reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka kochane moje
Melduję, że zyję, ale weny brak.
W tamtym tygodniu mojemu nawalił samochód w Anglii i znów miałam zrypany humor, bo nie dosc że nie było go 3 tygodnie w domu, to większośc kasy , którą teoretycznie zarobił, poszła na naprawę:wściekła/y::no:, brak mi już sił na to wszystko.

Agatkas, gratulacje dla koleżaneczek, fajne takie malusie dzidziusie.
A to babsko w tym markecie, to rowno je...., mam nadzieje, ze juz ochlonelas.

Morbital, gratuluje z calego serducha

reklama
Hejka kochane moje
W tamtym tygodniu mojemu nawalił samochód w Anglii i znów miałam zrypany humor, bo nie dosc że nie było go 3 tygodnie w domu, to większośc kasy , którą teoretycznie zarobił, poszła na naprawę:wściekła/y::no:, brak mi już sił na to wszystko.

oj blizniaczku glowa do gory,wkońcu będzie lepiej....u nas też tylko wydatki i wydatki....kiedy się to wkońcu skończy bo jak tak dalej pójdzie to szczelimy bankruta:zawstydzona/y:

Witajcie u nas dzień jak co dzień...rano spacerek, pozniej wizyta w szpitalu teraz zabawa w domu...

dzisiaj kolo 5 jak zobaczylam ile lezy sniegu i ze moje autko wyglada jak iglo ręce mi opadły...na szczescie na spacerku Jula pomagała;-)mi odsniezac samochod

hmmmm strasznie długo mnie tu nie było ale tyle się działo niekoniecznie dobrego, że człowiek się pogubił troszeczkę, no ale powracam w 7 tygodniu ciąży i z grudniowym juniorkiem 2008 na ręce, miło was wszystkie ponownie poczytać bo usłyszeć się nie da

Pozdrawiam

Gratulacje!!!!!!!!

witajcie mamusie...my juz po weekendzie u mojej mamy....
Alex ma zapalenie krtani i bierze antybiotyk:no:pierwszy raz w życiu:no:no ale trudno,ważne by mu przeszło....

tatus jest jeszcze w domku ale wieczorem znowu wyjeżdża...do kitu takie coś...:-(
morbital gratulujemy ciąży....:tak:
szybkiego powrotu do zdrówka dla Twojego mężusia Madzienko:tak:bedzie dobrze;-)
Agaciu ja miałam tak w zeszłym tygodniu ze sterczałam nad łóżeczkiem Alexa od 20 do 23.00:no:ale potem przeszło....
Alex pokazał babci jak się chodzi a raczej biega,wymalował babci ścianę,zerwał firaneczkę w kuchni,zrobił taki sajgon,że szok....no ale najważniejsze,że babcia żyje....:-D
a ja w tym czasie odpoczywałam w szkole:-D

niezły DENIS z tego mojego zieciunia!!!!!!

Zdróweczka dla Alexa

Hejka kochane moje

Blizniaczku główka do góry.....

U nas Jula kaszle i sama nie wiem czy iść do lekarza czy darowac sobie...daje jej stodal moze pomoze jutro zadzwonie do pediatry, zapisac ja do lekarza co myslicie???
Dopiero wyleczylysmy sie z anginy i boje sie zeby znowu czegos nie zlapala w przychodni!!!!

hmmmm strasznie długo mnie tu nie było ale tyle się działo niekoniecznie dobrego, że człowiek się pogubił troszeczkę, no ale powracam w 7 tygodniu ciąży i z grudniowym juniorkiem 2008 na ręce, miło was wszystkie ponownie poczytać bo usłyszeć się nie da

Pozdrawiam
Gratulacje i dużo zdrówka dla ciebie i maleństwa :-)
Hejka jestem i ja:tak:
weekend miał byc super ale było do d...y, gra miejska miała być fajną odskocznią, ale okazało sie, ze z moim M wcale sie dogadac nie mogę w żadnej sytuacji, wiec zamiast zabawy był zgrzyt za zgrzytem, pogoda koszmarna, wczoraj cos tam do siebie przemówiliśmy ludzkim głosem, ale do ideału daleko.
za to dzis słonko wychodzi i staram sie optymizmem nastroić :tak:
Pyciołku u nas wczoraj byly talerze w robocie (stan -2 szt ):sorry2:
Agaciu czekam na foty kolczyków:tak:
Morbital gratulacje:-)
Darina ale zdolna bestia z Ciebie;-):tak:
u nas ciągle tłucze jakieś szklanki z kompletu 12 sztuk zostało 5
może nie taka zdolna bo pewnie większość z was będąc na studiach też zdawała bez problemów ale ja się cieszę że mi się to udaje z mały dzieckiem i domem na głowie
Witam się z kawusią, tak mnie dzisiaj głowa boli że chyba oszaleję. W dodatku od 5 na nogach już jesteśmy, ehhh :dry: Bartek wymyśla takie rzeczy że w końcu mnie wywiozą :baffled: ja dzisiaj piekę kurczaka, a on podbiega i otwiera gorący piekarnik :szok::baffled: dwa razy wszedł na stolik i chyba 20 razy na regał taki wysoki. "nie wolno" - te słowa dla niego nie istnieją, równie dobrze mogłabym mówić do chomika :dry:

Wczoraj byliśmy na zakupach kupiliśmy małemu buty na wiosnę, co najdziwniejsze z rozmiaru 21 ( zimowych ) przeskoczyliśmy od razu na rozmiar 23 ( wiosenne ).
Gabrysia też nie słucha jak sie mówi nie wolno
Pochwal się jakie kupiłaś buciki
Co się dzieje Kochana?

My się witamy po szczepieniu:) Zuzia nawet łezki nie uroniła...tylko się do pani ładnie uśmiechnęła i poleciała oglądać przychodnie:) Dostała trzy naklejeczki "Dzielny pacjent" które zaraz pogniotla:)
Przy okazji poznałam sąsiadkę z bloku, która ma maleńką Zosię:) A tak poza tym to moja koleżanka dzis urodziła chłopczyka a moja sąsiadka obok urodziła córeczkę:)
No to Zuzia za jakiś czas bedzie miała spore grono koleżanek do zabawy
Hejka kochane moje
W tamtym tygodniu mojemu nawalił samochód w Anglii i znów miałam zrypany humor, bo nie dosc że nie było go 3 tygodnie w domu, to większośc kasy , którą teoretycznie zarobił, poszła na naprawę:wściekła/y::no:, brak mi już sił na to wszystko
Kochana na pewno kiedyś wszystko będzie dobrze, głowa do góry

Madzienko Zuzia po anginie miała jeszcze około 5-6 dni kaszelek....ale jak sie niepokoisz to może lepiej idźcie....choć z drugiej strony jak ma coś załapać u lekarza.....hmmm ja bym się chociaż 1 dzień wstrzymała:)

Hejka kochane moje

Wczoraj o Tobie myslałam.
Wszystko będzie dobrze zobaczysz !!!

ale tutaj pustooooooooooooooooooooooooooooooo.............
Morbital gratulacje!!!
Blizniaczku przykro mi strasznie, glowa do gory kiedys musi byc lepiej

u nas tez zima wrocila sniegu pelno az zaczelam sie zastanawiac czy teraz to zblizaa sie swieta wielkiej nocy czy moze Boze Narodzenie hiihihh ale juz w tygodniu ma byc wiosenna pogoda wiec czekam na wiosne z utesknieniem . Zreszta w sobote planujemy z mezowym wyprawe na rowerach wiec ma byc juz cieplo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

Olciaaaa ale Bartus ma wielka stopke w porownaniu do Alexa....Alex paputki ma 20....:baffled:21 juz mam na zapas i o wieleeeee za duze....:szok:nie wiem czemu on ma taka szkirke...moze dlatego ze niemaz ma 42 ale za to szeroka jak rzeka:-D

kapcie Bartek ma w rozmiarze 21 i są jeszcze dobre, chociaż pewnie niedługo, a w tych 23 ma jeszcze trochę miejsca, tak około pół centymetra.

Ollcia tak zasypiał sam !!!

to ja nie wiem Agaciu :-( wiesz, te nasze dzieciaki różne fochy mają :baffled: może jakieś ząbki idą?

Hejka kochane moje

ehhh, wy macie przejścia z tym samochodem :baffled::dry: współczuję :-(

U nas Jula kaszle i sama nie wiem czy iść do lekarza czy darowac sobie...daje jej stodal moze pomoze jutro zadzwonie do pediatry, zapisac ja do lekarza co myslicie???
Dopiero wyleczylysmy sie z anginy i boje sie zeby znowu czegos nie zlapala w przychodni!!!!

Madzienko, ja bym jeszcze poczekała dzień lub dwa...

Pochwal się jakie kupiłaś buciki

zaraz zrobię fotkę i wrzucę na zakupy :tak:
a co do studiów to nie jest łatwo pogodzić wychowywanie dziecka z nauką, więc uważam że możesz być z siebie dumna :tak:

reklama
dziec juz śpi.....ufffffff;-)

i ja chyba zaraz się położę bo coś mi zimno i chyba coś mnie bierze....:baffled::eek:
i nic mi się w ogóle nie chce....u mojego D w pracy nieciekawie...:-(ale mam nadzieje,że sytuacja się poprawi....spadam,bo zamulam...
dobranoc

Do góry