam ja cala przebrac i na kocu ja polozyc po przesikana byla cala i przescieradlo mokre i ona cala mokra .Na szczescie usnela szybko :tak:.

MILEGO DNIA MAMUSKI.

Witam w sobotni poranek!

Witam i zycze aby interesik wypalil jak najlepiej:tak:

Witam!
Bo chyba wczoraj zapomniałam....
Plasiam
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kacper zuch chłopak pilnuje mamusi :-D
Buziaki od cioci dla niego:tak::-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

Wiola u mnie też śniegu ni wdu ni słychu :no:.
Wróciłam właśnie z młodym z fundacji.
Kubuś poszedł na godzinkę na SI a ja skorzystałam z okazji i odwiedziłam na pół godzinki moją koleżankę,która też ma goldena.
Psy chciały zdemolować nieco mieszkanie z radości :baffled: jak zaczeły po łózkach skakać :szok::szok::szok:dywan fruwał,chodniki łatały ,a ta nic to norma u mnie tak było jak wy byliście na weselu a chłopaki się bawili przez 4 dni.:szok::szok::szok::szok:.
Posiedziałyśmy,wypiłyśmy herbatkę,poplotkowałyśmy i nagle tel,że już młody skończył zajęcia.:zawstydzona/y:
Zagapiłam się i nie zauważyłam,że powinnam już wyjść nieco wcześniej.
Za to jak wróciłam do fundacji to młody nie miał ochoty jeszcze wychodzić :-D:-D:-D:-D
Dałam mu jeszcze parę minut swobodnej zabawy na sali SI i bez problemu wyszliśmy.

Aha ,po drodze jeszcze przystawił swojego pana od biofeedbeck krzesłami w łazience i zabarykadował szczotką zanim się ubrałam.:sorry2::sorry2:
Małgosia szefowa mówiła,że zajęło mu to jakieś 30 sek.:szok::szok::szok::szok::szok:
Ona to widziała,ale robiłto z taką rozkoszą,że nie miała sumienia mu zabraniać.:szok::szok::szok::-D:-D:-D i taka jest właśnie moja szefowa :tak::-):-).
Za 15-20 minut powinnam pójść na zajęcia do innej fundacji.:baffled::baffled::baffled:
Ech i znów fajny zakręcony dzień.:-D:-D:-D:-):-)
Kacper pewnie, że zuch, ale bez przesady...
On wie co, robi zostając w domu...
Wiesz... Bajeczki, granie na kompie i te sprawy...
A po powrocie z przedszkola za dużo czasu na te przyjemności mu nie zostaje...

Młody oczywiście ucałowany....

A u mnie dziś pada, ale deszcz :baffled::confused:
Ja już ci kiedyś przez telefon powiedziałam...
Ty to normalnie KOBIETA-ROBOT jesteś...
Podziwiam i sama bym tak chciała :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A no i witałam już nową mamuśkę?Violeta? Przykro mi z powodu kruszynki, ale widzę, że przygotowujecie się już do kolejnych staranek, no powodzenia, oby szybciutko i z samą przyjemnośćią, hehe. No i powodzenia z interesem, fajny pomysł.

Witam serdecznie!
Staranka na razie odłożone, bo z otwarciem sklepu, no i z jego "rozkręceniem" jednak wiążą się spore stresy i wysiłki, a, tak sobie sama myślę, bo naukowego potwierdzenia nie mam, że Antosię straciliśmy właśnie przez stres (w tamtym czasie D stracił pracę, ja straciłam pracę, D sądził się z byłym pracodawcą, nie mógł znaleźć pracy itp.). Więc postanowiliśmy, że dopóki sytuacja się nie uspokoi - staranka na bok. Co wcale nie oznacza braku sexu... Bo ten jest i to chyba nawet intensywniejszy i przyjemniejszy niż wcześniej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

Sklepu dla dzieci u mnie nie ma, więc wydaje mi się, że ma szansę. Tym bardziej, że mamy przedszkole, no i szkoły... A po byle rajstopki czy spodenki dla dziecka trzeba jechać 40 km.:nerd:

A za powodzenie NIE DZIĘKUJĘ

Witam nowa mamusie:-)
Niech wkoncu bedzie ta wiosna:tak::tak::tak:[/B]

Witam!
I nie powiem... dołączę się do wołania:
WIOSNA,CHODŹ TU!!!!

Mlodzi obejrzeli baje na 1 i juz zaczynaja sie klocic:no::no::no:niech juz bedzie kolo 21 i niech ida spac

mój już, jak zwykle zresztą, godz. 20.00 w łożku

Przyszłam do Was z obiadkiem.:-D:-D:-D

Z obiadkiem?!:szok::szok::szok::szok:
Chyba z kolacją
:-D:-D:-D:-D

Wiki, super, że nocka udana :-p

Dorota, zamiast się krzywić, że M chce z małą się bawić to wymyśl im jakieś ciekawe zajęcie w domu, skoro mała gorączkuje :tak: Tak, żeby byli tylko we dwoje :tak:

A o zajeciach opowiem p powrocie :tak:

Vjolka, stres napewno dobrze nie działa na dzidzię.

mnie też jakiś syf z nieba leci :wściekła/y: A ja mam znowu problemy z ztokami... chyba się bez lekarza nie obejdzie...:baffled:

Wiki, super, że nocka udana :-p

Dorota, zamiast się krzywić, że M chce z małą się bawić to wymyśl im jakieś ciekawe zajęcie w domu, skoro mała gorączkuje :tak: Tak, żeby byli tylko we dwoje :tak:

A o zajeciach opowiem p powrocie :tak:

Vjolka, stres napewno dobrze nie działa na dzidzię.

mnie też jakiś syf z nieba leci :wściekła/y: A ja mam znowu problemy z ztokami... chyba się bez lekarza nie obejdzie...:baffled:

W taką pogodę najlepiej zostać w domu...
Tym bardziej, że masz podatne zatoki....
Ja chyba też na zakupy pójdę sama...
tylko z kim zostawię Kacpra (D w pracy)...
Może z wami?;-):-D:-D:-D

EDIT: Fajna mapka!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry