reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Kingusi gratulacje:)) Kornelko witaj po tej stronie brzuszka:))))

a teraz co u nas:) Damianek juz zdrowy jak i Kubus:) mam nadzieje,ze Kubus w tym stanie dłużej wytrzyma:)) ja dzis byłam sobie u bratowej na kawusi godzinka bez dzieci duzo robi:) odrazu lepiej sie czuje:))

Dziękuję Wam za życzenia dla Miłoszka:) Moja Milenka też już ma miesiąc i tydzień:)
Kingusia serdeczne gratuluję córeczki:) Dużo zdrówka dla Was:)
Ja dzis do lekarza biegałam , bo mi po CC szew cos zaczął pękać. Dostałam maść na szczęście to nic poważnego. Ale te aż pól godziny bez dzieci było naprawdę fajne:) Pozdrawiam :)

a dzien dobry
kto już zapomniał jak wygląda śnieg:baffled:
pozdrawiam i miłej niedzieli:tak:

kingusia - GRATULUJĘ !!! mam nadzieję ze nie było ciężko:confused:-zresztą juz pewnie wszystko poszło w niepamięc.......

hana ja juz zimy mam dosyc na długo długo.wogóle jej nie lubie ,ale teraz to chyba juz nienawidze. dzieciaki też w domu kota dostają i ja też. nie moge sie doczekać słońca-aby lato też tak długo trwało jak zima:DD

ja tez chetna na takie spotkanko .

jestem jestem Kacper zrobil sie bardzo mobilny i cholerka nie da posiedzieć i popisać

u was sypał snie a W Policach nie jak bylam dzis na rodla to sie zdziwilam hihihi
ja chce wiosny

reklama
Witam
u nas panuje w domu angina, na razie tylko starsza córa, mam nadzieje że na małą nie przejdzie, mnie też głowa boli, no ale cóż... Pada śnieg zimno wiosny brak, a mi już tak się chce buzie na słoneczko wystawić...

Do góry